Билкова аптека в София

• 3 297
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте! Пуснах тази тема, за да събера мнения за билковата аптека на ул.Поп Богомил. Из Интернет видях позитивни отзиви, но исках да се допитам и до вас. Благодаря ви предварително!  Hug  hug  Turn-l

# 1
Това е най-добрата биклова аптека в града, за която аз знам. Билките винаги са пресни и имат всевъзможни редки билки. До сега не са ме разочаровали, ползвам ги от поне десет години.

# 2
Аз също от 6 г. само от там се снабдявам с необходимите ми билкови чайове и отвари.Не ми се е случвало да нямат нещо,много добре снабдена е и ми е правило впечатление,че препоръчват да се вметнат или премахнат билки,поне аз за бъбречни проблеми си купувам и определено това което ми предложиха се оказа по-добро от моето,което уж беше назначено от хомеопат.С две думи аптеката и служителите са на ниво и то високо,според мен де.

# 3
Здравейте.
Искам да попитам има ли я все още тази аптека и, ако да, то може ли да ми дадете точен адрес.

И още едно питане имам - ако им дам диагноза за кисти на яйчника дали ще могат да ми дадат необходимите билки или първо трябва да отида при билкар?

Общи условия

Активация на акаунт