Седмокласник здраво учи, няма как да не сполучи! НВО по БЕЛ!

• 49 359
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 840
  • Варна
 ако е написал само калугера, вместо калугера Ефтимий, а останалите 3 отговора са верни, се отнема 1 точка или се пишат 0 точки? newsm78

# 841
даже само половин точка трябва да му вземат в този случай, защото липсва една част от името, а всички други имена са верни

# 842
  • София
Извинете, че повтарям въпроса си, но ме човърка любопиствтото:
Моят син на 21 въпрос е подчертал "защото усетихме как върховете на дърветата се разклатиха от невидим
повей", а не само "как върховете на дърветата се разклатиха от невидим повей". В такъв случай за грешен ли се счита отговора или се поставя 1 т.?

# 843
ако е написал само калугера, вместо калугера Ефтимий, а останалите 3 отговора са верни, се отнема 1 точка или се пишат 0 точки? newsm78
калугерът Евтимий/отец Евтимий/Евтимий;
При посочени така верни отговори и много вероятни указания работите да се разглеждат в интерес на ученика ,отговорът е съвсем верен.

# 844
Гери, успокой се Simple Smile

# 845
  • Варна
даже само половин точка трябва да му вземат в този случай, защото липсва една част от името, а всички други имена са верни

благодаря ти G..D.. за отговора! съгласна съм и на 1, дано само не вземат целия отговор за грешен! успех и много късмет!

благодаря и на Sause baus! а дали има такава практика? newsm78

# 846
  • София
А ако на 22-ри въпрос е посочена допълнителна, несъществуваща грешка, отнема ли се точка (посочени са всички 12)? Коригирам се за скалата за преобразуване: http://zamaturite.com/скала-за-оценяване-матури-7-клас-2013/

# 847
  • София
Вени, дано не съм лош пророк, но мисля, че ще счетат отговора за изцяло грешен. Все пак точно в това е капанът - да се разграничи едното като вид подчинено от другото. Аз и затова  по-рано днес попитах защо за отговор във форума  дадоха  двете накуп, при положение че се пита само за допълнителното. Апропо, едната девойка е била със сина ти в една стая. Simple Smile

Последна редакция: ср, 21 май 2014, 18:54 от пенсионирана русалка

# 848
Ако на 22 въпрос са открити само единадесет грешки - колко точки се дават  newsm78

# 849
  • София
Ако на 22 въпрос са открити само единадесет грешки - колко точки се дават  newsm78

11 Peace

# 850
  • София
Вени, дано не съм лош пророк, но мисля, че ще счетат отговора за изцяло грешен. Все пак точно в това е капанът - да се разграничи едното като вид подчинено от другото. Аз и затова  по-рано днес попитах защо за отговор във форума  дадоха  двете накуп, при положение, че се пита само за допълнителното. Апропо, едната девойка е била със сина ти в една стая. Simple Smile
Hug
Благодаря ти, Русалче!

Надявам се синът ми да не е направил някоя магария и с това да е направил впечатление на твоята госпожица  Mr. Green Hug.

# 851

как, като моето говедце си е издухал точките на първи модул и единственото му спасение е да е направил преразказ за над 30 точки. Той, дето преразказът му е ахилесова пета..... иде ми да се гръмна....

# 852
Благодаря , Русалка  Hug
девойката настоява, че на първи въпрос отговора е А  ooooh!

# 853
  • София
Вени, дано не съм лош пророк, но мисля, че ще счетат отговора за изцяло грешен. Все пак точно в това е капанът - да се разграничи едното като вид подчинено от другото. Аз и затова  по-рано днес попитах защо за отговор във форума  дадоха  двете накуп, при положение, че се пита само за допълнителното. Апропо, едната девойка е била със сина ти в една стая. Simple Smile
Hug
Благодаря ти, Русалче!

Надявам се синът ми да не е направил някоя магария и с това да е направил впечатление на твоята госпожица  Mr. Green Hug.

Нееееее, нищо не е направило детето, как ти хрумна това... Просто момата беше зад гърба ми като писах поста. Споделих с нея кой е синът ти и тя ми каза, че са били в една стая. Simple Smile

ГД, стига си се притеснявала. Simple Smile Има и математика още... Нищо не е приключило, та да се отчайваш. Hug

# 854
Днес се убеждавам наистина за не знам кой път колко важно нещо е психиката. Дойдоха заедно 2 ученички. По-добрата е дала абсолютния минимум от възможностите си, а малко по-слабата е дала максимума, на който е способна и е изпреварила по-добрата Shocked Просто нямаш ли силна психика, не чакай да си от най-добрите. сега и двете ученички реват Joy

Общи условия

Активация на акаунт