Предизвиквам те да отслабнеш!

• 71 011
  • 353
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, милички!  Hug
Защо само аз си споделям менюто?  Grinning Интересно ми е да видя и вие какво хапвате и да взимам идеи, на какви режими сте?

Аз закусих сутринта филийка пълнозърнест хляб с крема сирене, 2 парчета пуешко филе и доматче, няколко ягодки и черешки и 3 лешника  Laughing
Сега за обяд и за вечеря си правя най- обикновени картофи на фурна, със солидно количество кромид лук и зехтин. За следобедна закуска ще си взема едно бананче, че вчера направо вечерях в 19ч. като се прибрах бях прегладняла  Stop

Хубав ден!  bouquet

# 106
Здравейте, милички!  Hug
Защо само аз си споделям менюто?  Grinning Интересно ми е да видя и вие какво хапвате и да взимам идеи, на какви режими сте?

Аз закусих сутринта филийка пълнозърнест хляб с крема сирене, 2 парчета пуешко филе и доматче, няколко ягодки и черешки и 3 лешника  Laughing
Сега за обяд и за вечеря си правя най- обикновени картофи на фурна, със солидно количество кромид лук и зехтин. За следобедна закуска ще си взема едно бананче, че вчера направо вечерях в 19ч. като се прибрах бях прегладняла  Stop

Хубав ден!  bouquet

Здравей,скъпа  Hug Пак чудесно меню  Peace
Аз съм на НВ-ВМХ (има я тук темата ) и хапвам яйца,месо,зеленчуци и понякога млечни .
Хубав ден на всички  Hug

# 107
О, много хубаво! Аз нямам волята да пазя точно определена диета, мисълта, че нещо ми е забранено ме кара да ям точно това  #Crazy Възхищавам ти се, че имаш волята!
Аз моя режим сама си го измислих, да видим докъде ще го докарам.

Миналата седмица си купих 1 размер по- малък панталон, само и само за да ме стимулира. Напъхвам се в него, но като ходя и панталонът издава странни звуци  Laughing

# 108
О, много хубаво! Аз нямам волята да пазя точно определена диета, мисълта, че нещо ми е забранено ме кара да ям точно това  #Crazy Възхищавам ти се, че имаш волята!
Аз моя режим сама си го измислих, да видим докъде ще го докарам.

Миналата седмица си купих 1 размер по- малък панталон, само и само за да ме стимулира. Напъхвам се в него, но като ходя и панталонът издава странни звуци  Laughing

Joy   всички сме така,дрехите,които не ни стават ни стимулират  Peace
Аз съм от сравнително кратко време на режима,но за сега се справям  Rolling Eyes
Дано всички успеем  Hug  Heart Eyes

# 109
А какво горе долу включва примерното ти дневно меню  newsm78

# 110
оо не, откакто спрях да пазя точни диети, те тогава свалих 10-12 кг  Wink хем не съм гладна, хем съм спокойна, хем свалих Wink Аз пък вече нямам дрехи, които да не ми стават, напротив, големи са ми. Нямам режим, просто не пия газирани,сокове, хляб не ям, тестени изделия многоооооо рядко, сладко също супер супер рядко, пържено избягвам стабилно..предимно салати и плодове повече, които ме засищат и така консумирам по-малко от основното  Simple Smile по 2-2,5 л вода, а лятото и повече... но това вече не ми стига  Crossing Arms Thinking

# 111
Кари, ти току що ме стимулира на макс!  Grinning  bouquet

# 112
  • Sofia
от 15дни отказах шоколада,сладкото,тестеното и се разделих с 3кг. Crazy

до обед съм на плодове,фрешове,чай,вода
на обед -салата,супа,извара
след обед-плод,фреш или зеленчук
вечеря -нещо готвено постно,салата,извара,по-късно плод/ако ми се яде/
много рядко ям месо,риба 1 път седмично/не са ми любими храни/

# 113
А какво горе долу включва примерното ти дневно меню  newsm78

За закуска примерно яйца,следобед или вечер направо :зеленчуци,салати,правя си миш маш,тиквички с мляко,понякога риба ,пиле,това е  Simple Smile + ОГРОМНО количество H2O Simple Smile

