Ebay - 93

• 62 399
  • 796
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Питам , защото се бях запалила да продавам , но после сякаш ме достраша и се поотказах. Страх от неизвестното може би и да не вземат да изникват неприятности разни. Все пак това е международен пазар. На първо време исках да си пусна едно потниче бг производство ново е, но е с инициали на известна марка и се притеснявам, че ще ми направят проблем.

Това изобщо не го и опитвай.Ще те подгонят за продажба на ментета и това ще ти е ибей.Правилата са безкомпромисни по отношение на репликите.

# 631
  • София
По принцип пясъчен часовник има когато  не ти  отговаря имейла с имейлана пей пал
двата имейла трябва да са еднакви .Не съммного сигурна  но  знам че часовника е че е платено но парите на са стигнали до  теб   
 предполагам че имаш различни имейли
 пиши на ибей те ще ти отговорят
благодаря,но на  всякъде  мейла  ми е  един и същ, не би трябвало да  е  от това

Виж в ПейПал акаунта си дали нямаш бутон confirm срещу полученото плащане т.е. да го приемеш.

# 632
Оставянето на feedback препоръчително ли е? Имам 5-6 не поставени и си чакам. Аз съответно съм оставила на продавача.

# 633
  • Пловдив
Оставянето на feedback препоръчително ли е? Имам 5-6 не поставени и си чакам. Аз съответно съм оставила на продавача.

Да, препоръчително е.За 7 години в ибей имам 2-3 неполучени оценки от продавачи.

# 634

Те чакат твоят  Wink няма да им сложиш - и ти няма да имаш. Ако си получила това, което си очаквала какъв е проблем да оставиш фидбека? И още - Горгона много вярно е казала, че е препоръчително, ако ще имаш разправии с ибей - не го пожелавам, но трябва да си готова за всичко винаги - това ще бъде една черна точка за теб.

# 635
fandango, май не четеш какво съм написала  newsm78

# 636
fandango, май не четеш какво съм написала  newsm78

упс, наистина - извинявам се Mr. Green Не го прочетох  Grinning
Но пък добре, че дочакахме поне един отговор от теб, поне едно мерси не си казала на никого  Mr. Green но въпроси ги задаваш  Grinning

# 637
На мен невинаги ми оставят,макар аз да съм поставила своя. Да им напомням, не ми се занимава  Rolling Eyes

Не пречи да им напомняш,на мен ми говори не особено добре за продавача,понякога имам чувството,че го правят напук на ниската продажна цена. Знам ли...

# 638
  • Sofia
Но пък добре, че дочакахме поне един отговор от теб, поне едно мерси не си казала на никого  Mr. Green но въпроси ги задаваш Grinning

То, и въпросите обикновено са едни... Mr. Green

Последна редакция: пт, 17 окт 2014, 19:56 от Black Cat 13

# 639
и какви трябва да са въпросите?  ooooh!
То на такива отговори какво благодаря  Mr. Green

# 640

Mr. Green ами като е така, тогава следващия път ще питаш тук

http://community.ebay.co.uk/

Успех   bouquet

# 641
  • Пловдив

Предполагам ти е ясно,  че след това ти изказване , шансът ти за помощ в тази тема рязко спадна..

fandango  Hug

# 642
Здравейте,
преди няколко дни пуснах едни ботуши в ebay с цена 99 ЕУР (в долари). Вчера получих @, че са продадени за 4 УДС? това някава грешка ли е? Какво трябва да направя в случая?

# 643
  • Sofia
   Само с опция Buy It Now ли ги пусна? newsm78

# 644
da, влязох в Пеи пал и отказах платените 4 УСД, пуснах обявата отново = гледах внимателно - този път отметнах и търг, но сложих висока начална цена.
Могат ли да ме ставят да продам ботуши за 200 лв за 4 УСД?

Общи условия

Активация на акаунт