Лидл ::44::

• 102 233
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • Stuck in a moment
Момичета, върнах се 4 страници назад, но не видях отзиви за уоки-токитата. Някой купи ли си вече, стават ли за ползване в апартамент или са само за открити пространства?

# 436
  • Пловдив
въпрос за Пловдив
някой да знае Лидл в който да има малки чаршфи с ластик и да не са розови?????
Има много и различни цветове в Лидл на Филипово.

# 437
  • Пловдив
Няма. Днес в късния следобед бях на Филипово. Цццц...само розАви...хмх. Thinking

И аз останах без чаршаф. Ако някой види някъде /160/200/да свирка... Hug

# 438
  • София
отзиви за уоки-токитата.
Могат да се ползват само при директна видимост на устройствата. Ние взехме. Не ни харесаха. Върнахме го. Много шумяха и не може да се проведе нормален разговор.

# 439
отзиви за уоки-токитата.
Могат да се ползват само при директна видимост на устройствата. Ние взехме. Не ни харесаха. Върнахме го. Много шумяха и не може да се проведе нормален разговор.
На интересуващите се от уоки-токи препоръчвам тези, които бяха предложение за велосипедисти преди време. Черни на цвят,  работят без грешка, на значително разстояние, без необходимост от пряка видимост. Дано ги пуснат пак, стават и за подарък Simple Smile

# 440
  • Русе
Чудя се на пасатора. Имам миксер-купа пак от лидл и робот, но този като чопър може ли да се ползва за ежедневно лук, моркови, чесън, такива неща? Купата пластмасова ли е или стъклена? 35 лв е супер цена, но ...

Последна редакция: пн, 09 юни 2014, 12:59 от Meggysan

# 441
Може и кълца по-добре от малкото им чопърче (от което също съм доволна), пластмасова е купата, пасаторът е доста мощен. Според мен си заслужава  Peace

# 442
  • Русе
Малкото им чопърче нещо от сорта ли е: http://www.amazon.co.uk/dp/B0000C6WPC/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_ttl?_ … iid=IYTOP3G113NQZ ? Изтървала съм го. Понеже се чудя между двете май, но лидл-ското е 600 в, което е доста повече.

# 443
Малкото им чопърче нещо от сорта ли е: http://www.amazon.co.uk/dp/B0000C6WPC/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_ttl?_ … iid=IYTOP3G113NQZ ? Изтървала съм го. Понеже се чудя между двете май, но лидл-ското е 600 в, което е доста повече.

Това е

# 444
  • Русе
А, да, гледах го. Казваш, че пасатора е по-добрия вариант?

# 445
А, да, гледах го. Казваш, че пасатора е по-добрия вариант?

Да. И двете ги имам. И от малкото чопърче съм доволна, но другото е доста по-мощно, няма как да не е по-добро, например в кълцането на разни мерудии, някак си по-хубаво стават. Иначе за ядки, бисквити и т.н. и двете вършат идеална работа. Но тук пък ще имаш и пасатор, по-добре това вложение  Wink

# 446
  • Русе
Мерси, ще мина днес да го видя. Проблемът е, че имам пасатор, миксер, шейкър към робота, но това за дребни неща ми се струва по-удачно. Ще мина да го видя на живо и ще преценя, дано не сте го разграбили вече. Simple Smile

# 447
Похвалвам формите за ледените близалки, за 2 часа перфектен сладолед от ягоди и банани, малко пудра захар и прясно мляко се получи. Натопих в гореща вода за 10 секунди и много лесно се измъкна сладоледчето и беше унищожено.

# 448
Чудя се на пасатора. Имам миксер-купа пак от лидл и робот, но този като чопър може ли да се ползва за ежедневно лук, моркови, чесън, такива неща? Купата пластмасова ли е или стъклена? 35 лв е супер цена, но ...
пластмасова е, днес го купих и изпробвах много е мощен и съм доволна,. единственото което на мен не ми харесва е размера на купата който е 700 до 1л. Стария ми беше 1,5 л, но съм доволна от покупката де Peace

# 449
  • София
Някой с мнение за контактния грил.. newsm78   Трябва ми за сандвичи основно?? Дали ще ми върши работа, или е прекалено голям?? Имаме си 2 скари  и трета не искам...

Общи условия

Активация на акаунт