Ebay - 93

• 62 426
  • 796
  •   1
Отговори
# 285
  • гр.Добрич
Явно преводът не е правилен, защото въпросът ми беше "Ако закупя". Нали ако не ме устройва доставката до България, аз няма да закупя желаното. Уффф, тия немци, много трудно с тях.
Така или иначе аз искам да закупя стоката. Как да вляза в офертата, защото не мога да я намеря?
Какъв Пейпал адрес трябва да му дам?

# 286
  • Sofia
   Според мен, преди да предприемеш каквото и да е, го попитай, защо вече не виждаш обявата и поискай от него да те уведоми предварително колко ще излязат пътните такси. Кажи му, че след като ти отговори, евентуално ще закупиш артикула.

# 287
  • Пловдив
И този път хвани някой да ти помогне с превода, за да не стават обърквания.Не е толкова трудно с немците,  просто непознаването на езика е фактор във всякакви случаи.

# 288
  • гр.Добрич
Няма кого да хвана за превод, иначе щях ли 2 пъти да сгазвам лука. Mr. Green Ще изчакам да видя и ще го мисля.

# 289
  • Sofia
   Пиши в темата за Германия. Там, предполагам, доста хора ще знаят немски и за 2-3 изречения все някой ще откликне да ти помогне. Peace

# 290
Значи преди няколко дни поръчах 2 неща от китай. И двата пъти ме попита за адрес и аз като не знам какво да пиша - написах домашния адрес. Та питането ми е : Къде ще дойдат пратките ? На вратата, в пощенската кутия или трябва да ги взимам от пощата ? Предстои ми да отсъствам за около седмица точно когато трябва да ги очаквам и се притеснявам ако ги оставят в пощенската кутия да не ги изгубя. Кажете как се процедира, защото ми е за пръв път.
Другото ми питане е дали мога да проследявам някак си пратките. И за двете пратки ми пратиха по един код, ама къде ли не не го писах и все излиза че такова нещо не е регистрирано никъде. Възможно ли е просто да не става да се проследят и как да разбера кога са пристигнали ?

Благодаря предварително

# 291
  • Пловдив
Значи преди няколко дни поръчах 2 неща от китай. И двата пъти ме попита за адрес и аз като не знам какво да пиша - написах домашния адрес. Та питането ми е : Къде ще дойдат пратките ? На вратата, в пощенската кутия или трябва да ги взимам от пощата ? Предстои ми да отсъствам за около седмица точно когато трябва да ги очаквам и се притеснявам ако ги оставят в пощенската кутия да не ги изгубя. Кажете как се процедира, защото ми е за пръв път.
Другото ми питане е дали мога да проследявам някак си пратките. И за двете пратки ми пратиха по един код, ама къде ли не не го писах и все излиза че такова нещо не е регистрирано никъде. Възможно ли е просто да не става да се проследят и как да разбера кога са пристигнали ?

Благодаря предварително

Пратките най-вероятно ще дойдат в пощенския клон по местоживеене.Не би трябвало да те питат за адрес, нямаш ли зададен адрес в профила, в PayPal?Проследяването е възможно с работещ тракинг номер.Ако е с безплатна доставка - няма проследяване.Проверяваш в пощата периодично и чакаш известие на домашния адрес.

# 292

Благодаря предварително

Пратките най-вероятно ще дойдат в пощенския клон по местоживеене.Не би трябвало да те питат за адрес, нямаш ли зададен адрес в профила, в PayPal?Проследяването е възможно с работещ тракинг номер.Ако е с безплатна доставка - няма проследяване.Проверяваш в пощата периодично и чакаш известие на домашния адрес.

Благодаря. Първия път ме пита за адрес, за да си настроя профила и май всички поръчки ги пуска към този адрес. Иначе един приятел ми помогна и упсяхме да проследим едната поръчка. С безплатна доставка е, но успяхме Simple Smile

# 293
Здравейте, имам питанка....искам да купя нещо в момента нямам пари в картата, а търгът изтича скоро Thinking въпросът ми е дали мога да наддавам, а да платя в понеделник/както в амазон, имаш право до 7 дни да внесеш пари/. newsm78

# 294
  • Sofia
   Да, имаш право. Peace Не съм сигурна, обаче, че срокът за плащане е цели 7 дни, по-скоро нещо от сорта на 2-3, индивидуално е, принципно си го пише в самия листинг какво изисква конкретният продавач. Peace

# 295
До колкото знам срокът е 3 дни.

# 296
  • при моите любими
Момичета попрочетох тук там, но не намерих отговор на моя въпрос. Ако не е за тук ме извинете. Става въпрос за продаване в ибей. Имам успешни няколко продажби, но сега искам да продам нещо, което надхвърля 500$ лимит. Писах им, защото не можах да се свържа с тях. Много бързо ми отговорих, че ще прегледат случая ми. След 2 дни ми изискаха разни документи за потвърждение на адреса от моя профил. Искат ми банково извлечение или платена сметка ток/вода и т.н. Имам разбира се, но те са на БГ език. Те как ще ги разберат? Та въпросът ми е, така в оригинал ли да им ги пратя или да ги превеждам или и аз не знам как да процедирам.  Rolling Eyes

# 297
  • ВАРНА
Спечелих един търг,платих си,а сега виждам че предлаганата рокля е само за получаване лично  ooooh!  Какво следва в тези случаи - пиша на продавача да ми върне парите ли?

# 298
Спечелих един търг,платих си,а сега виждам че предлаганата рокля е само за получаване лично  ooooh!  Какво следва в тези случаи - пиша на продавача да ми върне парите ли?
Пишеш на продавача и му се извиняваш за недоглеждането от твоя страна (условията по обявите се проверяват преди да решиш да наддаваш/купуваш), учтиво го молиш, ако не го затрудняваш много, да ти изпрати роклята на адрес или да развалите сделката.

# 299
Здравейте, момичета!

Имам нужда от помощ. Някой от вас ползвал ли е услугите на тези спедиторските, куриерските фирми на територията на Англия? Харесах си обемна стока ( детска количка) и тъй като е collection only търся начин да я транспортирам до Лондон, пък до Бг още по-добре, но ще се оскъпи доста.

Ще се радвам на всякакви съвети!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт