JAMES FRANCO и поколението на 30-годишните, които превземат таблоидите

• 41 372
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Фенското ми сърце кърви, докато пиша това, но Джоузеф изглежда умопомрачително зле на тези снимки

# 301
Пффффф, Бенедикт да спре да се занимава с глупости ами да почва да снима Шерлок, че фенското войнство не издържа вече. Crossing Arms

Той има да участва поне в 5 неща преди Шерлок, фенското сърце ще трябва да се стяга  Mr. Green

# 302
  • Бургас
Пффффф, Бенедикт да спре да се занимава с глупости ами да почва да снима Шерлок, че фенското войнство не издържа вече. Crossing Arms

Той има да участва поне в 5 неща преди Шерлок, фенското сърце ще трябва да се стяга  Mr. Green

Несериозна работа...
Поне в някой филм да се снима. Такива арт измислени неща, постановки разни, литературни четения... айде няма нужда  Mr. Green
Този филм за Тюринг защо отлежава толкова време...

# 303
  • в морето до колене
Защо да "отлежава" - отдавна се знаеше, че филмът ще има премиера есента, защото е сериозен претендент за надпреварата за награди този сезон. А такива филми се програмират за показване обикновено през късната есен - от октомври нататък.

Предполагам, че има голяма вероятност да го покажат на фестивала в Торонто. Даже съм сигурна, че ще го покажат там.
Можем само да се надяваме, че ще го покажат още във Венеция, обаче. Аз поне намирам доста общо като тематика с Tinker, Tailor, Soldier, Spy (а намирам и някои общи моменти в кариерата на двамата режисьори). Така че предвиждам и доста подобна разпространителска стратегия...

Да видим, дали ще се окажа права.

# 304
Ами той сега трябва да започва вече с този филм за гангстерите с Джони Деп. Деп поне снима от месец  newsm78 После постановката и сериала на BBC Simple Smile (Аз търпеливо си чакам да видя ще ми сбъднат ли Marvel мечтата с Doctor Strange. Ако да, нямам проблем да чакам за Шерлок!)

# 305
Тъй,

Locke with Tom Hardy Gets a Blu-ray and DVD Release Date in August

ако и след това не го качат, значи никога няма да го гледаме. Tired

Не съм доволна от разпространителите, каква е логиката да пуснеш даден филм "limited"?

# 306
Харесах Франко след като преди няколко години гледах Ескадрилата.Филмът много ми допадна,може би защото съм от поколението отрасло със съветските филми за 2-та СВ,та след това изгледах няколко филма с нашето момче-127часа,Яж,моли се и обичай,Анаполис и Град край морето.Определено има потенциал,но мисля,че все още търси себе си,може би затова се занимава с толкова много и различни неща,може би затова са и всичките му изцепки.След като изчетох темата си набелязах Джеймс Дийн и Мляко.

# 307
  • срещу двата комина :)))
Аз изгледах "Milk" и въпреки, че очаквах нещо друго, филма много ми хареса. Шон Пен направи страхотна роля  Heart Eyes Франко също е много готин и му е крайно време да се върне към тези филми, а не тъпотиите, които снима напоследък  Mr. Green

По повод историята на Харви Милк, не мога да разбера как все още има хора, които мислят, че сексуалната ориентация е болест и , че тези хора са по-различни от нас ... Понякога наистина се отчайвам от тесногръдието и особено от определен тип фанатизъм ... Лошото, че тези проблеми изобщо не са отминали, преди две седмици водех спор, който все едно е излязъл от "Milk" ...

# 308
  • в морето до колене
По повод историята на Харви Милк, не мога да разбера как все още има хора, които мислят, че сексуалната ориентация е болест и , че тези хора са по-различни от нас ...

Муре, и аз не го разбирам това.  ooooh!
Джой може да потвърди, че покрай сериала Masters of Sex се сблъскахме с феномена дори лекар-сексолог през 60-те години в САЩ да има проблем с приемането на хомосексуалността!
Гледам и един австралийски сериал от времето веднага след ІІСВ - там една от сюжетните линии е посветена на факта, че синът в богато семейство е гей. Та него го "лекуват" с електрошок!!!  Shocked
Направо бях потресена... и споделям думите ти за "отачайващото тесногръдие" на хората.  Crossing Arms

Айде моите примери са от миналия век. Но в наши дни да има такова отношение е извън рамките на моите понятия за хората и живота.

# 309
По повод историята на Харви Милк, не мога да разбера как все още има хора, които мислят, че сексуалната ориентация е болест и , че тези хора са по-различни от нас ...

Муре, и аз не го разбирам това.  ooooh!
Джой може да потвърди, че покрай сериала Masters of Sex се сблъскахме с феномена дори лекар-сексолог през 60-те години в САЩ да има проблем с приемането на хомосексуалността!
Гледам и един австралийски сериал от времето веднага след ІІСВ - там една от сюжетните линии е посветена на факта, че синът в богато семейство е гей. Та него го "лекуват" с електрошок!!!  Shocked
Направо бях потресена... и споделям думите ти за "отачайващото тесногръдие" на хората.  Crossing Arms

Айде моите примери са от миналия век. Но в наши дни да има такова отношение е извън рамките на моите понятия за хората и живота.

мда, а най-лошото е че водих спор с хора на възраст 25 - 30  ooooh!

# 310
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз пък по повод хомосексуалните мога да кажа, че ги приемам напълно. Даже са ми интересни, но само гейовете Grinning, лесбийките - не Stop
Но, в защита на обществото, което не приема/или по-точно приема ги, но не иска да си признае/ тази сексуалност мога да кажа - да, разбирам ги, но само в един аспект.
И това е, че не е нужно да се афишира въпросното приемане/в етапа, когато го достигнат отричащите ги Wink .Защото тези хора са съвсем нормални, като всички нас, но също така и те самите не бива да се натрапват твърде много с поведение и маниери на обществени места.И сякаш това е най-големия проблем на хората, които не ги приемат.
От друга страна съвсем нормално е преобладаващото население да е праволинейно, защото света ще се затрие Laughing

# 311
Мда, проблемът е в натискът за всеобща "толерантност".

# 312
нямам против не всеки да ги приема, но да ме убеждават, че са болни и това може да се излекува ми идва в повече ... Или още по-лошото е, че това е дяволска работа  ooooh!

# 313
И всички гейове са педофили Laughing
Но да се върна на темата на темата- Франко беше много готин в този филм, хем извън комфортната си зона.

# 314
И всички гейове са педофили Laughing
Но да се върна на темата на темата- Франко беше много готин в този филм, хем извън комфортната си зона.

Готин беше, така е ... аз обаче съм много объркана, нямам идея за каква да гласувам, а ми остана да гледам само "Howl", май ... Нямам изявен фаворит, това най-много ме притеснява, май всичките му роли не са главни ... Само в "Тристан и Изолда"  ми идва или онзи филм, където играеше с Де Ниро  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт