Лидл ::44::

• 100 999
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Е,тогава ще спестя 39 лв. Mr. Green

# 691
Аз съм много доволна от свинските контрафилета. Много сочни стават, но не трябва да се препичат.

# 692
Аз днес направих шпикован свински бут и стана много крехък. Като цяло съм доволна от месото им.

# 693
  • Бургас
Днес прочетох за шоколада и минах през Лидл в Изгрев и Славейков - град Бургас, но нямаше. Ако някой е видял да има на останалите магазини, ще съм благодарна да ми пише.

# 694
  • Пловдив
Ако някой вземе от слиповете и потниците,да сподели качествени ли са? Grinning

# 695
Днес в Лидл на бул.Пещерско шосе хората щяха да се избият за тениските по 1 лв бройката.Имаше дамски на Есмара, всички размери без s, избора при детските беше по-голям, имаше повече за момичета като че ли.Размери от 122 до 152, мъжки имаше много малко бройки.
Хората купуваха по 10-15 бр, беше такава блъсканица, че изобщо не можеше да се докопам до коша, но си тръгнах с 8 бр.Предполагам, че вече всичко е изчерпано, промоцията е само за този магазин, не търсете из другите в Пловдив.

# 696
  • София
В магазина на сп. Оряхово (ж.к. Св. Троица, София) имаше снощи останали от подрафтовите кошници, ако някой търси. Учудвам се, че са останали, предния път исках да взема и до обяд бяха свършили, а сега даже са останали...

# 697
  • София
Взех термостатния смесител, шлаух и слушалката за душ - всичко е с по 3г. гаранция. Не знам обаче кога ще успеем да ги монтираме, тъй като чакаме майстори тепърва да свалят и слагат плочки.
Доволна съм от ел. везната, взех я днес и вече я ползвам. Наистина, плоските везни са по-удобни, но и за тази може нещо да се приспособи и да стане плоска. Направи ми впечатление, че тази везна има и за измерване в милилитри, някой ползвал ли е функцията?
Срещнах едни англичани в магазина, препоръчаха ми горещо англиските сирена от 200г/3.99лв.
И да похваля контрафилето с билкова марината, беше чудесно. Тази седмица има май някаква пържола без кост, която е с такава марината, не се сетих да погледна и да взема...
Купих и слипове, довечера МП, ако ги одобри, ще пиша. Изглеждаха добре и качествени, освен това на касата ми казаха, без да питам, че ако има проблем - с касовата бележка, и ще ми върнат парите.

# 698
  • Бургас
Днес в Лидл на бул.Пещерско шосе хората щяха да се избият за тениските по 1 лв бройката.Имаше дамски на Есмара, всички размери без s, избора при детските беше по-голям, имаше повече за момичета като че ли.Размери от 122 до 152, мъжки имаше много малко бройки.
Хората купуваха по 10-15 бр, беше такава блъсканица, че изобщо не можеше да се докопам до коша, но си тръгнах с 8 бр.Предполагам, че вече всичко е изчерпано, промоцията е само за този магазин, не търсете из другите в Пловдив.
Значи трябваше да напишеш, че "хората ЩЯХМЕ да се избиЕМ..." Laughing Честити придобивки Peace

# 699
Какво слагате на тези подрафтови кошници? Гледах ги миналата седмица, ама много хилавки ми се видяха. Не се ли кривят и провисват, като се натоварят?

Довечера ще мина и аз, че съм хвърлила око на сладкото от лимони Mr. Green Дано не е свършило.

# 700
  • Стара Загора
Купих си преди две седмици блендер,който беше на промоция,но нещо не ми размесва добре продуктите,върти около ножа,но не и това което над него.Въпроса ми е дали сте връщали техника,закупена от тях?Съгласна съм и на замяна,мога да го сменя за чопър и да допълня с още продукти,за да не се налага да ми връщат пари.Просто няма смисъл да ми стои само като реликва

# 701
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
ММ си взе слиповете, съвсем малко са уголемени(той носи XL, сега взе L), много му харесаха и са му удобни

# 702
  • Mediterraneo
Какво слагате на тези подрафтови кошници? Гледах ги миналата седмица, ама много хилавки ми се видяха. Не се ли кривят и провисват, като се натоварят?

Никак не са паянтови, ползвам ги вече година, не са мръднали. На едната слагам постелки за хранене, покривки и салфетки, но другата е натоварена- чинийки от сервиз за кафе, разни други дребни стъкларии, солници, пасатор, т.е. тежки неща. Сега взех едната кошница от комплекта на колежката( няма нужда жената от две)- сложих я в шкафа с обувки, чудна работа ми върши.

# 703
  • Варна
Разгледах летния каталог с дрехи и обувки. Харесах едни сандали с клиновиден ток, които ще са от 30.06 за 19.99 лв. Не мога да разбера от снимката - от плат ли са? Някой с по-добро зрение може ли да погледне и да каже?  Laughing

# 704
  • София

Какво ли не. Наредила съм пакети със спагети и макарони, чайове, консерви...
Не се кривят, много са удобни и издържат тегло до 2 кг.

Общи условия

Активация на акаунт