Лидл ::44::

• 102 234
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • В една слънчева къща...
Имам и двата уреда /блендер и пасатор/, и съм много доволна. От чаршафите с ластик купувахме миналата година. Аз лично ги ползвам като калъф на матрака, а отгоре си слагам друг чаршаф, който така вече не се плъзга.  Peace

# 406
Благодаря Ви момичета ,убедихте ме ,трябваше ми побутване,на 09.06 съм първа в магазина, и моя хладилник троши леда ,но запитването ми  за него беше условно за да предценя как се справя уреда,аз ползвам за детската от техните сатенирани спални двулицеви комплекти,много съм доволна ,не си сменят цвета при пране

# 407
  • София
А с приставката за разбъркване на пасатора дали може да се разбърка смес за кекс или не е достатъчна мощността?

# 408
А с приставката за разбъркване на пасатора дали може да се разбърка смес за кекс или не е достатъчна мощността?

Не съм пробвала, но като мощност е много мощен  Peace
Минус според мен е, че трябва да натискаш копчето непрекъснато

# 409
  • София
И аз загледах блендера и се порових да видя как вървят цените по принцип. В емаг, например, има в момента блендер за 41 лв. малко по-мощен. Така че се огледайте и за други. Иначе според мен лидълските уреди са хубави.

# 410
аз също се чудя за чопъра, имах 300 ватов, работи още но ми се струва че е станал по слаб и затлачен с времето. На този колко ли му е вместимостта на купата?

# 411
аз също се чудя за чопъра, имах 300 ватов, работи още но ми се струва че е станал по слаб и затлачен с времето. На този колко ли му е вместимостта на купата?

Въобще не му се чудете- перфектен е  Peace
Само аз таратор не става, вярно, но всичко друго режа в него- подправки за фризера, ябълки за сладкиш, зеленчуци, шоколад, орехи.

Откритието ми отскоро- чеснов сос- кутийка майонеза, 1/ 2 кисело мляко, копър 3-4 стръка, 2-3 скилидки чесън цели- всичко заедно, става супер  Peace

# 412
Аз си взех от лилавия спален комплект.Не пуска боя,но като материя не ми хареса много,твърд е,впоследствие видях че в състава му има и полиестер.Преди няколко месеца бяха пуснали пак такива комплекти ,тогава взех за момчетата ми ,но те бяха 100% памук.Този път в бързината не обърнах внимание на състава,иначе не бих го взела.

# 413
raja_nikol ти ме убеди  bouquet В понеделник съм там Hug

# 414
  • София
Търсих да купя обикновено пшеничено нишесте в пакетчета, не можах да намеря. Само някакви кисЕли и пудинги... Sad

# 415
  • UK
За кой чопър говорите? Имаше един преди няколко седмици за 20 лв, сега гледам блендери и пасатори за 40-50 ще има, за тях ли говорите?
Аз днес взех да пробвам от мексиканските подправки по 1,50 лв, имаше останали няколко вида, останах очарована, изглежда съвсем чиста като съдържание, без разни глутамати и т.н., вероятно ще взема и от другите видове.

# 416
И аз имама добри отзиви за блендера и пасатора, който пускат пак другата седмица. А и като цена си е идеален.

# 417
Опитах от филетата, които днес са на промоция. Парчетата са доста дебели като за филе, на вкус не са нищо особено. Годност до 13.08. Не бих повторила.

# 418
Момичета, здравейте!
Вчера купих от чарфашите с ластик, два броя - светло син и лилав. Веднага ги изпрах на 40 градуса (пише, че може максимум на 60) и сега като ги свалих от простора забелязах, че има по-тъмни линии и по двата. Нещо като дефект. Не съм сигурна дали не са си били така... Честно казано не ги огледах под лупа като ги разопаковах. Simple Smile На някоя от вас да и се е случвало? Аз ли съм уцелила някакви дефектни или нещо в пералнята е станало, макар че не би трябвало и лично аз нямам обяснение...  newsm78

# 419
  • UK
Забравих да спомена, че купих слушалки за половинката, доволен е, звукът е кристален, няма шум.

Общи условия

Активация на акаунт