Лидл ::44::

• 102 231
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Благодаря ви!

# 571
Днес аз си взех сешоар,в комплекта има даже и дифузер.Касиерката мн ми го похвали,като видя,че си купувам.Формички за сладолед,да ви попитам къде ги закачете?И как ги задържате изправени,при затварянето на шкафчето на фризера,не се ли размества?
И ако може да споделите пак коя рецепта ползвате.Аз я четох назад някъде,но сега не можах да я намеря.
Слънце защитния спрей 50 фактор-мазен ли е?И за из града подходящ ли е?Взех кремчето сега,спрея още му се чудя.

# 572
А някой да има мнение за термометрите,точно ли измерват? (Ако са пускани и преди разбира се)
Пускани са, аз имам, доволна съм, мереше точно доста време, напоследък дава отклонения, но аз все забравям да взема да му сменя батерията да видя дали е от нея. Много не ти помогнах, знам Simple Smile Като цяло съм чувала доста добри неща за него, аз по препоръка от форума го купих. Имам го от година някъде.

Тези бисквити и аз ги харесах страшно много, а не си падам по сладкото, дори не купувам. Имахме гости и го донесоха, но друг вид с малко шоколадова украса отгоре. Сега обърнах внимание на маслото, затова са толкова хубави явно Simple Smile

Хвърлила съм око на  комплекта козметични принадлежности от 4,99 лв, някой да има отзиви? Специално ножичката за нокти ме интересува.
Гледах днес ножичките и изглеждат стабилни. Стъклената пила също си заслужава.

# 573
Купих днес машинката за подстригване на Babyliss.Някакви отзиви какво да очаквам като качество

# 574
А някой да има мнение за термометрите,точно ли измерват? (Ако са пускани и преди разбира се)
Aз имам от първите пускани, и съм доволна. Когато се поизтощи батерията дава отклонение, но то си и личи, че става за смяна и по дисплея.
Ще се радвам да чуя още мнения за тези тернометри ,че и аз се замислям дали да купя.
Наистина стават ли и за измерване на водата за къпане и за млякото и отчитат ли точно телесната температура на тялото на бебето и имат ли разлика с живачните?

# 575
Днес взех комплекта за маникюр въобще не съм доволна ще го връщам .

# 576
  • София
А защо се ядосваш, пускат много хубави дрешки и за по-големи деца.

А и за възрастни. Това лято си взех доста неща и съм много доволна.

# 577
  • UK
Живачен нямам от много отдавна, затова не мога да сравня, сравнявам с друг електронен от стандартните с мекия накрайник. За вода и мляко не съм го ползвала, не ми се е налагало.

# 578
Преди един час на халите,проверих за сгъваемата чанта http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-73581D48-685465C6/www_lidl_bg/hs. … etail&id=7634, но нямаше. Да сте я видели в някой от другите софийски? От какъв материал е, дали е от плат или е изкуствена кожа?

# 579
От нещо като план и найлон е имаше я днес на обяд на Лидъл на Раковска. Не ги загледах много, но ги имаше

# 580
Не! Не ги препоръчвам на никой, нашия дава отклонение от живачния 1,5 градуса.  ooooh!  Това е най-лошата ми покупка от ЛИДЛ.

# 581
  • Стара Загора
Сушилника за дрехи ми хареса, дали е пускан и преди? Моля за отзиви.

# 582

[/quote]
Ще се радвам да чуя още мнения за тези тернометри ,че и аз се замислям дали да купя.
Наистина стават ли и за измерване на водата за къпане и за млякото и отчитат ли точно телесната температура на тялото на бебето и имат ли разлика с живачните?
[/quote]

Моят не става за мерене на вода, само телесна т., и съм доволна, мери ми точно заедно с няколко други термометри, скоро ще го и засека с живачен, само да ми го донесат.

Сушилника за дрехи ми хареса, дали е пускан и преди? Моля за отзиви.
Майка ми го има и не се е оплаквала от него.

# 583
Момичета имате ли мнение за палатката, която са пуснали? Естествено знам ,че за тези пари няма да е уникална, но дали си заслужава. Мъжът ми я хареса, защото е компактна ( не ,че си нямаме подобна, но се води за 3 души и е по-тежка). В момента при нас е малка финансова криза и не ми се рискува особено  Rolling Eyes

# 584
  • София
Сутринта имаше доста чанти на бул. Черни връх, в завод Витоша. Дано дансаджийките да не са ги изкупили, че те постоянно са вътре и пазаруват в неусвест.

Общи условия

Активация на акаунт