Ebay - 93

• 62 392
  • 796
  •   1
Отговори
# 615
  • София
здравейте,от скоро съм в ибей и също така  от скоро станах и продавач там.
Имам един въпрос към по-вещите!
Вече имам 2 продадени артикула,но за нито един не съм получила  парите  си,и за двата  ми седи един пясъчен часовник и пише следното

другото ми седи неплатено от 8 октомври,моля ви кажете  ми какво трябва да направя,явно някъде трябва да натисна в и бей или  в пей пал,но не  зная къде?

# 616
  • Пловдив
Доколкото виждам, за неплатения артикул има вече отворен кейс.
Ако отскоро си продавач - мисля, че имаше период на задържане на парите, но не помня точно какъв беше.

# 617
  • София
здравейте,от скоро съм в ибей и също така  от скоро станах и продавач там.
Имам един въпрос към по-вещите!
Вече имам 2 продадени артикула,но за нито един не съм получила  парите  си,и за двата  ми седи един пясъчен часовник и пише следното

другото ми седи неплатено от 8 октомври,моля ви кажете  ми какво трябва да направя,явно някъде трябва да натисна в и бей или  в пей пал,но не  зная къде?
Моля кажете ако някой знае

# 618
По принцип пясъчен часовник има когато  не ти  отговаря имейла с имейлана пей пал
двата имейла трябва да са еднакви .Не съммного сигурна  но  знам че часовника е че е платено но парите на са стигнали до  теб   
 предполагам че имаш различни имейли
 пиши на ибей те ще ти отговорят

# 619
  • София
Доколкото виждам, за неплатения артикул има вече отворен кейс.
Ако отскоро си продавач - мисля, че имаше период на задържане на парите, но не помня точно какъв беше.
а трябва ли да съм спокойна след като ми излезе този пясъчен часовник,означава ли че  е платено и мога  да изпратя артикула?

# 620
  • София
По принцип пясъчен часовник има когато  не ти  отговаря имейла с имейлана пей пал
двата имейла трябва да са еднакви .Не съммного сигурна  но  знам че часовника е че е платено но парите на са стигнали до  теб   
благодаря,но на  всякъде  мейла  ми е  един и същ, не би трябвало да  е  от това

# 621
пиши на ибей , ще ти отговрят

# 622
Колко време отнема за да пристигне пратка до БГ изпратена от Лондон с обикновена поща? Изпратена е на 03.10  newsm78

# 623
Колко време отнема за да пристигне пратка до БГ изпратена от Лондон с обикновена поща? Изпратена е на 03.10  newsm78

трябва да е дошла. провери в пощата. На мен ми идват за седмица до 10 дни.

# 624
  • Мадрид / София
благодаря,но на  всякъде  мейла  ми е  един и същ, не би трябвало да  е  от това
За новите продавачи има запор на парите около 20 дни (горе-долу) и тогава можеш да действаш с тях. Не знам дали това е в твоя случай.

# 625
Кой трябва да остави първи feedback? Продавача или купувача?

# 626
както си прецените

# 627
Какво продавате в ибей? Само използвани неща или продавате и нови?

# 628
  • Пловдив
И нови, и използвани.Зависи от нещата..

# 629
Питам , защото се бях запалила да продавам , но после сякаш ме достраша и се поотказах. Страх от неизвестното може би и да не вземат да изникват неприятности разни. Все пак това е международен пазар. На първо време исках да си пусна едно потниче бг производство ново е, но е с инициали на известна марка и се притеснявам, че ще ми направят проблем.

Общи условия

Активация на акаунт