JAMES FRANCO и поколението на 30-годишните, които превземат таблоидите

• 41 461
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
  • срещу двата комина :)))

е тия две снимки ми убиха работния дух  Laughing

# 436
Не се кахъри, щом тия две снимки са успели да го гътнат, значи не е бил кой знае какъв дух.  Grinning

От тук може да си поръчате календар с Бенедикт за 2015 г. - http://www.forbiddenplanet.co.uk/benedict-cumberbatch-2015-calendar?#.U6_x88GGjIU

# 437
Прадааааааа!  Heart Eyes smile3544 smile3544 smile3544

Гифчета
Скрит текст:

И снимки
Скрит текст:

# 438
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Прада са една от най-изисканите модни къщи и постоянно го доказват с избора си на рекламни лица.
Скрит текст:
Я да разходя Джеймс и към компроматната, да се порадват и там девойките Whistling

# 439

Тази си плаче за аватар.

# 440
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ти май много ги харесваш такива с наведен поглед Grinning.
На мен тази ми хвана най-много окото
Скрит текст:
И тази
Скрит текст:

# 441
На мен на всички ми харесва  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ако трябва да посоча най-любимо, може би ще е това гифче

Като сме почнали с дообре облечените мъже да спомена и Харди.

А тук вече си е облечен като него си. Laughing Издебнал го е някой вчера докато е закусвал нейде из Лондон.
Скрит текст:

# 442
Ах, какъв ден!  Heart Eyes Prada, Jimmy Choo, на работа да се довърша от рано  Mr. Green

# 443
Ти май много ги харесваш такива с наведен поглед Grinning.

Така излиза, да.  Laughing

Гледам го Томчо, ами той ако не е навлякъл поне 2 блузи една върху друга, все едно не се е облякъл.

# 444
малко слухове покрай Бени

http://moviepilot.com/posts/2014/07/01/benedict-cumberbatch-as-d … nal,manual#!7dsLq

# 445
Продължават да излизат купонджийски снимки на Фаса.

Пак е докопал най-тъмната налична мацка  Laughing

Потресох се колко е остарял Ларс Улрих Shocked

Изцяло одобрявам Бенедикт като Доктор Стрейндж. Съгласна съм с автора на статията, че Харди не е за този роля.

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 14:35 от Злата с метлата

# 446
Айде вече Марвел да се дръпнат, егати... Комик Кон ли чакат?

Днес ще има обявление за Шерлок от 16:21 наше време (2:21 тяхно, гадовете, баш на мача на Григор!)

# 447
  • в морето до колене
Имаме трейлър на The Disappearance of Eleanor Rigby.

Явно ще ни "зарадват" с обединената версия. Жалко.

Сколасах да го гледам най-после...
Хареса ми трейлърът, макар че синият и жълтият филтър все още се "бият" в съзнанието ми и не мога да преценя, как ще работят в обединената версия THEM.
Още не съм преодоляла спомена за цветните филтри в "Транс" - през цялото време знаех, че трябва да ги следя, кого и какво символизират... и в край сметка се отказах, защото това само ме натоварваше допълнително.
Тук са само два и поне е ясно, за какво са. Но още от трейлъра виждам, че ме шашка "боричкането"/"редуването" на двете различно оцветени гледни точки в една и съща сцена. Сцените в колата са най-явни примери. Много тънък монтаж е нужен... Затова съм скептично настроена, но ще ми е любопитно да видя крайния продукт.

Колкото до излъчванията, Джой - обединената версия THEM е насрочена да бъде пусната масово на екран в САЩ на 26 септември. А двете отделни версии - месец / месец и половина по-късно, но лимитирани излъчвания в по-арт насочени кина в САЩ.
Така че явно Харви не смята за възможен търговския успех на "сдвоения" филм. (Но пък явно смята, че всичките три имат достатъчна фестивална ценност - HIM+HER преди месец са ги показали на фестивал в Сидни. Златето дали знае нещо за отзвука там?)

Инетересно ми е, обаче, като се стигне до номинации, как ще подходят.
Могат ли да номинират примерно Джеймс за главна роля в HIM и за поддържаща в HER. А Джесика обратно.   Whistling

П.П. Сега гледах и инфото в IMDb относно премиерните дати... Там е малко салата в това отношение, но пък пише, че THEM ще участва на фестивала в Карлови Вари, който започва вдругиден.
Джой, има ли практика да показват някои от филмите от този фестивал и в Прага? Дали ще имаш шанс да го видиш?

# 448
# 449

е браво, почват снимки за спешъла януари 2015  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт