Отговори
# 600
Ами значи ще наблегна сега на храните, богати на желязо, и в понеделник ще му нося резултатите. Аз предполагам от какво може да е-прочетох сега че кафето и шоколада пречат на усвояването на желязо, а последните 2-3 седмици си позволявам по малко, та може и от това да е, знам ли. То вярно че не остана време, а и аз нали съм с термин в началото на юли, 4ти, но дано това не се отрази на бебчето, ехх че ми беше хубаво настроението до сега, все нещо ще ме тормози мен, няма спокойствите(нали съм зодия близнаци, така е при нас) Wink

# 601
  • Пловдив
Може да да се разберем преди това да се чакаме някъде и да идем заедно...

А къде ще се провежда семинара точно знаеш ли?Като инфо подлеза на Понеделник пазара не ме ориентира.В самия подлез,прави ли?

# 602
josi_josi аз такава костенурка си купих нова от продавалника пак беше някъде към 17 лева искам да ви кажа, че просто няма какво да е мислите страхотна е...лично аз изкарах поне половин час взирайки се в тавана..страхотна е просто...Препоръчвам е с 2 ръце на всички мамчета Simple Smile Simple Smile

# 603
  • София
josi_josi аз такава костенурка си купих нова от продавалника пак беше някъде към 17 лева искам да ви кажа, че просто няма какво да е мислите страхотна е...лично аз изкарах поне половин час взирайки се в тавана..страхотна е просто...Препоръчвам е с 2 ръце на всички мамчета Simple Smile Simple Smile

Много ти благодаря за мнението, дано и аз да остана доволна.

# 604
 Културен център Тракарт , подлез / Археологически ( подлеза на  Понеделник пазара) 10, 00 ч.  това е инфото в сайта предполагам че няма да сме прави и ще сме в някакво помещение...никаква идея но там като идем на място ще се разбере кое и как

# 605
milieva93 Честит рожден ден! Желая ти много слънце и щастие в живота и едно хубаво, здраво бебче през юли   Gift
slunchoz на мен допреди два дни ми слагаха кортикостероиди. Аз бях на флостерон, биха ми го на мускулни инжекции, два дни, сутрин и вечер. Давността на препарата в тялото е 10 дни, след това ефекта се губи явно. За това изчаква  доктора ти. От флостерона малко се подух, но аз имам и проблеми с кръвното, тъй че нещата може да са комбинирани.
Ох и аз се разпадам отвсякъде, крепят ме хубавите новини от прегледите за бебоците. Ще устискаме, дръж се  Hug

milevami ЧРД и на теб! Да си жива и здрава, ти и цялото ти семейство! Нека живота те дарява с всички хубави неща, които пожелаеш!  nbirthday Tada
Mar_bella дано се оправят нещата с отоците..Аз нямам белтък, но днес на прегледа кръвното ми беше 160/110.. За матрачетата, ние взехме две кокос и пяна, с едностранен кокос.  Изглеждат много добре, дано и на бебчетата да им е добре с тях.

# 606
Елфита, това там е като малка концертна зала и е долу в подлеза. като слезеш то се вижда. ще се разберем да се чакаме в подлеза няма как да се обърка някой освен ако не отиде в друг подлез Grinning

# 607
  • Бургас
Здравейте!

Влизам да поздравя двете ни рожденички  Hug Бъдете здрави, момичета! Радвайте се на любов и семейна хармония!

Бебе2 hahaha добре, че не си "вързала" детето да те чака пред магазина... Аз моите си ги броя от време на време да не забравя някъде някое  Joy Иначе за грижите към кучето от околните - браво!

