JAMES FRANCO и поколението на 30-годишните, които превземат таблоидите

• 41 407
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Честит празник на Шерлок! Все така да ни изненадва в новите си превъплъщения Grinning.

Аз продължавам да си прехвърлям мненията за филми на титуляра, пък дано още някой се хване да гледа нещо и да гласува, че това май е най-рехавата анкета до момента Laughing

Скрит текст:
След като и аз изгледах Lovelace, смея да твърдя, че никак не е лош и ще бъде грешка да пропуснете. Супер шарен, пълен с познати и обичани имена, с невероятен саундтрак и като цяло лековато поднесен, свеж и ненатоварващ. Дори и драматичните моменти не разваляха цялостно идиличното усещане на лентата, което на мен лично много ми допадна.
Скрит текст:
This Is The End- тук нямам какво да кажа. Джеймс Франко остро се нуждае от пауза в кариерата по примера на Райън Гослинг. Защото вече стабилно оре дъното.
Скрит текст:
The Iceman- стори ми се прекалено дистанциран и неемоционален, и не ми допадна особено. Кратката поява на Джеймс Франко обаче беше забележителна.
Скрит текст:
Охх Tired
As I Lay Dying е просто негледаем.
То бива, бива претенция и "артистизъм", ама.... постоянна тъпо монотонна музика, смесена със звук на трион, на този фон се четат (ама буквално четат, както аз бих ги чела) репликите, от брадясали актьори с празни изражения и погледи, вперени в нищото, и току на 2-3 минути екрана се раздели на две- едната половина е или черна, или нек'ъф пейзаж с  трева, в другата празната физиономия на актьор (преспокойно може и тя да е черна, няма да е загуба голяма).... и така всичките 20 минути, които издържах от този 'проект".
Имам спомени за Фокнър, че е трудно четивен, ама този бълвоч мина отвъд всякакво затруднение- прощавай, Франко, хубав си брадясал, ама ще си те гледам на снимка.
Скрит текст:
Homefront- типичният отвратително тъп и противен екшън, в който можем да видим Джейсън Стейтъм. Тъжното в случая е, че колкото и да е долнопробен този филм, все пак остава едно от най-поносимите неща, в които съм гледала Джеймс Франко напоследък.

# 571
  • Once there was a Hushpuppy...
ЧРД на Бени Wink
Джой, аз не съм гласувала, защото много се чудя Peace
Иначе сега си свалих този Lovelace Peace

# 572
Добър избор, Ради Peace

Вчера търсих нещо конкретно от "Филт" и попаднах на това интервю на Джеймс, което просто не мога да не споделя Heart Eyes

# 573
Ааааа, това немското. Много е красив на полянката. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 574
Като така и така сме почнали с Джеймс от вчера да ви покажа the devil wears Prada. Wink

Скрит текст:
Ето го и дяволът.

Още една мотоциклетна снимка

# 575
Ай the devil  Heart Eyes

# 576
Сори за двойния пост, няма как.

The Imitation Game Trailer

# 577
  • срещу двата комина :)))
Сори за двойния пост, няма как.

The Imitation Game Trailer

много добре изглежда, нямам търпение да го видя Бени

# 578
Нося, носяяяяя Party Party Party Party Party
http://www.vanityfair.com/vf-hollywood/jake-gyllenhaal-weight-lo … d=social_facebook
аххх, и за този филм ще е чакане голямо Blush

# 579
Бени ще го увековечават у Мадам Тюсо  Party

http://www.benedictcumberbatch.co.uk/2014/07/22/benedict-cumberb … t-madame-tussauds

# 580
  • в морето до колене
Нося, носяяяяя Party Party Party Party Party
http://www.vanityfair.com/vf-hollywood/jake-gyllenhaal-weight-lo … d=social_facebook
аххх, и за този филм ще е чакане голямо Blush

Мда, интересна и продължителна рекламна кампания започват. Да видим, какъв успех ще има филмът.

# 581
Хмм, преценили са го като ненадежден ли Thinking?
От това, което видях тук, ще е крайно недостоверен, но пък с тези имена в каста не вярвам да е художествено недодялан.

Май това ще е разковничето. След като вече съм изгледала два филма на Даниел Еспиноза, разбирам защо Lionsgate изобщо не бързат да го пускат в наградния сезон. Режисьорът много обича клишета и си ги ползва с кеф. Не съм особено впечатлена от работата му.

# 582
Много хубав трейлъра на The Imitation Game. Heart Eyes Сега се присетих, нямаше ли подобен филм с Кейт Уинслет?

ПП. Намерих го - Енигма.

Eто и трейлърът за американския пазар.

Джейк също добре почва с ракламната кампания. Само дето на себе си не прилича, ожалих го.

Бени ще го увековечават у Мадам Тюсо  Party
newsm10

Ето снимки от измерването.

Последна редакция: вт, 22 юли 2014, 12:09 от Злата с метлата

# 583
ох, мега готин е  Joy тия дни нищо членоразделно не мога да кажа  Joy

# 584
Матю ли виждат очите ми Shocked? Въъъъ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Крис, лоша работа Confused. А аз си мислех, че с правописните грешки и недостоверните костюми и декори ще се разминем. Жалко...

Общи условия

Активация на акаунт