Re: Размисли и страсти за деца, родени чрез АРТ - 5

• 17 273
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • СОФИЯ
Миеринко, много ми е драго да те видя  Hug Hug Hug

love001

Феличка и тук майка е няма да ти приказвам  ooooh! ooooh! имам чувството, че идва зима, не лято. Егати и скапаното време Crossing Arms Mr. Green

# 721
Миеринко предполагам, то при нас 15 градуса, при вас сигурно 10  Whistling
Добре, че няма дя раждам, че сигурно щяха да ми окапят зъбите от зинзирикане  Joy Joy Joy

# 722
  • СОФИЯ
Позна Фели на тела ми показва 11 градуса  ooooh! ooooh! ooooh!

Бе аз няма да раждам, ма зинзирикам здравата  Joy Joy Joy Joy

# 723
Миерин, радвам се да те видя. Как си? Ще правиш ли опит скоро?

Фели, дано утре да е малко по-хубаво времето. Май вътре ще влизате, за навън идва хладно. Приключихте ли с подготовката?

# 724
Наде, резервацията е за вътре, че не се пуши, ама то и времето си каза думата. Ми приготвям се още, мъжа ми търчи по сто хиляди задачи, ама то защото оставихме някой работи за последния момент. Утре последно ще ходи да взема тортата и да я носи в заведението. И още една простотия сътворих, написах часа на кръщенето с половин час по-късно, защото мъжа ми даде капаро в началото на февруари и съм останала с впечатление, че е за по-късно. Хубо, че звъннах в църквата да питам за някои работи та ми казаха за часа. Айде пак прозвъних всички гости да им кажа да дойдат по- рано  ooooh!

# 725
 Joy Joy Joy
Важното е, че си се усетила навреме. Всичко ще е наред, дано и момчетата да се държат прилично Naughty Аз пък ще чакам с нетърпение снимките - тук знам, че не качваш, но ще чакам на мейл Hug То и аз вече няма да качвам тук.

# 726
Фели, ти летни костюми ли си приготвила?
Наде, ядохте ли вече млякото?

И аз да помоля за снимки  Praynig

# 727
Моля, моля, перфектно си е времето, иначе как се носи тази медицинска топка отпред и тия кила  Naughty

# 728
  • СОФИЯ
Наденце подготвям се за ЗЕТ но най вероятно ще е за другия месец или за юли.
За сега нямам време

# 729
Моме, и на мен ми е по добре на краката на хладно, ама това вън си е за палто  #2gunfire

Миеринко, успех мила  Hug

# 730
Сигме, аз ги бях пускала ама заради теб пак ги показвам  Laughing

Миеринко, стискам палци този път успешен и до край  Hug Hug Hug

Моме, вярно че е перфектно за бременни, като се сетя каква жега ми беше  Joy Joy Joy

Единственото ми притеснение е за тортите, че незнам тия от Амбелиното дали няма да им ги блъскам в главите. Късно ще ги видя чак в ресторанта, ама мога да накарам мъжа ми да ги снима и да ги видя по-рано.

# 731
  • СОФИЯ
Мерси момичета  Heart Eyes Hug Hug Hug
Дано  Praynig Praynig

# 732
Фели, ама приготви и нещо за отгоре. Гаси времето  ooooh!

# 733
За детските невролози - аз съм за Литвиненко, но наистина е трудно да се добереш до него.
За Чавдаров и лекарите от неговата болница - знаят си само ДЦП. Понеже дъщеря ми проходи много късно, не знаеха какъв е проблема и  казаха "Ако не проходи до 2 г. значи е с ДЦП"  ooooh!

# 734
За последното въобще не съм съгласна.

Общи условия

Активация на акаунт