Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са причините за моята депресия и липсата на сексуално желание?
Какво мислят другите за моята ситуация?
Какви са потенциалните решения за моята ситуация?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са причините за моята депресия и липсата на сексуално желание?
Депресията и намаленото либидо могат да бъдат причинени от различни фактори. В случая ви възможните причини включват проблеми във взаимоотношенията със съпругата, емоционална дистанция и недостатъчно внимание към нея. Освен това външният вид и чувството за сексуално привличане могат да играят роля. От решаващо значение е да се обърнете към партньора си и да потърсите професионална помощ, за да идентифицирате основните причини и да намерите подходящо решение.
-
Какво мислят другите за моята ситуация?
-
Какви са потенциалните решения за моята ситуация?
Възможните решения включват открита комуникация с партньора, търсене на професионална помощ от терапевт, както и възможността за семейна консултация. Разглеждането на възможността за развод също е споменато, но се подчертава важността на вниманието и грижата към партньора, както и решенията, които водят до благополучие за всички членове на семейството.
за поаледното се чувствам адаки виновен, но не мога да го контролирам... Има ли болест като сексуално вманиачаване или си е нещо нормално след две суши години? Най-интересното е, че пробвах да правя секс с друга жена и се излагам - първо гузно се чувствам, защото аз съм много принципен и за седем години това ми е първата изневяра, а възможности много съм имал... В крайна сметка може би думите "щастливо разведен" не идват случайно.