JAMES FRANCO и поколението на 30-годишните, които превземат таблоидите

• 41 499
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз нищо не съм и нищо практично не умея, но знам хиляди метода за разсейване от болката pletka

# 661
Краднато от друг форум:

И обяснението под снимката:
Райън Гослинг с тениска на МакКоли Кълкин, който е с тениска на Райън Гослинг, който е облечен с тениска на МакКоли Кълкин
 Joy

И този май е за тук

ама пусто хич не ми харесва и няма да ви заливам със снимки Mr. Green

За него обаче нямам спирачки Blush

никакви Mr. Green

# 662
  • срещу двата комина :)))
о, аз мога да ви залея със снимки на Травис  Mr. Green

# 663
Мда, успя да затвърдиш убеждението ми, че грам не ми харесва Mr. Green

# 664
  • в морето до колене

Джой, това всъщност е монтаж.  Simple Smile
Оригиналът е: МакКоли Кълкин, който е с тениска на Райън Гослинг, който е облечен с тениска на МакКоли Кълкин (като малък). Маколи пусна снимката в Туитър някъде през май (тази на Раян е стара, от преди повече от година). И веднага се намериха зевзеци да направят този монтаж и други подобни. Идеята за "безкрайност на изображението в изображение" е забавна, де.

Но аз идвам да ви покажа друго за добро утро в събота.

Започвам да се запознавам по-отблизо с филмите за Венеция и Торонто.
И естествено, един от първите е Rosewater (2014) , за който досега не бях чела подробности. И с удоволствие откривам, че филмът се очертава като актьорски дуел м/у доста хваления от скандинаволюбките Ким Бодния и Гаел Гарсия Бернал.  Heart Eyes

Ето го Гаел в ролята на журналист с канадско гражданство, работещ за ВВС-Лондон, но роден в Техеран, който отразява изборите в Иран и е арестуван и измъчван повече от 100 дни от шефа на полицията.

Филмът е режисьорски дебют на моя любимец Джон Стюърт.

Той го снима някъде през май-юни миналата година. А сега ще го покаже в Торонто и вече има премиерна дата за САЩ за 7 ноември.
Изкушавам се да се надявам, че ако има добър отзвук в Торонто, филмът може да бъде играч в наградния цикъл. Като тематика и каст е много подходящ за целта. Правен е по автобиографичната книга на героя на Бернал, който май е съ-сценарист. Стискам палци Джон да се е справил и да ни очаква нещо на нивото на "Арго".
Не че чак за Оскар имам претенции, де.  Mr. Green Просто да е добър филм.

Последна редакция: сб, 02 авг 2014, 09:45 от мячик

# 665
О, най-накрая нещо ново от Гаел Heart Eyes

# 666
Мяч, интересно изглежда. Бих го гледала най-вече да видя как се е справил Джон като режисьор.

От мен "Child of God" в Замунда - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=412105&hit=1

А в Пиратите има вече "Пало Алто".
(все още не съм свалила никой от двата)

Франко на гости на Джими Фалън от 28 юли.

Втора част - https://www.youtube.com/watch?v=jPO22SWDSw0

James Franco Gives a Fan Selfie Tutorial - https://www.youtube.com/watch?v=z4j_usGt4C8

И Франко на премиерата на "Child of God" в Ню Йорк на 30 юли.

# 667
Бърз ъпдейт Grinning
Cillian Murphy about Peaky Blinders:
"It’s common knowledge that the story goes south… Not ‘south’ in that sense, let me rephrase that - that Tommy and the gang go to London, and that’s when they encounter Tom Hardy and other London gangs. The story is expanding. I’ve worked with Tom a couple of times and I just love what he can do: he’s very bold in his choices, always pushing it. It’s a brilliant creation Steve Knight wrote for him, and there should be some very exciting scenes in it."
И фотка
Скрит текст:
Том май ще е единствения с нормална прическа в този сериал Laughing

Килиън естествено е прекрасен дори и с отвратната прическа Heart Eyes
Скрит текст:

И да си кажа- глътнах четвъртия сезон на "Убийството" и вече съм необратимо влюбена в Кинамън! Освен хубав е и адски адски талантлив тоз младеж, някои от сцените му в този сезон бяха отвъд брилянтни. А финалът ... ахх Heart Eyes Crazy

# 668
Ей, два дни бях на място без нет, без да имам представа за времето, изцяло откъсната от света, връщам се и не мога да наваксам. Почвам:

Ким Бодниа обичам, любопитна съм за филма с Гаел.

Жоел - мърррр, мъррр, мъррр. Нямам търпение да почна Килинга.

Child of God, Peaky Blinders, много работа ме чака, но първо - Килинг.

# 669
Ехх, Крис, завид, че ти предстои гледането. Аз нали съм лакомо и вчера го глътнах наведнъж, а сега ми предстои да осъзная, че нема вечееее newsm45

# 670
Джо, нидей рива!  Laughing Ей ти нов МакАвой за септмврийското издание на Nylon.

# 671
  • в морето до колене
Хайме, както винаги, е прекрасник!  Heart Eyes
Обаче снимките ми се струват много обработени... пък това списание уж не бях го засичала с подобен грях досега.  Naughty

# 672
Ехх, утешителко моя kiss. Това се казва златна душа, да сподели личния мъж с тъжно другарче Laughing. Прекрасен е Джеймс, все по-красив става!

Мяч, ти сериозно ли смяташ, че точно това списание е от тези с малко обработените снимки? Те освен че оправят недостатъци, но и супер често слагат ефекти тип цветна експлозия (следя ги отдавна във фейсбук, много яко списание Heart Eyes).

Хубав материал за Франко (естествено, не може да не бъде споменат Метода)
http://www.vanityfair.com/vf-hollywood/james-franco-child-of-god … d=social_facebook

# 673
Франко какъв бил ревльо. Laughing

and it was just, like, horrible-looking spider after horrible-looking spider
 hahaha

# 674
Смей се ти, ама знаеш ли какви са страшни пък Crossing Arms

И селфи на Селфито Laughing

Последна редакция: пн, 04 авг 2014, 13:34 от Pagan poetry

Общи условия

Активация на акаунт