JAMES FRANCO и поколението на 30-годишните, които превземат таблоидите

• 41 448
  • 756
  •   1
Отговори
# 735
Успяхте ли да видите титуляра с русата коса? Sick  Sick

# 736
  • в морето до колене
Успяхме.
Ама той миналата година горе-долу по това време пак беше рус... е, леко червеникаво-рус. И къдрав. В Дейтона като беше...
Та не ни е за първи път и не сме се стреснАли толкоз.  Grinning
Аз поне, де.

Усп, изскочих на стр. 50.
Сиреч, време е да се замисляме за финализиране на темата.
Има още около 10-ина поста за запълване, дано не ги изпишете до утре заран, че аз тази вечер съм на Марийкин ден  Simple Smile и ще ми е невъзможно да се справя със задачата...
Но пък от друга страна - повечето теми не ги удържаме в петдесет страници. Че що сега да нарушаваме традицията. Wink

# 737
  • срещу двата комина :)))
той и в Джеймс Дийн е рус, така че не ме изненада особено  Joy

# 738
Много ми е странен като е рус. В "Джеймс Дийн" ми беше трудно да го възприема, но пък с новата прическа е още по-зле.

Но пък от друга страна - повечето теми не ги удържаме в петдесет страници. Че що сега да нарушаваме традицията. Wink
Именно. Laughing Едва ли ще е проблем да прехвърлим малко.

Да използвам максимално този пост и да покажа първите снимки от сета на коледния филм на Джоузеф и Сет.

Шоуто на Джоузеф HitRecord е спечелило Еми за Outstanding Creative Achievement in Interactive Media in the category of Social TV Experience (това и да искам не мога да го кажа на български Laughing).

Две клипчета от "Sin City":

1 - http://www.mtv.com/news/1895768/joseph-gordon-levitt-sin-city-clip/

2 - http://www.rottentomatoes.com/m/sin_city_a_dame_to_kill_for/trai … tm_campaign=Movie

И едно интервю с него - Joseph Gordon-Levitt on ‘Sin City’ and Why He Considers Himself a Male Feminist

Том Харди на снимачната площадка с мама.

Скрит текст:

Предвиждам припаднала Крис на последната снимка. Grinning

Фасбендър почва нов филм през септември - Dreamworks Confirms NZ Shoot for Michael Fassbender-starrer  … ween Oceans'

# 739
  • в морето до колене
Златето като показа сега Джоузеф и Сет, та се сетИх...

В темата за "True Detective" има колаж, предлагащ Джоузи и Томик за новата двойка детективи в сезон 2  Grinning
Сигурна съм, че 90% от вас ако не пишат, то поне четат там... та затова реших да не го споменавам тук.
Ама ме човърка цял ден...  Mr. Green
Та ето, споменах го!  Whistling

П.П. Последната снимка на Томик си е "припадъчна" даже и за тези, които не се отзовават на прозвището Криста.  Blush

# 740
(отупва се от припадъка) Мяч, видях в темата за True Detective, ама ме домързя да коментирам. Изкоментирвам тук - не, не ми се връзват двамата там. Не че Том не може да ни отведе в мрачни дълбини, но някак си не си го представям като изтормозен детектив(това може и да се промени след Child 44). А ведрия трапчинко - съвсем не.(Джой ще изпротестира тук, убедена съм Laughing)
Размечтали са се феновете.

Фасът и Макавой от "нашите" по ми връзват.

# 741
видях в темата за True Detective, ама ме домързя да коментирам. Изкоментирвам тук - не, не ми се връзват двамата там.
+1 ама до последната буква.  Grinning

Според мен и Джейк става за True Detective.  Даже на мен повече ми допада комбинацията Фас и Джейк, отколкото Фас и Джеймс.

Докато Крис се отупва от припадъка Grinning ще припадна аз.
Исках си the жилетката, но от коженото яке съм по-доволна.  Heart Eyes

Скрит текст:

И поредното доказателство колко невероятно мил е Том с феновете - http://zhora-salome.tumblr.com/post/94685221961/went-to-see-guar … onight-with-my-so.

Went to see Guardians of the Galaxy tonight with my SO and ended up sitting beside Tom “Loki” Hiddleston!

The cinema was basically empty, about 16 people there and not by choice (but divine freakin’ intervention) he ended up sitting beside us. After the movie was over and everyone was waiting for the after credits scene (including Tom) I psyched myself up to talk to him. It was as everyone was getting their stuff (he had his hood up and no-one recognised him) I went over and said “Hey, sorry i don’t mean to bother you but I just wanted to say I really like your work!” and he did the polite, obligatory thank you very much and went on his way.

But as soon as my SO and I had left the screen and everyone else had moved on I saw he had been waiting outside and he came over and apologised saying that he was trying to remain under the radar and didn’t want to come across as rude. Then stayed for about 10 minutes and chatted with us!

Literally the nicest man alive.

P.S Guardians was amazing!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И пак се е извинявал.  hahaha

# 742
  • Бургас
Здравейте, отново нахлувам във вашта тема. Напуснах ви на 29 страница, че това лято беше малко фиаско - изпити, почивки, море, села, ала-бала. Днес влязох и изтръпнах като ви видях на 50стр. Викам си КРАЙ, почнаха темата за Бенедикт без мен  Laughing. (Ама каква фенка съм, та аз и рождения му ден изтървах  Embarassed )
Виждам имате нов любимец тука. Държа дебело да подчертая, че аз го фиксирах още през зимата.

# 743
Злате, чуден е тоя Том, чуден, ей това се казва истински английски джентълмен  Heart Eyes

# 744
Ах, тая седмица с толкова кожени якета просто нямаше как да завърши без него Stuck Out Tongue

# 745
вече съм на линия и мога да почвам новата тема  smile3508

П.П. ей на това му викам bringing sexy back  Crazy

Последна редакция: нд, 17 авг 2014, 22:16 от Mrs.Turner

# 746
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Въъъх #Shocked smile3544

Кървавият Том е много хубав Heart Eyes
Найлоненият Джеймс- тоже!
Русият Франко- ич не Mr. Green

А ведрия трапчинко - съвсем не.(Джой ще изпротестира тук, убедена съм Laughing)
Съвсем си права Mr. Green. Ще изпротестирам ами- все едно само ведър трапчинко е играл Джоузи дотук и друго нищичко не умее Crossing Arms. Ако реши, ще се справи не по-зле от всички цитирани, а ако докара и излъчването на Артър от "Генезис", ще е съвсем идеален.

Мяч, аз се появявам за малко, да знаеш, все още ти оставаш да мъкнеш хомота Wink

# 747
оооо, Джо, айде бе  Hug

# 748
  • вятър в маслините, вятър над хребета
 Hug Hug
Нищо не гледам, нищо не чета, но пък вие днес ме застреляхте с толкова много хубавини, които сте натрупали за седмица Heart Eyes

# 749
Виждам имате нов любимец тука. Държа дебело да подчертая, че аз го фиксирах още през зимата.
Засега само Джой и Криста са му във фен-клуба. Аз само като Робокоп съм го гледала. Ще видим като почна "The Killing" дали и аз няма да се присъединя.  Grinning

Ооо, Джо, здрасти! Hug

Я какво им тук специално за теб.

Другите снимки скрити.
Скрит текст:

Една снимка преди да влезе в студиото при Летърман. Шоуто ще се излъчи утре.

И една трапчинкова с фен.

Общи условия

Активация на акаунт