Табу ли е риминга сред българските жени?

• 18 957
  • 111
  •   1
Отговори
# 105
  • Kопенхаген
Първо се започва с Риминг, след това се включва и Писинг и като се услади се завършва със Скатинг.

Към автора на темата, Риминга не е ли естествено продължение на Кунилингуса? Когато правиш последното нямам как да не стигнеш до първото  Grinning

# 106
Първо се започва с Риминг, след това се включва и Писинг и като се услади се завършва със Скатинг.
Към автора на темата, Риминга не е ли естествено продължение на Кунилингуса? Когато правиш последното нямам как да не стигнеш до първото  Grinning

Забравяш фартинга!!!

# 107
  • София
Към автора на темата, Риминга не е ли естествено продължение на Кунилингуса? Когато правиш последното нямам как да не стигнеш до първото  Grinning

Забравяш фартинга!!!

Много инги ми станаха...Лелелелелеле...Аз съм в шок...Изтакова се този народ. Лелелелеле... newsm09

То затова се оплакват жените, че то не останали мъже кой да ги таковат как си требе и как си се прави...

# 108

Аз не съм правил риминг на никого.Не съм заинтересован от копрофилия и урофилия. Rolling Eyes

# 109
Ядат си дупетата. Не е за нас, бабе, за младите са тия работи.
И аз се нареждам до вас.  Joy
То пък голема работа кой къде си вкарва езика.

Още не съм чела цялата тема, но да бях умряла, нямаше да зная какво е това Embarassed hahaha
На преглед за хемороиди ,при съвършена хигиена  на пациента, лекарят използва ръкавица, която захвърля веднага, какво остава за език, пфу Sick

Ма ,вярно съм баба "по темата", щото не съм и чувала.
Връщам се да чета.

# 110
Лекарят използва ръкавици, които след това хвърля  и при прегледи на други места. Ръкавиците са задължителни,за да се пази стерилност при прегледа.  Това не прави местата неприятни или противни за безръкавична намеса.  Sunglasses

# 111
Но ги прави опасни места  за зараза, това имах пред вид.

Ако бактерията Е.коли попадне на необичайни за организма места, може да доведе до сериозни инфекции.Едно просто измиване не е достатъчно, за да гарантира хигиена.

Общи условия

Активация на акаунт