Лидл ::44::

• 102 233
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Аз също взех от сурово-сушеното филе днес, отворих го специално да го опитам, допадна ми. Наистина парчетата са по-дебели от това, което е нарязано по витрините с обслужване в магазините. Похвал обаче за домашните бисквити с лешници. Много ни харесаха.
Пижами при нас имаше мъжки, май някой питаше. Но нямаше вече никакви спални комплекти, завивки също нямаше.
maria.v.b , да не е някаква шарка, макар че трябва да са едноцветни уж?

# 421
  • Варна
имам лидълски чаршафи с ластик от поне две години, същите от трико, и то тъмносини - не са мръднали. тия петна да не са от праха за пране, да избелва нещо...?
иначе и аз пера на 40, минавам всичко и през сушилня /там не знам каква е температурата, но може и да е по-голяма, щото ги вадя по-рано и дрехите парят/

# 422
Може, като изсъхнат чаршафите, да се оправи пък newsm78

# 423
  • София
Момичета, дайте линк да видя тези слушалки, че не ги намирам на страницата...
Много ви благодаря Hug

# 424
 BoBoDes,
Не би трябвало да е от праха за пране. За цветно е и го ползвам от месеци. Такова нещо не ми се е случвало с други дрехи, спално бельо или каквото и да било.
Ще ги изпера и на 60 градуса да видим какво ще стане. Simple Smile
Иначе категорично не е шарка, а изглежда така все едно на места не е изсъхнало, стои нюанс,два по-тъмно от основния цвят в неправилни линии.
Взимала съм и друг път точно такъв чаршаф, ама е бял и нямаше проблем.
Благодаря ви за отговорите.

# 425
Дайте мнение за машината за сладолед . Заслужава ли си ?

# 426
  • София
Аз питах назад за нея, не  дадоха добри отзиви момичетата Simple Smile

# 427
Аз имам друг модел и въобще не я ползвам /моята не е от Лидл/. Купата се замразява брутално и след това не може добре бъркалката да разбърка сместта. И след това пък не може да се изстърже сместта от купата, защото метални прибори са забранени. Въобще - тесла. Тези, на които купите не трябва да се замразяват пред това били по-хубави, обаче пък са десетки пъти по-скъпи.

# 428
  • на Мелмак
Аз имам друг модел и въобще не я ползвам /моята не е от Лидл/. Купата се замразява брутално и след това не може добре бъркалката да разбърка сместта. И след това пък не може да се изстърже сместта от купата, защото метални прибори са забранени. Въобще - тесла. Тези, на които купите не трябва да се замразяват пред това били по-хубави, обаче пък са десетки пъти по-скъпи.

Peace да , де ,затова аз писах , че миксер ще е достатъчен Wink

# 429
  • София
Здравейте   bouquet

Днес видях в Лидл керамичните тигани. Отдавна се каня да си купя такъв. Някой ползвал ли ги е, дали са добри?

# 430
  • 1st floor
Аз днес забърсах плажната черна рокля с тънки презрамки за десет лева. Малко ми е голяма S-ката, ама е поносимо. Дано се посвие малко в пералнята. Чудя се, освен за плаж, дали става и за градинката пред блока? newsm78 Или идва малко като нощница? Mr. Green

# 431
  • Пловдив
въпрос за Пловдив
някой да знае Лидл в който да има малки чаршфи с ластик и да не са розови?????

# 432
Някой от вас има ли формички за сладолед .

http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-EA63A327-A1957848/www_lidl_bg/hs. … etail&id=7367

и ако да как правите сладолед с тях . Какво слагате ???  newsm78

# 433
  • 1st floor
Пасирам плодове с малко прясно мляко и пудра захар. Ама това аз съм си го измислила, иначе има различни рецепти за домашен сладолед в нета.

# 434
  • София
Те май тези форми са точно за ледени близалки... всякакво тип смуути замръзено Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт