Предизвиквам те да отслабнеш!

• 70 975
  • 353
  •   1
Отговори
# 150
Betty L. все едно аз съм го писала.  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
След една седмица отпуска и на гости на мама съм си върнала всичките кила. Почвам и аз сериозно, че ми омръзна да съм дебеланка. Радвам се на успехите ви момичета. Ще влизам по често да ви чета особено като огладнея.

# 151
Mecho_Puh01 ,миналата година го правих това 30 -дневно предизвикателство,не знам дали при теб е имало ефект ,аз бях съвсем малко по-пълна от сега и малко се бях постегнала,но не ми се стори особено натоварващо.Вярно,че се целя на високо при положение,че нямам тренинг.От няколко дена се чувствам буквално като пребита,боли ме цялото тяло.Днес не съм тренирала.И хапнах по-стабилно. И спагети ядох ,и няколко шоколадови пълнозърнести бисквитки си позволих ... Peace по-бодро ми е ,но за сметка на това болките в цялото тяло не отшумяват ,някаква много тежка мускулна треска си докарах и сега 1-2 дена трябва да почина до следващата тренировка.И само да кажа ,умерено ядох днес и все пак тези дни ,когато гладувах корема ми се беше вдлъбнал ,а сега пак се наду  ooooh!

# 152
Здравейте момичета  Hug

Искам да обърна внимание на тези от вас, които са намалили храната до минимум - не го правете!!!!
Така карате организма ви да премине на "Икономичен режим", а когато е на такъв режим той НЕ ИЗРАЗХОДВА НИКАКВИ КАЛОРИИ. И когато хапнете нещо повече, то веднага ви се лепи, защото така организма се запасява с мазнини, за следващото гладуване. По този начин се получава т.нар. Йо-йо ефект.

Съветвам ви да се храните поне 3 пъти на ден. Закуската да ви бъде от "бавни" въглехидрати, а обеда и вечерята да са белтъци със зеленчуци. Храненето е добре да е през поне 4 часа, като е добре вечерята да бъде възможно най-рано /18.30 - 19.00 ч. най-късно/

Веднъж на 1 или 2 седмици /всеки сам преценява, в зависимост от метаболизма си/ е добре да се прави захранващ ден /ден, в който да се яде сладко, тестето и т.н. - забранените храни/, като е добре следващия ден да бъде прочистващ /само на фрешове, чайове и ябълки/. Този ден е доста добър, защото хем сте преяли предишния ден и не чувствате глад, хем сваляте много в него.

Добре е да пиете поне 1.5 л. вода /ако можете и 2 л. /

Надявам се да съм успяла да бъда полезна   bouquet

# 153
  • София
Когато човек иска да е слаб и да изглежда добре той спазва хранителен режим и тренира цял живот.. За упражненията, които показах се иска постоянство, няколко месеца превъртане, после или се намират нови по-силово или се правят по 2 пъти да речем.. Аз от една година някъде не съм на тях, но пак правя такива на Джилиян.. Има хора, които правят повече време упражнения или седят във фитнеса в даден ден, но те тренират 2-3 пъти в седмицата.. Аз в момента тичам в парка 30-40мин. и правя упражненоя следобяд 40-50мин. 6 дни в седмицата и всеки ден тичане (естествено, когато ми го позволява времето) , говорила съм с хора, които разбират от тези неща и ми казват, че е много, но аз се чувствам добре. Мога да ти кажа също, че неусетно напълнях и в момента се боря с кг. и трябва да сваля още 5-6кг. да не си помислиш, че нямам нужда от сваляне..
Вяра - А Много добре си ги написала нещата според мен, ако човек ги спазва няма да има нужда от такова гладуване..
Mama-mia-73 Надявам се, да приемеш съветите ни и да не си съсипваш здравето така.. Не знам на колко години си, но ми изглежда, че си много млада.. И това, че леко ти се е подул корема от яденето не значи, че до следващият ден няма да спадне, все пак ходиш до тоалетна, правиш разни неща, спиш (най-важното)!

Лека вечер! Simple Smile

# 154
Mecho_Puh01 Приемам съвети,разбира се.И съм благодарна.Стана ми много весело ,когато спомена ,че съм изглеждала доста млада.Млада не съм чак толкова,колкото суетна.Просто ми е в кръвта.Винаги съм се стремяла към перфектното ,а е много наивно да живееш цял живот с тази мисъл.И все пак,не губя надежда,че един ден ще съм такава каквато Аз искам и така ще ме възприемат и другите. Защото в последно време съм много неуверена ,подложена съм и на доста стрес в работата ,нямам голям стаж и много др.неща.
Вяра - А Аз лично не мога да се ограничавам до 3 хранения.Организмът ми е свикнал по 4-5 пъти на ден да хапвам нещо и ако ям по-малко от това ,корема започва да ми къркори.Също така аз това съз "захранващия ден" го правя редовно и след това прочистването също.Но уви на едни и същи кг си седя от месеци.

# 155
Може ли да споделиш едно твое примерно дневно меню, както и как и по колко пъти седмично тренираш.

# 156
Здравейте момичета  Hug

Искам да обърна внимание на тези от вас, които са намалили храната до минимум - не го правете!!!!
Така карате организма ви да премине на "Икономичен режим", а когато е на такъв режим той НЕ ИЗРАЗХОДВА НИКАКВИ КАЛОРИИ. И когато хапнете нещо повече, то веднага ви се лепи, защото така организма се запасява с мазнини, за следващото гладуване. По този начин се получава т.нар. Йо-йо ефект.

Съветвам ви да се храните поне 3 пъти на ден. Закуската да ви бъде от "бавни" въглехидрати, а обеда и вечерята да са белтъци със зеленчуци. Храненето е добре да е през поне 4 часа, като е добре вечерята да бъде възможно най-рано /18.30 - 19.00 ч. най-късно/

Веднъж на 1 или 2 седмици /всеки сам преценява, в зависимост от метаболизма си/ е добре да се прави захранващ ден /ден, в който да се яде сладко, тестето и т.н. - забранените храни/, като е добре следващия ден да бъде прочистващ /само на фрешове, чайове и ябълки/. Този ден е доста добър, защото хем сте преяли предишния ден и не чувствате глад, хем сваляте много в него.

Добре е да пиете поне 1.5 л. вода /ако можете и 2 л. /

Надявам се да съм успяла да бъда полезна   bouquet

Здравей Вяра     bouquet  ,по повод написаното  би ли споделила твое дневно  меню,поздрави Вили  Hug

# 157
Момичета, Вяра е напълно права.
Не гладувайте. Основно правило - ставаш от масата леко гладен. След 15 минути ще усетиш засищане. Така съвсем постепено ще намалите количествата храна.
Второ правило - избягвайте сладко, хляб и пр. бързи въглехидрати. От тях се огладнява по-бързо.
Трето - наблягайте на чисти меса, риба и зеленчуци.

Здравословното отслабване е бавно, отнема време - килограм на месец е най-добре, особено, ако нямате много за качване.

Спортувайте и не се отчайвайте, че не сваляте килограми. Оставете кантара, хванете метъра. И най-важното - имайте търпение.

Гладът ще ви го върне стократно. Ще свалите бързо и после ще качите поне 2 кила отгоре. Метаболизмът се съсипва и идва момент, в който и едно парче торта по повод ще ви се залепи.  Hug

# 158
Здравейте момичета  Hug

..........................

Здравей Вяра     bouquet  ,по повод написаното  би ли споделила твое дневно  меню,поздрави Вили  Hug

Разбира се  Hug

8.15 - 9.30 ч. - Тренировка във фитнеса

10.00 ч. /понякога и в 10.30 ч./ - Закуска -  3 суп. лъж. овесени ядки накиснати от предната вечер в 250 кг. кис. мляко 3,6 % + малко стафиди + орехи + чаена лъж. мед

14.00 - 14.30 - 15.00 ч /в зависимост от това кога съм огладняла/ - Обяд - омлет от 2 яйца + 30 гр. сирене + 100 гр. шунка на тефлонов тиган без мазнина с гарнитура домат и люта чушка

18.30 - 19.00 ч /най-късно/ - Вечеря - пил. пържола от бут /пил. бутче, пил. крилца на фурна, пъстърва на скара, св. пържола, кюфтета, карначе и т.н./ на скара + домат и люта чушка /може и салата/

Понякога си добавям към яденето и маслини

Вода се опитвам да пия поне по 1 л. на ден, че пусто много ми е трудно с тази вода, но се старая  Peace

Вечерно време около 20.00 ч. си правя един чай Инхуа и го подслаждам със Стевия - много е приятен на вкус

Един ден в седмицата или на две седмици правя захранващ ден, в който изяждам нечовешко количество шоколади, торти, сладоледи и т.н. /вчера беше такъв/. Правя го винаги в ден, в който тренирам. Следващия ден разтоварвам - само на фрешове от грейпфрут и портокал, плодове - ябълка и диня в момента, и чай

Тренирам 4 пъти седмично, като задължително тичам 20 мин. на пътеката на бавно темпо след тренировка. Пия Л-Карнитин и Фет Бърнър преди тренировка /не всеки ден, а само преди тренировка/

Mishoka - напълно подкрепям  Peace

Затова казват да се яде бавно и да се дъвчи много - защото така се засищаме с много малко количество храна  Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 юли 2014, 17:23 от Вяра - А

# 159
Здравейте момичета  Hug

..........................

Разбира се  Hug

8.15 - 9.30 ч. - Тренировка във фитнеса

10.00 ч. /понякога и в 10.30 ч./ - Закуска -  3 суп. лъж. овесени ядки накиснати от предната вечер в 250 кг. кис. мляко 3,6 % + малко стафиди + орехи + чаена лъж. мед

14.00 - 14.30 - 15.00 ч /в зависимост от това кога съм огладняла/ - Обяд - омлет от 2 яйца + 30 гр. сирене + 100 гр. шунка на тефлонов тиган без мазнина с гарнитура домат и люта чушка

18.30 - 19.00 ч /най-късно/ - Вечеря - пил. пържола от бут /пил. бутче, пил. крилца на фурна, пъстърва на скара, св. пържола, кюфтета, карначе и т.н./ на скара + домат и люта чушка /може и салата/

Понякога си добавям към яденето и маслини

Вода се опитвам да пия поне по 1 л. на ден, че пусто много ми е трудно с тази вода, но се старая  Peace

Mishoka - напълно подкрепям  Peace

Затова казват да се яде бавно и да се дъвчи много - защото така се засищаме с много малко количество храна  Simple Smile

Ехе благодаря ти много за страхотното меню,много е полезно  Peace Hug

# 160
За да не оставя грешно впечатление ще кажа - този режим го спазвам от 2 месеца. Преди това си спазвах диети, четях много относно видовете тренировки, хранителни режими, диети, и т.н.
Може да се каже, че съм си го изградила сама с времето, на базата на изчетеното по форумите  Peace

Според мен е добре всеки сам, на базата на това как усеща собственото си тяло, да изготви оптималния режим за себе си, като в никакъв случай да не гладува

п.п. Една моя позната свали с 90 ДД страшно много килограми и никога не е чувствала глад. Аз свалих с нея само 5 кг. - явно при всеки е различно  Peace

Последна редакция: ср, 23 юли 2014, 17:50 от Вяра - А

# 161
За да не оставя грешно впечатление ще кажа - този режим го спазвам от 2 месеца. Преди това си спазвах диети, четях много относно видовете тренировки, хранителни режими, диети, и т.н.
Може да се каже, че съм си го изградила сама с времето, на базата на изчетеното по форумите  Peace

Според мен е добре всеки сам, на базата на това как усеща собственото си тяло да изготви оптималния режим за себе си, като в никакъв случай да не гладува

п.п. Една моя позната свали с 90 ДД страшно много килограми и никога не е чувствала глад. Аз свалих с нея само 5 кг. - явно при всеки е различно  Peace

Така е и според мен е различно и индивидуално  Peace

# 162
Може ли да споделиш едно твое примерно дневно меню, както и как и по колко пъти седмично тренираш.

Ако това е поднесено към мен , ще споделя. (различни варианти)
 З : попринцип овесени ядки накиснати в кис.мляко и малко канела, овесена каша ,банан ,в редки случаи пълнозърнеста филийка с малко масло
Междинно пия : мляко с кафе , час и половина след закуската
О: бъркани яйца, омлет (на тефлонов тиган без мазнина) ,салата .Може да е месо (пилешко или риба) със салата , варя си леща понякога (без люспи и без сол ) , елда ,крем супа (последно си правих от тиквичка и морков) , пилешка супа (без фиде и картофи),
Междинно ям някакъв плод -праскова,диня ,ябълка и пр.
В : Или ям крем супа, или някаква салата , или сурова зелена чушка със парче сирене .
Докрая на вечерта пия само чай неподсладен (най-вече ментов) ,ако много огладнея ям 1 варено яйце и се засищам
Това е за храната. А за тренировките : Спортувам 5 пъти седмично ,оставям си 2 дена почивка и гледам да не са последователни. По принцип най-обичам да бягам .Когато нямам възможност си намирам в Ютуб упражнения като пиша Cardio+HIIT ,гледам да са съчетани ,защото цялото  тяло се натоварва.Има седмици , в които си разпределям в еди-кой си ден да тренирам гръб и ръце -с кардио , втори ден - долна част на тялото +кардио трети - корем+кардио и вече след 1 почивен ,правя нещо леко -примерно :Зумба,Пилатес ,Тае-бо ..друг път си танцувам около час с някое клипче и така .Искам да е разнообразно ....
Ох,изпаднах в големи подробности.Надявам се поне да е било полезно.  Peace

# 163
Здравейте и от мен  Simple Smile

Да се оплача, че нещо дисциплината ми хич я няма тези дни, от една седмица се тъпча като прасе  ooooh! ooooh! Пием у дома в момента едни хапчета за имунната система по 3 пъти на ден и не трябва на гладно и ще се освиня съвсем  ooooh! ooooh! Хващам се пак сериозно, че да не почна да се търкалям накрая!  Peace

# 164
Mama-mia-73 според мен и хранителния, и тренировъчния ти режим са страхотни. Не мога да си обясна защо не сваляш килограми  newsm78
Мериш ли си обиколките - може просто да трупаш мускулна маса и да изгаряш мазнините, затова да си оставаш на тези килограми. Както е показано на снимката - 1 кг. мускул, като обем е по-малко от 1 кг. мазнини.
Другото, за което се сещам и което на мен ми се случва всеки месец в периода преди МЦ е задържане на вода. Задържам си доста вода и когато ми дойде МЦ я изхвърлям. Сега съм си купила Хидролес, пък да видим дали ще ми помогне в този период, че направо не мога да се понасям, като се подуя така. А като вземе и да ми закъснее та си откарвам по 2 седмици, като балон  Twisted Evil

Carrie Bradshaw^ - щом има желание, резултатите няма да закъснеят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт