Предизвиквам те да отслабнеш!

• 71 026
  • 353
  •   1
Отговори
# 75
Мерси, много минуси и на вас. Hug Аз днес се запасих с 2 варени яйца за обяд и се надявам да успея да направя Японското чудо за 2 седмици. Наистина силно се надявам, тъй като съм я правила преди години и имаше ефект, но беше адски трудна за изпълнение.  Crazy

# 76
Вики, а какво е то? /Японско чудо/

# 77
# 78
мерсиии

# 79
Здравейте!На първа страница съм описала какво ям,а диетата ми е Метаболитен баланс.Основен принцип при нея е задължително 3 разово хранене,без нищичко друго между храненията и разлика от 5 часа между храненията и поне 12 часа през нощта.Висока съм 165 см и 73 кг.Бих искала да съм 62 кг,но с мускули.А и много вода- 2.5 до 3 литра( пия ги насила).Ако някой иска нещо да пита...Влизам във форума по-рядко,но със закъснение ще пиша

# 80
Здравейте! Peace Аз малко късно откривам темата и се надявам да нямате нищо против да се присъединя Praynig
Висока съм 162см и тежа 60-61кг. Честно казано рядко се качвам на кантара и почти напълно съм го заменила с метър. Целта ми е да изчистя тялото си от излишните мазнини и да сваля още няколко сантиметра от обиколките на тялото.
Хранителния ми режим е балансиран и включва основните групи храни. Мазнините съм ги ограничила повечко и си ги набавям само от млечните продукти.
Срам ме е  Embarassed , но трябва да си призная, че в последно време съм зарязала режима си на хранене, но сега съм мотивирана и го започвам от утре....
Успешен ден!  bouquet

# 81
Сега виждам  темата и реших да се  включа. Около 63кг. съм, висока 164. Днес изядох 2 бутер банички с крем, но спирам да се тъпча със сладко от сега, дано успея. Трябва ми голям стимул и воля, а ги изгубвам за 2-3 дни. Sad
Спирам сладкото и намалям останалите въглехидрати, хляб ям рядко, но го спирам.

# 82
Привет! Как са всички?
Аз още не съм стигнала до спорт, но горе-долу се справям с избягването на определени храни. Видях вече -2 кг, което е мотивиращо. Е, за цял месец не е голямо геройство, но не съм видяла и зор. От време на време си позволявам разни глезотийки, като тази сутрин - баба ми беше направила баница с лапад.  Embarassed Имам още поне два да свалям, най-добре да са 4. Имам чувството обаче, че всичките са на корема ми. Този нов вид качване е от скоро при мен, последната година да речем. Досега не съм трупала на корем, но досега не съм била и на толкова години.  Laughing

# 83
Бети, колко познато Simple Smile
Преди се славех с най-тънката талия, само като бях бременна качих на корем  Mr. Green Сега усещам, че и там трупам и то доста неприятно  ooooh!

Моят отчет: от 20.05 до днес: Минус 4 кг. Минус 4 см. от талия, ниска талия, ханш и бедра и днес нося едни бермуди, които като ги купих, не можех да ги вдигна догоре, камо ли да закопчая. Е, днес се разхождам с тях и ми е доста спокойно Simple Smile
Имам желание за едни още 2 кг., но целта е постигната Simple Smile
Спорт - тае-бо (2 пъти седмично) и зумба (веднъж). Хранене - предимно кисело мляко с овесени ядки и плодове, кисело мляко с плодове, скара и салати.

Признавам си, че се чувствам перфектно, но и съзнавам колко имам още да боря след 7 години пропуски в спорта Simple Smile

# 84
Mishoka, браво на теб! Продължавай все така! Намерила си добра формула!
На мен ми трябва още малко воля, за да включа и спорта. Но ей ме на - седя си на компа и туй то! Embarassed

# 85
Питате ли ме мен, останаха ми последните 4 кг най-досадни и трудни...не мърдат и те това е  #Crazy

# 86
и аз от утре в ударната група
10кг ще свалям с моно и НВ-ВМД

# 87
Питате ли ме мен, останаха ми последните 4 кг най-досадни и трудни...не мърдат и те това е  #Crazy
Ще мръднат  Hug Те са най-трудни, защото волята е на изчерпване Simple Smile Но, когато диетата се превърне не в глад, а в начин на живот, тогава те сами се топят  Hug

# 88
След поредния провал от днес започвам сериозно. От две години се боря да сваля десет кила тъкмо сваля пет и после пак кача.  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 89
Аз след като се зарадвах на -2, после пак дръпнах 500г нагоре.  Tired Сега ще се меря чак следващата седмица, да видим.

Общи условия

Активация на акаунт