JAMES FRANCO и поколението на 30-годишните, които превземат таблоидите

• 41 417
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
  • Once there was a Hushpuppy...
Права си Hug, Мяч, понякога може и да не се впечатлим особено.
Да,за съжаление не ме заинтригува, колкото може би би трябвало....знаеш ли как го почуствах, както когато си казваш - "ох, поредния такъв". Вярно, за всички ни има различно филмово/сюжетно/ измерение този израз, но при мен се получи точно с него Peace Не мога да кажа, че филма е лош, защото ще сгреша вероятно Peace

# 346

От младите актьори - за пореден път очите ми останаха в Дейн. Е, много е добро това момче! Heart Eyes

Светло кино-бъдеще му пожелавам на това момче, страхотен талант.

# 347
  • в морето до колене
Да,за съжаление не ме заинтригува, колкото може би би трябвало....

Не ме разбирай погрешно - и на мен не ми е любимият филм на Раян. Филмът наистина не е шедьовър. Просто добре направен политически трилър, с много добър каст, в който всички се справят чудесно със задачите си, но без особен УАУ фактор.
Все пак има няколко "кинаджийски хубавини" в него. И то точно в показването на героя на Раян, и по-конкретно в близките му планове.

Но за мен филмът е ценен от тази гледна точка, че е от "годината на Раян" - беше един от трите филма (ако броим Валентинката, който излезе за масово разпространение също през 2011, даже четири стават), които бяха изключително различни. Което ме и "влюби" в него като актьор всъщност.  Blush

Уф, дали някой ден ще изляза от тая пуста дупка, та да седна и да ги подпукам и 20-годишните, както аз си знам.  Crazy
Всеки път като стане дума за Дейн, или за Лоугън примерно... и се ядосвам на мене си.  Tired

# 348
В този ред на мисли - какво става с темата за Деймиън? Него след Бенедикт ли да го чакаме?

# 349
  • в морето до колене
Темата за Деймиън няма да е част от тази поредица. Ще си я правя отделно. Ама и за нея не е ясно кога ще стане.  Tired
Освен това не се чувствам готова да поддържам тема за един актьор все още. Пък бил той и Деймиън. А не искам да е някаква рехава и да потъва вечно на 5-10 страница, както е с темата за Крисчън Бейл да речем...

За тук в момента би трябвало Мури да работи по тема за Бенедикт.
Мисля, че бяхме постигнали консенсус той да е №9... И след него май Килиън. Джой каза, че не и пречи да прави теми начестичко.  Grinning Още повече като става дума за Килиън.

Или не е така...
Да не би някой междувременно да е обзет от внезапна и изпепеляваща любов към нов обект.  Sunglasses

# 350
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мен пък ме е обзела огромна и все по-разгаряща се любов към Костер-Валдау и май все повече ми напира да му спретна тема. В която за филми май няма голям шанс да се говори, обаче ще си въздишам на воля Blush.

# 351
Prada, Лейбовиц, ах!  Heart Eyes Аз се включвам по никое време, но нямаше как да не изразя възхищението си от снимките на Джеймс, плюс тези от Кан  Heart Eyes

# 352
  • Бургас
Мен пък ме е обзела огромна и все по-разгаряща се любов към Костер-Валдау и май все повече ми напира да му спретна тема. В която за филми май няма голям шанс да се говори, обаче ще си въздишам на воля Blush.

Мхм, май трябва и една тема за северно европейци да направим.  Laughing

# 353
  • в морето до колене
Май тук е най-подходящото място да "надуя бузи" от гордост.  Mr. Green
Бг.Мамма ме е признала за пристрастена към КиТ. bowuu
Ама има още бая дращене да издращя, докато стана почетна членка...

Между другото, трябва да свикваме с новото съкращение. Вече сме във ФиТ  Joy

# 354
На мен ми отнеха вкуса към състезанието пък Crossing Arms. Отсега съм ветеран и нямам къде да катеря нагоре Joy

# 355
Добре, че каза, та се загледах и аз. Почетен съм. bowuu Не че знам на каква база ги определят тези неща.

Нося още Джеймс от Кан

Скрит текст:

и Прада

цък
Скрит текст:

# 356
Мър. Blush

Я кажете в този дъжд "Джеймс Дийн" ли да гледам?

Последна редакция: чт, 19 юни 2014, 10:08 от Криста

# 357
  • в морето до колене
Мър... и аз.  Mr. Green
Чаках Злата да качи повечко снимки на Прада, че да измъркам... щото бях сигурна, че няма да се спре само с две.

Злате, ранговете са си както и преди на база на брой публикации. Ама вече броят всички, а не само в определени подфоруми/групи. И на едно място си с един ранг, на друго - с друг. (Аз примерно съм само леко ентусиазирана клюкаркаWhistling)
Ние тука по-долу от пристрастен надали ще имаме...
Освен млади-зелени като Ради и Ясна, може би  Sunglasses
ЕТА- Я, и Криста имала още да "расте" ...

Виж те може и да имат стимул (по Джой).
А за Джой ще трябва да търсим специален стимул сега.  Confused:

Последна редакция: чт, 19 юни 2014, 10:14 от мячик

# 358
Ухх, че хубав Джеймс Heart Eyes

Крис, като за дъждовен ден гледай Tar.

# 359
Tar, казваш. Ама защо си мисля, че нещо не бяха много ласкави отзивите ти за него?

Общи условия

Активация на акаунт