На пазар в Лозенград и Одрин - 6

• 174 229
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Дават само по 2 кутии а не стек ако евентуално не си скриете някъде.

# 661
Момичета да ви питам виждали ли сте в Одрин бебешки неща (за дрешки знам, но ме вълнуват и другите колички, кошчета и тн) Идея на какви цени са, по изгодни ли са от тук?

# 662
кутии дават за такива които не са запознати изобщо

за стек никой няма да ти направи проблем или ако ти направят проблем ще е ако не сте сллучили на митничар Simple Smile

# 663
Момичета интересува ме в Лозенград къде продават пердета, но да не са дантелени и да не са от най плътните т. е. да не прозират. Трябват ми за хотел.

# 664
  • Пловдив
кутии дават за такива които не са запознати изобщо

за стек никой няма да ти направи проблем или ако ти направят проблем ще е ако не сте сллучили на митничар Simple Smile

Като ходихме преди Нова година (бяхме два автобуса), единият го разфасоваха на съставните му части именно заради цигарите. Така че не залагайте на това, че няма проблеми за стекове. Може би с колите, но ако си група в автобус, ако фирмата няма накакви уговорки стават големи проблеми.

# 665
  • Варна
И аз тук да следя   Peace

И да попитам знаете ли някои човек или фирма която носи неща от Одрин примерно поръчваш кори,прах и ти ги купуват  Thinking Може и на лично да не е реклама .

# 666
  • Стара Загора
И аз тук да следя   Peace

И да попитам знаете ли някои човек или фирма която носи неща от Одрин примерно поръчваш кори,прах и ти ги купуват  Thinking Може и на лично да не е реклама .

Това пък за първи път го чувам. Rolling Eyes
Ако се съгласят, ще ти вземат двойно. Като знам как дерат на допълнителните екскурзии... Whistling

# 667
  • Ямбол
В Сливен имат съботен пазар тип битака,там има много турски стоки-кори,прах,омекотители,препарати, бебешки пелени,маслини кафе 3 в 1, макаронени изделия ,сокове,бисквитки,сладки,соленки,ядки и много др. неща, вярвам и в др. градове го има, аз преди бях взела тел. на едни от тях и като ми потрябва нещо и през седмицата можех да си набавя,дори и да не съм от града, в нашия град също има такива търговци,не са скъпи нещата изобщо,дори и пазарене става.

# 668
  • Стара Загора
В Сливен имат съботен пазар тип битака,там има много турски стоки-кори,прах,омекотители,препарати, бебешки пелени,маслини кафе 3 в 1, макаронени изделия ,сокове,бисквитки,сладки,соленки,ядки и много др. неща, вярвам и в др. градове го има, аз преди бях взела тел. на едни от тях и като ми потрябва нещо и през седмицата можех да си набавя,дори и да не съм от града, в нашия град също има такива търговци,не са скъпи нещата изобщо,дори и пазарене става.

Това трябваше да се поясни. При нас също има и са на нормални цени. Единствено баклавата, халвата и локума са на почти тройни цени, но другите неща са с 2-3 лв надценка максимум. Peace
Дори по хранителни магазини и левчета съм виждала.

# 669
  • Варна
Точно това имах в предвид и аз  Peace Само че ми трябва някой от Варна..

# 670
Лоренка, ако никой не ти отговори тук във форума, то отиди направо в туристическа фирма, която прави съботните екскурзии и не вярвам да ти откажат срещу съответната надценка, разбира се  Wink

# 671
за всички пушачи-от събота 09.03 на free-shop не продават цигари на влизащите в България

# 672
  • Стара Загора
за всички пушачи-от събота 09.03 на free-shop не продават цигари на влизащите в България

Това пък защо? Rolling Eyes

# 673
  • Пловдив
Няма никаква логика в това.
Какво пречи да си ги купиш на влизане и после да си излезеш с тях.
Разрешения внос в Турция е 200 бр.
http://www.mfa.bg/uploads/files/Customs/Turkey.pdf

# 674
за да вземеш на влизане-до 3 стека е лимита,трябва да имаш престой в Турция поне 3 дена

Общи условия

Активация на акаунт