Re: Размисли и страсти за деца, родени чрез АРТ - 5

• 17 673
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
 hahaha hahaha hahaha признала съм ги твойте хайдутчета ,да няма и някоя пържола там  Laughing

# 331
Откак му открихме хралупата и го наблюдаваме с периферното си зрение - оглежда се и като е сигурен, че никой не го гледа и ходи проверява дали всичко си е на мястото Joy Joy Joy Ше се напикаем от смях с него Mr. Green

# 332
  • Варна
Бях ви казвала, че в нашия квартал има тризначета - момиченца. Виждала съм ги няколко пъти и винаги майката е била с придружител, никога сама. Днес бяхме с мъжа ми, като ги срещнахме, и той ми вика: На хората сигурно им е писнало да ги заглеждат....

# 333
да не сте му хвърлили пъпа в някоя спец. служба  Joy Joy

# 334
  • гр. София
Наде, снимай хралупата, че на мъж ми му стана забавно и интересно.  Mr. Green
Явно и ММ си търси хралупа къде да трупа и крие и се нуждае от идея.   hahaha hahaha hahaha

# 335
Днес следобяд мъжа ми ги гледа, аз докато чистя и ми разправя, че по едно време Пенчо отишъл до хралупата и искал да навре вътре един конус, обаче конуса много голям, а дупката малка. Вика - мъчи се, пъха, бута - не става да го навре и накрая го остави на дупката Joy

Милчкия, и аз да съм на негово място и аз хралупа ще си направя. Той каквото си докопа и брат му ходи да му го взима. Преди идваше да ми се жалва, но понеже аз не се намесвам и е взел нещата в свои ръце hahaha

# 336
  • Пловдив
Надежда, развесели ме твоят Пенчо Laughing
аз преди малко си видях гарджетата, малкото като му лепнали абоката на главата, таман бах поспряла да рева, тй поднових Rolling Eyes

# 337
Абоката във вена на главата не би трябвало да е нещо притеснително. На новородените и въобще на бебетата много трудно им намират вени, а има 2-3 на главата, които са им по-изпъкнали и лесно слагат абокат там. На другите места е мъка - с часове могат да не успеят да поставят абокат.

# 338
  • Пловдив
знам Наде, ама въпросът е, че сега ми е момент за рев от най-малкото, нещо хормоните си казват думата ли кво, ама трябва да се окопитя  Crazy Rolling Eyes Rolling Eyes

# 339
Щом децата са живи и здрави, няма да се поддавате на депресии и тревожни състояния. Сега е важно да сте спокойни, че кърма ше почва да тече Naughty А и нервите трябва да се пестят, че с близнаци ще са ви нужни с шепи Mr. Green

# 340
Наде, много ме забавляваш с разказите за твоите разбойници  hahaha

# 341
Моме, ти остави, ами не стига дето му викаме Пенчо, че и галено взех да му викам Пената Thinking Божкеее, прекръстихме си детето, от войвода стана Пенчо завалията ooooh!

# 342
  • Пловдив
Моме, ти остави, ами не стига дето му викаме Пенчо, че и галено взех да му викам Пената Thinking Божкеее, прекръстихме си детето, от войвода стана Пенчо завалията ooooh!

Laughing Laughing Laughing Laughing важното е, че е с добро чувство  Mr. Green на моите диванета сега прякорите им са златното пиленце и малкият рис Mr. Green страшно са различни, с едни буйни коси, на единия чак към черна върви, кой има такава не е ясно, другия пък уж в черти първо на мъжо ми замяза, ама на боя ще е по-светъл като мен, косицата му посветля  Grinningще ги видим, те май всички се изменят бая  Wink Wink
иначе аз няма да кърмя  Rolling Eyes изкуствено ще я караме  Mr. Green

# 343
Наде, мойто и то не си знае много името. В момента е Дайчо. Защото думата "дай" му е като "таковата". За всичко я ползва.

# 344
  • UK

И да ходите да гласувате за барека, ши на опрай ама незнам отпред ли, отзад ли   hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy

Добър вечер!

Браво на Божана и на Анджела Hug

Шоколадче честит празник! Само хубави дни да имате   bouquet

Аз незнам вече как да обличам децата, то е уж топло (горещо), но на някои места на сянка е сякаш хладно newsm78 Вие сега навън по къси ръкави и краченца ли ги разхождате?

Гуги Hug отсега насетне ако знаеш, колко още ще ревеш Rolling Eyes Аз на главата за 1-ви път чувам, моята беше с абокатче на крачето т.с в петичката Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт