Ebay - 93

• 62 452
  • 796
  •   1
Отговори
# 660
La_Valletta

да, измама е. препрати го на spoof@paypal.com  Peace

# 661
fandango,  благодаря много  Hug!

# 662
  • Под Сините камъни
Едно въпросче ,на някой случвало ли му се е да не му пристигне покупка на адрес  на превозвача?
Поръчах на малката един блейзър ,продавача отбеляза преди 10 дни че е изпратена ,а още не е у превозвача.Възможно ли е да се е изгубила и как трябва да постъпя  Rolling Eyes    ,а междувременно получих и оценка от продавача .

# 663
  • Пловдив
Едно въпросче ,на някой случвало ли му се е да не му пристигне покупка на адрес  на превозвача?
Поръчах на малката един блейзър ,продавача отбеляза преди 10 дни че е изпратена ,а още не е у превозвача.Възможно ли е да се е изгубила и как трябва да постъпя  Rolling Eyes    ,а междувременно получих и оценка от продавача .

Възможно е да е изгубена, да.Ако няма тракинг- кейс за неполучена стока, но аз бих изчакала още някой ден.

# 664
  • София, България
Има ли някой от вас проблем с влизането в Ebay? Днес изобщо не мога да вляза. Изкарва ми го като списък, все едно ми е бавен интеренета...  Crossing Arms

Показвам
Скрит текст:

# 665
  • София
Има ли някой от вас проблем с влизането в Ebay? Днес изобщо не мога да вляза. Изкарва ми го като списък, все едно ми е бавен интеренета...  Crossing Arms

Показвам
Скрит текст:
Същото и при мен. От вчера е. Досега съм се разправяла с Мегалан, признаха, че проблема е при тях и се опитват да го оправят, но не се знае кога.

# 666
  • София, България
Благодаря!   bouquet Това обяснява нещата - и аз съм на Мегалан   Wink

# 667
  • в 1001-та нощ
Oooo, и аз  ooooh! Тъкмо се чудех какво става  Thinking

# 668
  • Варна
Здравейте,
Влизам с молба за съвет.Ситуацията е седната:
Имам не получен артикул и на 38 ден от покупката повдигнах диспут.Продавачката се забави с отговора с извинението,че не съм и писала,а съм повдигнала направо диспут,а тя си четяла само мейлите не влизала в И бей и в общи линии лъжи.След което обеща,че ще качи доказателство за изпращането,но бил нам коя си класа и без тракинг и вероятно били изгубени от пощата.При което аз попитах,защо ми е това до доказателство което нищо не доказва и т.н и как предлага да решим проблема?А тя спря да пише.От тогава до сега станаха 57 дена.През този период бутона ми за ескалиране го няма.Преди няколко дена И бей ми напомни,че имам вече право да ескалирам,но пак нямам бутон,а само да се свържа с продавача или да затворя диспута,а срока за разрешаване преди автоматично да се затвори е в краят на месеца.
Та въпросът ми е къде бъркам и защо него виждам?Трябва ли да се свържа със съпорта?И да не би да съм изтървала някой от новите срокове?Просто не съм отваряла диспути от както промениха условията със сроковете им.
Благодаря на включилите се  bouquet

П.П По отношение с проблема с влизането днес.Влизам еднакво добре и с Хром и с Експорар.Да не би да е от доставчика?

# 669
  • София, България
П.П По отношение с проблема с влизането днес.Влизам еднакво добре и с Хром и с Експорар.Да не би да е от доставчика?

Скрит текст:
От доставчика е, да. Проблемът им от вчера бил с Ebay.co.uk и Ebay.com и още някакъв сайт. Току що ми се обадиха да пробвам да влезна. Не можах. Казаха, че проблема не се получава при всички, а само при някои абонати. Опитват се да го отстранят и след известно време пак се появява и не могат да открият къде е главния проблем. Извиниха се, казаха, че работели по въпроса и се надявали скоро да го оправят.

# 670
  • в 1001-та нощ
desuri, само веднъж ми се е случвало, беше преди години, срокът за оспорването беше 45 дни от сделката. Ако няма промяна в правилата- мацката те е мотала да мине стока  Confused

Днес пробвах да вляза през друг доставчик - проблеми нямаше .... Сега с Мегалан - отново е куцо  Tired

# 671
desuri

потърси тук
Скрит текст:
f you've opened a case and don't hear from the seller or reach a resolution with them after 8 days, you can refer the case to eBay so Customer Support can review the case.

Here's how:

Go to the Resolution Centre.
    Find your case at the bottom of the page.
    From the Take action drop-down menu, select Have Customer Support review this case.

Имам чувство, че са променили дизайна, и освен това вече няма чат  newsm78

# 672
  • Варна
desuri, само веднъж ми се е случвало, беше преди години, срокът за оспорването беше 45 дни от сделката. Ако няма промяна в правилата- мацката те е мотала да мине стока  Confused

Днес пробвах да вляза през друг доставчик - проблеми нямаше .... Сега с Мегалан - отново е куцо  Tired

Аленка има промени това ми е 6-ият диспут за 5 години и 1-ият от както преди време /ако не се лъжа в началото на лятото някъде/промениха правилата и според тях срокът е 40 дена от очакваната дата на доставка.Срокът съм го спазила,но се чудя къде съм сбъркала,че въпросният бутон за ескалация не се появи?Наясно съм ,че не мога да направя нищо повече,че си ме омота -омота ме,парите ги прежалих от давна,че писах с огромно удоволствие негативна оценка-писах,но ми се щеше да разбера дали съм пропуснала нещо или просто по стечение на обстоятелствата се е получило така?За да съм подготвена за бъдещи изненади.

fandango Благодаря и на теб сега ще прочета какво точно казват по въпросът.

# 673
  • Русе
Здравейте, от скоро пазарувам от ибей, английския. Исках днес обаче да купя нещо на търг от немския и ми изписа, че не може да се доставят нещата до Англия и не ми приема бидването.
Какво трябва да направя, да въведа първо адреса на превозвача, но как за да следя и немския, и английския, да ми излиза цена на доставка лесно?

# 674
Meggysan

преди да наддаваш в немския ибей провери дали продавачът приема пейпал! Защото банков превод ще ти излезе много скъп.

За да видиш цената на доставка трябва да промениш страната, в англ ще слагаш Англия, в немски - Германия. Обаче пак ти предупреждавам - внимавай много, те много рядко приемат пейпал, основно банков превод е при тях.

Общи условия

Активация на акаунт