Re: Размисли и страсти за деца, родени чрез АРТ - 5

• 17 673
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Честити рожби на Гуги! Да растат здрави, силни и много щастливи!

На Дебелан - честит имен ден! Нека името му носи само късмет и той си го носи със здраве!

Относно пюретата - аз започнах с Хип и Бебивита. След това минах на Ганчев. Яде всичко без проблеми. В началото беше малък ад, обаче. Не искаше да яде, а ако случайно се излъжеше да поеме някоя лъжица, се започваха едни мутри и гримаси... но всичко минава, когато детето свикне с консистенцията и му се нацели позицията за хранене (моят звяр се оказа, че иска да яде седнал, при се че не можеше да стои все още стабилно на дупето си).

Относно забелването - аз се оправям с тази задача и вече съм почти готова. Остана само малко от двете страни на главичката, но не си давам много зор.

# 166
Аз започнах захранването с Хип и след това минах на Ганчев и след това сама ги приготвях и замразявах пюретата. Никога не сме имали проблем с храненето, яде абсолютно всичко, винаги е било така.

Кисело мляко дадох след година - Верея 3,6% или домашно приготвено.

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 09:06 от luce

# 167
Ако ви се падне злоядо, не може да е по- злоядо от моето. До една година живееше на кърма и не повече от една кафяна чаша друга храна на ден. Ама аз си бях виновна, защото големи напъни беше да прояде и тръшкане защо не яде.
Сега пък се чудя как да го овардя от изкушенията на детските площадки, където всеки е решил, че трябва да връчи на детето си по едно пакетче и то да се пързаля и да муха солети, кубети, брускети и подобни, че и да черпи другите.
Честит имен ден на шефа на бамба Simple Smile

П.С. За мен купешките пюрета имат меко казано отвратителен вкус и мирис, ама пък са улеснение голямо.

# 168
Добро утро.

Наде, честит ти първи рожден ден на тигрите. Все така да те радват и слушат  Hug Hug Hug

И да почерпиш  Mr. Green

# 169
Честит рожден ден на Надините момчета.
Да са живи и здрави, да слушат мама, кака и тате.

# 170
  • Пловдив
Ехеее, рожденици си имаме  bouquet да са здрави и засмени и да изненадват мама редовно с нови щуротийки Heart Eyes
Аз само ви хвърлям оченце, чакам си инфо за децата- вчерй за малко под ржах едания, другия е в кувьозче и само го зърнах, да видим днес Simple Smile

# 171
Честит първи тигърски рожден ден, най-важното - да са здрави момчетата и много смях да носят в къщата ви  Hug Tada

# 172
Честит рожден ден на тигрити  Heart Eyes Heart Eyes Наде, да са живи, здрави и много да ви радват!!
Гуги  Hug Hug

# 173
  • София
Наде,честит рожден ден на малките ви сладури.Весело и безгрижно детство им желая.  Gift newsm59.                 Гуги, Hug

# 174
Леле, леле, то тук повод след повод! Ако се събирахте да пийнете за всеки един, трезвени нямаше да ходите Mr. Green

Честит първи рожден ден на юнаците ти, Наде! Много здраве и щастливи детски усмивки Tada

# 175
Да ви почерпя за здравето на тигрите Laughing

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 11:56 от Надежда :)

# 176
  • София
какви тигри, лъвове са си с тия къдрици  Mr. Green

честит им първи рожден ден, да са здрави и все "по-послушни".

# 177
Мамини, златни  Heart Eyes

# 178
  • гр. София
Наде, честит рожден ден на малките Тигри! Да са ти живи и здрави, много усмихнати и да имат безгрижно детство!      bouquet  bouquet  bouquet

Много хубави къдрички имат.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 179
Аууу, какъв късмет да вляза в темата точно сега. Наде, разкошни са хлапетата, да са ти здравички и да пораснат големи и силни мъже   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт