JAMES FRANCO и поколението на 30-годишните, които превземат таблоидите

• 42 356
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
Злате, тая фенка направо е кръвожадна Mr. Green Как се уви на врата на Джеймса, внимавай, пази го по-сериозно Wink Hug
Laughing

Докато пазя Джеймс от фенките съвсем го занемарих Том. А той пак си е разменял туитове с Джим Бийвър. Не могат да се нахвалят един друг. Laughing

# 61
  • Бургас
Преди няколко дни си пуснах да гледам Вероника Марс филма, навремето бях толяма фенка на сериала. Не знаех, че Франко се появява за кратко. Там играе себе си - Джеймс Франко, чийто таблет е заразен с вирус и снима фъни клипчета без той да знае и ги пуска в нета. (Много тънък бъзик  Mr. Green )

Екранното му време е 2 минутки, но е много забавен. Можете да го гледате тук:
Скрит текст:
http://vbox7.com/play:a3e18ce221
Между 1:07:45 и 1:09:35

# 62
Е това ако се брои като филм и аз съм го гледала  Joy

# 63
  • Бургас
Ааааааа, всичко се брои  Mr. Green
Може да е малко, но от сърце   Grinning

# 64
Страхотни снимки от градинарското шоу!

Скрит текст:

">#t=376[/video]

https://www.youtube.com/watch?v=OpysEjhBEsQ

# 65
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Архивни кадри от снимачната площадка на Mysterious Skin

# 66
  • Once there was a Hushpuppy...
Архивни кадри от снимачната площадка на Mysterious Skin

Каква е готина жената-майка му, която играеше, нали е тази newsm78
Скрит текст:
А, колко е противна във филма....пфууу, дразня се, вярно никой не знае какво го очаква, но това жена така да се пропие е много неприятно за дечицата..

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 05:02 от Hushpuppy

# 67
Страхотни снимки от градинарското шоу!
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Хайде една и от мен

цък

И две от неделя от партито в Park Theatre

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 10:18 от Злата с метлата

# 68
  • срещу двата комина :)))
Франко селфито  Joy

# 69
hahaha

А защо се напъва да си пуска брада като не може? 

Вижте какво ме връхлетя с пълна сила преди малко

# 70
  • в морето до колене
Прекрасници са и двамата.  Heart Eyes

А защо се напъва да си пуска брада като не може?

Раян, слава богу не се е поддал на тренда. Умерено си е брадясал на снимките от летището в ЛА завчера. Предполагам и днес в Кан така ще си остане.

От мен един тийзър на Lost River... колкото да убедя окончателно Джой, че няма да го гледа.

Уффф, вече не ме сдържа на стола.  Crazy

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 12:06 от мячик

# 71
От мен един тийзър на Lost River... колкото да убедя окончателно Джой, че няма да го гледа.
Не знам доколко ще убедиш Джой, но мен сериозно ме разколеба, а исках да го гледам. Grinning

Джеймс и Патрик в Good Morning America

Скрит текст:

Ей, разцепи се от промотиране това момче. Вчера е бил на прожекция на "Filth" в Ню Йорк, организирана от Magnolia Pictures.

Скрит текст:

# 72
  • в морето до колене
Не знам доколко ще убедиш Джой, но мен сериозно ме разколеба, а исках да го гледам. Grinning

Филмът е сниман в Детройт. Също като Любовниците на Джармуш... Значи, представете си същата атмосфера на безнадеждна порутеност...
Аз ще го гледам, ако ще и 0/F да са му ревютата  Crazy... но не е там въпросът.

За любопитните, ето линк към сравнителния анализ на Елинор Ригби в двата варианта - от Торонто и от Кан.
http://blogs.indiewire.com/theplaylist/cannes-comparing-and-expl … -him-her-20140519

Доста интересно ми се стори на мен. И потвърждаващо идеята, че два филма е много по-добре от един.  ooooh!

# 73
Мяч, благодаря ти за ревюто! Hug Хубавото е, че ще пуснат по кината и трите варианта, да се надяваме, че и по сайтовете ще е така. И аз предпочитам да видя двата филма именно заради разликата в двете гледни точки за една и съща случка.

Harvey Scissorhands  hahaha

Допълвам с нещо, на което досега се смях  Joy

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 13:33 от Злата с метлата

# 74
Иначе пък има страхотен актьорски състав Lost River, че даже и сладура от Shield. А така ми се гледаше нещо различно с Мат! Ще ги видим днес поне пред палмичките Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт