Мъжът Телец... The neverending story - 11

• 25 567
  • 762
  •   1
Отговори
# 465

Скрит текст:

Много си метро бе пиле  Mr. Green smile3534

Почерпи момичето, бе скръндзо, нарече те "младо"  baby_neutral Laughing

# 466
Ще се бутам дето искам пък  Crossing Arms

Що нема емотикон: Дъъъъълъг облизващ (от долу на горе Laughing) език newsm78
 Mr. Green
 Wink

# 467
В белите страни на мъжете просто им бият шута, като преди това ги оцоцват със стабилна издръжка и им връчват децата за минимум два дни седмично  Crossing Arms

О-охххх, как си се размечтала Laughing

# 468
Ще се бутам дето искам пък  Crossing Arms

Mr. Green
 Wink

Има, има  Mr. Green
Не мога да го вмъкна като снимка  newsm78

# 469

О-охххх, как си се размечтала Laughing

Ни най-малко, това са лично мои обективни наблюдения и сравнения  Peace

# 470
Ще се бутам дето искам пък  Crossing Arms

Mr. Green
 Wink

Има, има  Mr. Green
Не мога да го вмъкна като снимка  newsm78

Е.... аз ще го ВМЪКНА Joy ама.... това кво е newsm78

# 471
За статута не вярвам.  Rolling Eyes

Що newsm78

Лепваш в бързината една снимка да те видим всички  Mr. Green
Скрит текст:

А щом варира да разбираме ли че още си младооо теленце или телешкият ти нрав те е освободил от каквито и да било връзки Mr. Green
newsm62

Хвърляй боб

Пъзльо Laughing Stuck Out Tongue Winking Eye cheers

# 472

Е-еййй Peace и ти да кажеш една свестна приказка Laughing

cheers

# 473
Тия изследвания ги правят в белите страни.
Тука в България жените са по-иначе...

Е може би, аз наистина нямах в предвид български изследвания (ако вообще има такива) Wink

# 474

Незнам, според мен тогава тези жени се заблуждават, че не им пука и е само за секса. Не казвам че искат брак, но има и чуства, любов, не само и единствено секс. Поне така сочат изследванията, дори и да е започнало само като секс, прераства Wink

Май говорим за различни неща. Аз нямам предвид паралелни връзки, които се точат с години, там е ясно, че има и чувства, и привързаност, нерядко и деца, абе почти семейна идилия. Аз говоря за нещо мимолетно или еднократно и наистина има такива жени, на които не им пука  Peace.

Може...

Дай линк към тия изследвания   bouquet

Ще трябва да търся Wink Чела съм по списанията често Simple Smile

Тия изследвания ги правят в белите страни.
Тука в България жените са по-иначе...

Така е, тука в България повече жени са склонни да изтърпят сума мъжки идиотии, само и само да са със заветния пръстен на ръката, и брачното свидетелство в джоба, като добавим и финансовата зависимост, и картинката става чудна.
В белите страни на мъжете просто им бият шута, като преди това ги оцоцват със стабилна издръжка и им връчват децата за минимум два дни седмично  Crossing Arms

newsm10 newsm10 newsm10

# 475
Хрумна ми един въпрос към мъжките теленца тук. Тъй като вече почти единодушно стигнахме до конклузията ЧЕ изневерявате (или поне флитрувате доста сериозно), въпроса ми е ЗАЩО? Какво ви кара да го правите? Неправилен избор на поливинката, разнообразие, за спорта, за самодоказване? Интересно ми е дали наистина е нещо от зодията, или просто мъжка черта?

# 476
Нали го изяснихме по-назад: правим го щото всички жени след Жената са ни все еднакви и еднакво безразлични да си го кажем. Нищо специално и лично към никоя.

# 477
Нали го изяснихме по-назад: правим го щото всички жени след Жената са ни все еднакви и еднакво безразлични да си го кажем. Нищо специално и лично към никоя.

Любимия ми телешки израз- "Нищо лично" Като се замисля, самата аз колко често го използвам  ooooh!
Вашето е карма- все нещо да не ви достига.
Преди няколко поста написа нещо което е много близо до истината- добри, даже страхотни любовници... останалото е игра на нерви и его. И по- силния оцелява.

# 478

ОК, но ако сте вече омъжени за Жената? Защо тогава изневерявате? Или има шанс да се ожените за неправилната жена  newsm78

# 479
Цитат
ОК, но ако сте вече омъжени за Жената?
В реалния живот това никога не ни се случва.

Общи условия

Активация на акаунт