# 608
Здравейте мамита ние с малчо до сега скиторихме навън , а сега съм се захеанала да разчиствам шкафовете в кухнята че утре рано зарана идват да пръскат за хлебарки чени нападнаха гадините.

milieva93 Честит рожден ден! Желая ти много щастие,късмет и успехи.   bouquet

milevami Честит рожден ден.Да си жива и здрава, много усмихната и щастлива   bouquet

Josi josi ние я имаме същата костенурка много е готина

# 609
  • Варна
реших да пия кафе с една приятелка,но ми развали целия ден  #Cussing out  Цитирам:Имаш ли черна линия,потъмнели гърди и изкочил пъп? При което всички мои отговори бяха НЕ и тя АУУУУУУУУУ а ТРЯБВА......... smile3511  newsm61   идва ми да ги  #2gunfire всички такива,колкото се старая да съм позитивна,те ме побъркват, с тъпи въпроси....да не задълбавам повече от разговора,сега вече на спокойствие  самичка ще си пийна капучиното  smile3521  
Юлиянка, аз от както съм станала мама и приятелките ми и те, много напрежение се носи в разговорите ни, именно поради различните виждания за отглеждане и това, че всеки се мисли за прав. Аз също, разбира се!  Mr. Green Някой път чак ми докривява, защото разговорите с тях трябва да са разтоварващи, а не натоварващи.  Tired

Я ги пускайте по баира! Какво им се вързвате! Трябвало да има изкочил пъп, линеа негра и не знам си какво си - ами и аз нямам. При това втора бременност вече нямам - СМЯТАЙ.  hahaha Обаче пък кажи им - имам целулит в изобилие, те имат ли?  Joy
Честно казано не съм попадала досега на мами или приятелки много натрапващи мнение. Дори в компанията майки, с които си се събирахме често всеки е имал различни възгледи понякога, но никой не е налагал своите. Една захрани на 4м, друга на 5м., трета на 6м. Имаше и кърмещи и некърмещи и т.н.
Lady April права си, че по-скоро трябва да се разтоварвате, а не натоварвате взаимно. Мен, ако ще ме натоварват вероятно ще разредя срещите ни до минимум и като нищо в един момент ще се срещаме случайно.  Naughty

За лохиите е много индивидуално. Мен ме бяха наплашили и купих едни превръзки за родилки - мале, мале цял памперс, ами не ми потрябваха. Изкарах си с нощни първите дни, след това с дневни - 2-3 капки. По спомени се влачиха около 40 дни.

За дрешките имам бодита и от двата вида. Купила съм няколко блузки с ДР и няколко клинчета, другите са къси. И аз обаче май напазарувах повече размер 3-6м. , отколкото за новородено. Просто за новородено едно, че имам, пък и второ в жегите и по боди да го оставиш какво...  newsm78 Все пак според мен е нужна някой друга дълга дрешка - я за някой прохладен дъждовен ден, я за някой късна вечерна разходка, или пък ранна сутрешна, а защо не и за някой почивка на планина.  Mr. Green

bebe2 и вчера, и днес се смея на твой гръб.  Hug Joy  Hug Ейй това бременната жена е мега специално нещо!  Mr. Green

josi_josi точно с един шпетплат и бяло фолио елиминирах този проблем/недостатък на кошарата още предната бременност. Не се кахъри. Това да ти е проблема. Wink
На milieva93  и Milevami ЧЕСТИТО! Да сте живи и здрави, вие и цялото ви семейство!   bouquet

# 610
Привет и от мен!

Първо да честитя рождените дни на milieva93 и milevami! Бъдете много здрави, щастливи, обичани, усмихнати, спокойни и със здрави бебчета на финала !!! Наздраве момичета!  cheers

бебе2: Лелееее каква история само. И аз забелязах, че от бременността съвсем съм станала разсеяна ама ти направо разби всичко  Laughing Но пък съм сигурна, че е изкарал добре с толкова любов и внимание хихи. И между другото как ти завиждам за кокера лелее...ако аз го бях видяла сигурно щях да клеча там цял следобед. Това е любимата ми порода кучета, ОСОБЕНО в черно и бяло ! Ако някой ден си има бебета ме имай предвид!!

На мен днес ми е нещо сдухано...не ме съдете, но ми омръзна да съм бременна. Искам вече малчо да идва. Тежи ми, искам си старите дрехи, искам отново да се чувствам жизнена и млада. Искам отново с мъжа ми да правим нормален секс, да се разхождам над половин час, а не да се задъхвам като бабичка и въобще всички тези неща, които мога да правя без корем ми липсват ужасно много. Знам, че е тъпо да го казвам на фона на други момичета, които лежат от началото на бременността(извинявам се, искерно), но днес просто ми е такъв ден.

Имам един (тъп) въпрос. Мама ми подари комплект чаршафи и днес го пробвах на леглото. Долният чаршаф - супер. Ама горният + калъфката за какво са ми?Реално не ми трябват нали?  newsm78 Възглавница няма да ползвам засега, а пеленка/одеалце си има отделно? Или пък горният чаршаф се ползва при по-топлите дни и е само по него?

# 611
  • Бургас
Ехеее, два дни не съм влизала и сте изписали темата  Laughing
Честит рожден де на milieva93 и milevami само хубави неща да Ви се случват и мноооого подаръци да получите   bouquet
Аз вчера бях на ЖК. Издадоха ми и болничен, че даже и акушерката объркала датата и сега пак ще го връщам за корекция  Crossing Arms
Наблюдаващата ме лекарка така ме психяса. Каза, че бебето било много малко, около 1600 гр. Питам я защо, нещо нередно ли има в развитието му, а тя гледа през прозореца  #Cussing out Много мразя да си задавам въпроси и да не ми отговарят. Днес ходих за второ мнение при друг лекар. Според неговите уреди всичко си е в норма, всички органи на бебка са нормално функциониращи. Отговаря си на седмиците в които съм и е 2224 гр. Камък ми падна от сърцето.

# 612
Весел празник на рожденничките
Кате и аз съм с нисък хемоглобин,то като гледам коя ли мам не е.Преди месец бях 105,сега съм 106,тук на ЖК в града в който живея много некоментират и  е все нормално.Но в София където пак се следя всеки месец док ми пусна желязо и захар и нещата небяха розови.Но,за месец влезнах в норма и продължавам с ограниченията.За желязото пия сиропа "Билкова кръв",чаша чай от коприва и стържа цвекло  Sick .Днес взех и направление за контрола на ТСХ,че и там следиме нещата.
Приятен ден на всички  Hug

# 613
  • Там някъде

На мен днес ми е нещо сдухано...не ме съдете, но ми омръзна да съм бременна. Искам вече малчо да идва. Тежи ми, искам си старите дрехи, искам отново да се чувствам жизнена и млада. Искам отново с мъжа ми да правим нормален секс, да се разхождам над половин час, а не да се задъхвам като бабичка и въобще всички тези неща, които мога да правя без корем ми липсват ужасно много. Знам, че е тъпо да го казвам на фона на други момичета, които лежат от началото на бременността(извинявам се, искерно), но днес просто ми е такъв ден.

Това все едно аз съм го писала  Sad Цял ден ровя в този ти ми гардероб и резултата е - 2 рокли за вкъщи, в които мога да се пъхна и май толкова и за навън. Е да, обаче роклите ми са с тънки презрамки, а гърдите са ми толкова пораснали, че без сутиен не става... сутиените пък, които са ми удобни са тип бабешки и се виждат, абе......... ooooh! Та да се оплача и аз........
Мони, доколкото зная от приятелки с бебета калъфките са много удобни - не слагаш възглавница вътре, а само калъфката под главата на бебо. Така ако повърне или се лигави няма да сменах долен чаршаф, а ще изпереш само калъфката. Иначе за горния чаршаф/плик, аз лично мисля да по ползвам за покриване ако не за вечер, то поне за следобяд Peace

# 614
Момичета, някоя ползвала ли е и смята ли да ползва срещу колики Happi Tummi Colic and Gas Relief Waistband , не знам как да сложа линк, чудя се дали да не взема,  пък по- добре, ако не ми потрябва.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт