Профилактика на форума

• 1 220
  • 11
  •   1
Отговори
  • Варна
Не намерих подходящо място да се изкажа, за това пускам нова тема. Повод за нея са в последно време зачестилите "профилактики". То хубаво, ама вече прекалявате! На ден по 5 пъти. Всеки ден. За неопределен период от време. И после с часове форумът е бъгъв и зарежда изключително бавно (не, не е от мен проблема, всички други сайтове са си наред). Днес - ново 20 - чета, пиша, мотая се 20тина минути в няколко теми и в един момент форумът ме "изплюва" и трябва на ново да влизам в профила си. Шрифтът и като цяло мащабът на целия сайт своеволно се е намалил. Абе какво се случва? Вместо да поправяте, вие разваляте. Вземете си оправете всички бъгове в системата, пък после мислете за иновации, вход чрез Фейсбук и т.н. И профилактиките ако може да не са по безброй пъти на ден, даже през нощта най-добре.

Извинявам се за острия тон, но в последно време не мога нормално да използвам форума. Надявам се да вземете мерки!  Simple Smile

# 1
  • София
Взимат ги, въпреки теб, мен други....
Опитват се от каша да направят попара Laughing

# 2
Извинявам се.
Съобщението за "Профилактика" бе подвеждащо. Планирани профилактики винаги са се правили през нощта.
Проблемите през последните 3 дни не се дължат на нововъведения и промени, правени по кода.
При опитите да бъдат отстранени, при спиране на достъпа  до сайта и рестарт се появява съобщението за "профилактика".

# 3
  • София
"профилактика" или не, проблемите са ясни -тегав форум, трудно зарежда, изхвърляния, презареждания.....
Е, знаете си.

# 4
  • В един копнеж!
Какво се случва като постоим 30 минути или час без форума? Денят ли Ви е провален?!

# 5
Не, но има хора, които влизат за 5 мин на ден, намират интересна тема и докато се включат в нея - форумът ги изплюва.
Аз съм от тези "без работа", които си влизат целодневно, и последните дни много често ми се случва при логване или постване на мнение да ми излиза страница No data received, което значи, че форумът ме е изхвърлил и близкия половин час не мога да вляза. Попитах в темата за въпросите към администраторите, но май въпросът ми потъна в оплакванията за визията, защото не видях отговор.

# 6
  • Варна
Проблем е когато се опиташ пет пъти в различно време от деня да влезеш и все да има профилактика. Проблем е след такава профилактика форумът да е бъгав и да зарежда една страница две минути. Проблем е да тръгнеш да пишеш голям отговор от десетина изречения в някоя тема и докато го постваш, форумът да те изплюе и да трябва отново да пишеш и да се чудиш как искаше да се изкажеш по-точно.

# 7
  • В един копнеж!
Е, тогава...да ви имам проблемите! Laughing

# 8
  • Ланкър, планините Овнерог
На мен ми е проблем, че и последния път, когато влезнах, и сега в Отговори имам теми от 2005-та, та до днес. Последния път ги чистих, ама вече не ми се занимава. Че и нямам опция всичките накуп да махна, а трябва една по една да ги чеквам. Отказвам се.

# 9
  • Europe
Здравейте,
пиша тук защото не намерих по-подходящо място да се свържа с някой администратор. Опитах да пиша на лични на Mamma, но при нея л.с. за забранени.

Проблемът ми е следния:
Днес опитах да пусна обява, че търся домашна помощница, но не ми беше позволено. А съм сигурна, че преди 2-3 години също пусках такава обява и тогава нямаше проблем. Тогава останах доволна, защото намерих много подходящ човек. Сега отново искам да се възползвам от вашия удобен форум, но уви .... нямате доверие на човек, който е един от първите читателки на този форум. Това е самата истина от над 10 години следя и чета темите тук, но едва преди 7-8 години се "престраших" да започна да пиша и да общувам тук. Мненията ми са над 300, но това е, защото пиша само когато намирам основателна причина и смисъл, без да пълня темите с глупости. Свидетел съм на вашето израстване и успешно развитие през годините, за което заслужавате похвала, но честно казано днес направо ме обидихте. С тази забрана безпричинно ме накарахте да се чувствам, като престъпник, който нарушава някакви закони или още по-лошото, като не достатъчно заслужила да ползвам услугите ви. Много ви благодаря!

Ако мнението ми не е за тази тема, ще съм ви благодарна да ме насочите към правилната.

За разлика от горните мнения, аз пък нямам никакви оплаквания от бъгове, изхвърляния, даже не ми е ясно за каква профилактика говорят. При мен всеки божи ден си се отваря всичко без проблем, даже отскоро съм с доста лош Интернет и пак не е тегаво.

# 10
На мен ми е проблем, че и последния път, когато влезнах, и сега в Отговори имам теми от 2005-та, та до днес. Последния път ги чистих, ама вече не ми се занимава. Че и нямам опция всичките накуп да махна, а трябва една по една да ги чеквам. Отказвам се.

Причината за това е обяснена тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=782351.0
и многократно тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=699073.msg28288600#msg28288600

С оглед на изключително нарасналия обем от дискусии и тематики и с цел по-добра подреденост, по-лесна ориентация и преминаване към по-удобна навигация в сайта, са създадени множество нови тематични категории и форуми.
...
При местенето на стари теми е възможно системата да Ви прати известие (ако имате включен абонамент за дадената тема или форум), както и в списъците с Нови отговори и Следени теми да се появят много стари теми.

Може да ги маркирате като прочетени като отворите Отговори -   http://www.bg-mamma.com/index.php?indexfeedtype=2#indexfeed

Маркирате квадратчето в ляво от
Маркирай като прочетено | Спри следенето

и натиснете Маркирай като прочетено.

Здравейте,
пиша тук защото не намерих по-подходящо място да се свържа с някой администратор. Опитах да пиша на лични на Mamma, но при нея л.с. за забранени.

Проблемът ми е следния:
Днес опитах да пусна обява, че търся домашна помощница, но не ми беше позволено...

Съжалявам за проблема. Съвсем не е персонален. Мой е пропускът при задаването на правата за публикуване в новия раздел Домашни помощници (нов е и е отделен от Детегледачки). Проблемът бе технически, не конкретно за Вас. Моля, опитайте сега, не би трябвало да има проблем.

# 11
  • Europe
Да, благодаря за бързата реакция. Сега всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт