JAMES FRANCO и поколението на 30-годишните, които превземат таблоидите

• 41 544
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не съм видяла, затова не вярвам tooth. Може и да има режисьор, който да го добута до нещо повече от мнооого скъп декор, но моите очи не са били свидетел още на подобен подвиг Laughing.

Това дали е вярно?
http://missbloom.bg/%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%B8/%D0%B3% … 0%B8/article.aspx

Последна редакция: ср, 23 юли 2014, 13:03 от joy_r

# 601
Аааа, Джо, не си права. Много е хубав "Rush", а Крис ми се издигна значително в очите след като го гледах.

Вижте какво ми докладваха от Русия Grinning - Naomi Watts In Talks To Join Demolition With Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal stars as “a young investment banker struggling to understand his emotional disconnect following the tragic death of his wife in an auto accident. As he tears apart his life in a distraught effort to see where he went wrong, he becomes obsessed with destruction.”

# 602
Аааа, Джо, не си права. Много е хубав "Rush", а Крис ми се издигна значително в очите след като го гледах.
Ама аз не оспорвам, не съм гледала Laughing. Просто не вярвам, докато не видя Mr. Green

Новината е много, много хубава- убедена съм, че Джейк и Наоми са способни да направят невероятен дует.

# 603
Ама аз не оспорвам, не съм гледала Laughing.
Ами гледай де. Grinning

Брадли на вчерашната премиера на "Guardians Of The Galaxy" в ЛА.

Много го харесвам, но на тези снимки изглежда ужасно.

# 604
Защо така ми обиждаш енота Sad Закари, от друга страна  Heart Eyes

# 605
Не ти го обиждам, просто съжалявам, че изглежда така. Аз Брадли го любя още от готварския сериал, но с тия очила и брада е ужасен.

Виж, Закари е бамбон. Heart Eyes

# 606
А, да, "Поверително" беше много забавен, жалко че малко изкара...

Къдрици в Ел Ей

И нещо от архива

# 607
Въх, какви са дечковци на последната снимка!  Heart Eyes

Брадли е тръгнал да промотира "Пазителите" из разни шоута. Онзи ден заедно с останалите пазители са били на гости при Джими Кимел - http://www.youtube.com/watch?v=2Pj8n_cEPiA

А пък в петък ще бъде сам при Крейг. (чакам с нетърпение)

Я, да ви покажа как го хвалят Том. Laughing

Последна редакция: ср, 23 юли 2014, 15:52 от Злата с метлата

# 608
Постер.

# 609
Следобед е, шефството си тръгна- настана гифче-тайм Mr. Green

Хубав, хубав, хубааав kiss

# 610
Comic-Con Simple Smile

Хоровиц пак изби рибата с интервю, не знам как съм седяла 17 мин. с отворена уста снощи  Joy Говори за Marvel, но докато не мине техния панел в събота не вярвам и дума.

Още
Скрит текст:

Доколкото видях Том Харди трябва да представя Mad Max там?

# 611

Къде видя, къде? Simple Smile Аз не съм срещала никъде дали ще ходи или не.

# 612

Къде видя, къде? Simple Smile Аз не съм срещала никъде дали ще ходи или не.

Не помня вече, Empire, Total Film, EW? Като гледам не са потвърдили гостите, което май е практика тая година, неразбираемо за мен. Ето графика http://www.comic-con.org/cci/saturday 10:00 сутринта Simple Smile

# 613
В този кадър ми останаха днес очите smile3544

Колко ли Николети Лозанови са налели хилядарки в касичката на д-р Енчев за подобен профил Mr. Green hahaha

# 614
Само да докладвам, Том го нямаше днес на панела на Mad Max. Чарлийн представи трейлъра чрез сателитна връзка и режисьора говори малко. Беше доста кратко.

Общи условия

Активация на акаунт