# 114
  • някъде по морето
Doli,доколкото си спомням и ти си с Хашимото?
Аз също имам, след като прочетох за тази болест, изхвърлих всякакъв хляб, тесто и захар от менюто си.
Също зле на ЩЖ действат соя, фъстъци и броколи.
Хапвам зеленчуци, плодове , млечни и малко месо (не обичам)
За десерт си правя малко кисело мляко с лъжичка мед- много е вкусно.
За 3 месеца съм почти 10 кг надолу, но аз имам много за сваляне Embarassed

# 115
Здравейте момичета.
И аз съм на Протеинова диета /ВМ НВД/, но не ям под час. Вода също не се насилвам да пия, защото просто не мога да пия 2 литра на ден - страшно много ми е. Пия, колкото и когато ми се пие.
Сутрин ходя на тренировка, след което пия безкофеиново фрапе направено със Стевия. Като огладнея към ранния следобед хапвам малко кис. мляко, ако не съм много гладна или си правя омлет от 2 яйца със сирене и шунка, а за гарнитура домат и люти чушлета, ако ми се яде. Следобед си хапвам кис. мляко или пия още едно фрапе и вечер си правя пил. пържола с домат, люти чушлета и маслини. Може и да е друг вид месо. Като цяло когато ми се яде си хапвам нещо позволено от диетата и не стоя гладна
А относно забранените неща - един ден седмично гледам да си хапна нещо малко / парче торта, 1 шоколад и т.н./

Когато започнах диетата имах да свалям доста килограми натрупани по време на втората ми бременност /качих 30 кг./ Когато забременях тежах 48 кг, при раждането бях 78 кг.  /абе похапвах си  Mr. Green/ След раждането бях свалих до 70 кг. и от там започна моята борба с килограмите. И останаха последните 2 кг - борба си беше  Flutter

# 116
  • Sofia
Doli,доколкото си спомням и ти си с Хашимото?
Аз също имам, след като прочетох за тази болест, изхвърлих всякакъв хляб, тесто и захар от менюто си.
Също зле на ЩЖ действат соя, фъстъци и броколи.
Хапвам зеленчуци, плодове , млечни и малко месо (не обичам)
За десерт си правя малко кисело мляко с лъжичка мед- много е вкусно.
За 3 месеца съм почти 10 кг надолу, но аз имам много за сваляне Embarassed
да,с Хашимото съм,а от скоро и с камъни в жлъчката и искаха да ме оперират....затова съм решила да пробвам с диета да облекча двата проблема,доста любими храни премахнах,някои трябва завинаги да забравя...и аз съм с много килограми за сваляне  Embarassed

# 117
  • някъде по морето
 Направо не можех  да повярвам, че от само с лишаване от някои храни ще се почувствам толкова по-добре...но е факт! Hug
И ти ще го усетиш, желая ти успех и ще обменяме информация, нали?

# 118
# 119
Здравейте момичета.
И аз съм на Протеинова диета /ВМ НВД/, но не ям под час. Вода също не се насилвам да пия, защото просто не мога да пия 2 литра на ден - страшно много ми е. Пия, колкото и когато ми се пие.
Сутрин ходя на тренировка, след което пия безкофеиново фрапе направено със Стевия. Като огладнея към ранния следобед хапвам малко кис. мляко, ако не съм много гладна или си правя омлет от 2 яйца със сирене и шунка, а за гарнитура домат и люти чушлета, ако ми се яде. Следобед си хапвам кис. мляко или пия още едно фрапе и вечер си правя пил. пържола с домат, люти чушлета и маслини. Може и да е друг вид месо. Като цяло когато ми се яде си хапвам нещо позволено от диетата и не стоя гладна
А относно забранените неща - един ден седмично гледам да си хапна нещо малко / парче торта, 1 шоколад и т.н./

Когато започнах диетата имах да свалям доста килограми натрупани по време на втората ми бременност /качих 30 кг./ Когато забременях тежах 48 кг, при раждането бях 78 кг.  /абе похапвах си  Mr. Green/ След раждането бях свалих до 70 кг. и от там започна моята борба с килограмите. И останаха последните 2 кг - борба си беше  Flutter

Peace Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт