"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 76

• 31 677
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
# 406

Диди ми се сърди,защото и се скарах  Naughty,"мамо,мамо,знаеш ли баща ти какво вика в колата?"
-Какво?
Скрит текст:
"Деба ти майката"
Mr. Green
Сега игра с баба и "на пластелин"  Mr. Green

# 407
# 408
# 409

Диди ми се сърди,защото и се скарах  Naughty,"мамо,мамо,знаеш ли баща ти какво вика в колата?"
-Какво?
Скрит текст:
"Деба ти майката"
Mr. Green

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Я не се карай на слънчицето  Naughty Naughty Naughty   Детето ти казва кво е чуло Joy Joy Joy Joy Joy
БЕгай да я нацелуваш  Crossing Arms Crossing Arms Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 410

Много са красиви и двамата  Hug Hug Hug Hug

# 411
Скрит текст:
На шефчето сина ,днес си изпуснал влака  Mr. Green и кат му викам не съм само аз залюхана,той се смее и вика-ква изненада имам за тебеее и аз  Shocked,мислим да местим ателието   ooooh!,а миналия път когато се местихме ,бях взела и едно бюро,което било на наемателите  Mr. Green,а на всичкото отгоре го бях напълнила с матрЯл и го бях залепила да не изпаднат в буса  Mr. Green и кат се усетих след 2 дена им го върнах,ама барабар с нещата вътре  hahaha hahaha hahaha

# 412
Скрит текст:
На шефчето сина ,днес си изпуснал влака  Mr. Green и кат му викам не съм само аз залюхана,той се смее и вика-ква изненада имам за тебеее и аз  Shocked,мислим да местим ателието   ooooh!,а миналия път когато се местихме ,бях жзела и едно бюро,което било на наемателите  Mr. Green,а на всичкото отгоре го бях напълнила с матрЯл и го бях залепила да не изпаднат в буса  Mr. Green и кат се усетих след 2 дена им го върнах,ама барабр с нещата вътре  hahaha hahaha hahaha
Данииии  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 413
# 414
Скрит текст:
На шефчето сина ,днес си изпуснал влака  Mr. Green и кат му викам не съм само аз залюхана,той се смее и вика-ква изненада имам за тебеее и аз  Shocked,мислим да местим ателието   ooooh!,а миналия път когато се местихме ,бях жзела и едно бюро,което било на наемателите  Mr. Green,а на всичкото отгоре го бях напълнила с матрЯл и го бях залепила да не изпаднат в буса  Mr. Green и кат се усетих след 2 дена им го върнах,ама барабр с нещата вътре  hahaha hahaha hahaha
Данииии  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy оффф бе Данииииииииии  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 415

-Какво?
Скрит текст:
"Деба ти майката"
Mr. Green

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Я не се карай на слънчицето  Naughty Naughty Naughty   Детето ти казва кво е чуло Joy Joy Joy Joy Joy
БЕгай да я нацелуваш  Crossing Arms Crossing Arms Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

карай се на "баща ти" бе Дани.  hahaha hahaha hahaha hahaha Не на детето, то ти казва да знаеш само.  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 416
# 417
на нашето сладко момче.Да ни е живо,здраво,щастливо и много обичано от Сери.

# 418
 Hug Hug Hug Здравейте милички на всички Hug Hug Hug .Много ми липсвахте,но нямаше как имах много работа.  love001  love001  love001

# 419
Ани  Hug Hug Hug,Ивчоо  Hug Hug Hug,Ники  Hug Hug Hug
Павлетка къде се губиш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт