Лидл ::44::

• 102 233
  • 736
  •   2
Отговори
# 450
  • София
Взех днес пасатора и го пробвах само дали работи. При чопъра и пасатора си е безшумен, но при бъркалката сякаш се чува някакъв леко по-силен шум, въпреки, че е монтирана стабилно. Дали е нормално това?

# 451
Здр това искам да попитам за мнение за пасатора, който го има от днес? Хубаво ли пасира? Защото този ако го взема ще ми е незнам кой подред пасатор...благ предварително

# 452
  • Русе
Тинки, мерси много. Не можах да мина днес, ще се постарая утре. Пък на място ще решавам.

# 453
Някой с мнение за контактния грил.. newsm78   Трябва ми за сандвичи основно?? Дали ще ми върши работа, или е прекалено голям?? Имаме си 2 скари  и трета не искам...

И аз моля за мнение за него. Ние ще го използваме за сандвичи и за печене на зеленчуци (тиквички, патладжан, моркови, чушки ...).

# 454
Купих си вчера блендера. Много съм доволна! В последно време си търсех точно блендер да си купя и съм много приятно изненадана от тоя. С голяма стъклена кана е. Идеален за смути newsm10

# 455
Някой с мнение за тавата за печене на Zenker? Тя с променяща се дължина ли е newsm78 А от какъв материал е?

# 456
Някой с мнение за тавата за печене на Zenker? Тя с променяща се дължина ли е newsm78 А от какъв материал е?
Нямам такава, но всички тави Зенкер , които имам са прекрасни. От някакъв незалепващ алуминий са. Много добра изработка. Леки и удобни Peace

# 457
  • Русе
Вчера гледах тавите. Добре де, а там където се разтяга как ще се мие? Все си мисля, че отдолу на сглобката(ама се изразих и аз) ще влиза мръсотия.  newsm78
Иначе са с незалепващо покритие. Добри ми се сториха.

Купих на баткото чорапи, тези, дето бяха 3 чифта за 3,99 лв. намалени на 30% от единичните бройки и пак от там на малката бански от 2 части, но малко и седи като раздаден 122/128 (особено в бюста Joy) та може и да го върна.

# 458
Вчера гледах тавите. Добре де, а там където се разтяга как ще се мие? Все си мисля, че отдолу на сглобката(ама се изразих и аз) ще влиза мръсотия.  newsm78
Иначе са с незалепващо покритие. Добри ми се сториха.
И аз точно заради тази "сглобка" и се чудя на тавата... а ме изкушава...
tinki_15   bouquet

# 459
Черешите на каква цена са в момента?

Един колега донесе и са ... мммм.... ма не помни за колко ги е взел Simple Smile

# 460
Момичета, някъде в Пловдив дали още има от този панталон?

# 461
  • Пловдив
Момичета, някъде в Пловдив дали още има от този панталон?

Виж на Филипово.

# 462
Интересува ме купата на чопъра с каква вместимост е ,стъклена ли е и някой ако е прочел дали частите стават за миене в съдомиялна? Благодаря

# 463
  • София
Купата е пластмасова, не помня вместимост, но май се пълни до не повече от ок. 300 мл. Частите не стават за съдомиялна.

# 464
Аз моите си ги мия в съдомиалната, пластмасовите де, накрайниците не ми се е налагало.

Общи условия

Активация на акаунт