Предизвиквам те да отслабнеш!

• 70 957
  • 353
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте мацки,много е тихо тук при нас.Аз цял ден чета в темата за 90 дневната и взех да се надъхвам за нея ама...дали тя е за мене?С тези относителни и неточни порций ще прекалявам с количествата май като си се познавам!Днес времето не става за плаж,дано утре се оправи ,че съвсем ще лудна.Не смея да се тегля ,че кантара ме стресира и така нищо ново при мене.Лек и ползотворен ден Ви желая.

# 226
Здравейте мацки,много е тихо тук при нас.Аз цял ден чета в темата за 90 дневната и взех да се надъхвам за нея ама...дали тя е за мене?С тези относителни и неточни порций ще прекалявам с количествата май като си се познавам!Днес времето не става за плаж,дано утре се оправи ,че съвсем ще лудна.Не смея да се тегля ,че кантара ме стресира и така нищо ново при мене.Лек и ползотворен ден Ви желая.

до сега как се храниш ?  Hug

# 227
Днеска съм 11 ти ден на 90 дневната. Имам спад от 3 кила. Смятам че диетата е супер. Аз определено я почвах няколко пъти и все не я довършвах. Но тоя път смятам да не се отказвам.

# 228
Закусвам м/у 9 и 10 часа-филийка вита с извара или пушено месо.Опитвам се към закуската до вкарам и зеленчук ама трудно ми се отдава.Обяда и вечерята гледам да е домашно приготвена.Днес например съм на ориз/кафяв/ със зеленчуци/тиквичка,бамя,пипер ,лук,моркови/ .Непосредствено преди да го ям си нарязвам в него 1-2 домата обелени,че ми е зор с тези салати..,а трябва да наблягам на зеленчуците уж.За вечеря пак това мисля да хапна.Най ме тормози времето след обяд-тогава  прегрешавам вчера без да се усетя едно пакетче солети, не издържам до вечеря.Другият ми проблем е ,че когато се прибера от работа,а това е 22-23часа и се изтървам да ям т.е. правя нощното освинкване както му казвам аз/от 3 дни това не съм го правила/.Всичко е въпрос на воля и както казва сестра ми култура на храненето нямаш #2gunfire.
mimi_msm-браво ,такива неща да се чуват,щом ти допада тази диета-продължавай с този дух.Ние с тебе започнахме от приблизително сходни кг. и височина ако не ме лъже паметта.

Последна редакция: пт, 08 авг 2014, 16:51 от qvili

# 229
Закусвам м/у 9 и 10 часа-филийка вита с извара или пушено месо.Опитвам се към закуската до вкарам и зеленчук ама трудно ми се отдава.Обяда и вечерята гледам да е домашно приготвена.Днес например съм на ориз/кафяв/ със зеленчуци/тиквичка,бамя,пипер ,лук,моркови/ .Непосредствено преди да го ям си нарязвам в него 1-2 домата обелени,че ми е зор с тези салати..,а трябва да наблягам на зеленчуците уж.За вечеря пак това мисля да хапна.Най ме тормози времето след обяд-тогава  прегрешавам вчера без да се усетя едно пакетче солети, не издържам до вечеря.Другият ми проблем е ,че когато се прибера от работа,а това е 22-23часа и се изтървам да ям т.е. правя нощното освинкване както му казвам аз/от 3 дни това не съм го правила/.Всичко е въпрос на воля и както казва сестра ми култура на храненето нямаш #2gunfire.
mimi_msm-браво ,такива неща да се чуват,щом ти допада тази диета-продължавай с този дух.Ние с тебе започнахме от приблизително сходни кг. и височина ако не ме лъже паметта.

Според мен си си на хубаво режимче  Peace Махни солетите замени ги със салата+ нещо корто обичаш:месце,хубаво сирене, аз късното ядене няма проблем,но трябва да ядеш протеин преди сън това е гориво за тялото -кисело мляко+ядки,парче телешка пъстърма,малко извара и т.н
Успех на всички ни  Hug

# 230
Здравейте момичета  Hug
Никаква ме няма да давам отчети в последно време, но няма с какво да се похваля. Карам си на Монодиета, тренирам си - ефект има със сигурност, защото се усеща по дрехите /определено ми станаха широки/, но не съм се мерила, за да видя до къде съм стигнала. Смятам да го направя в петък сутринта на гладно

Обаче по темата с отслабването изчетох доста материали в нета. Така ми се стекоха нещата, че имах възможността да поговоря с няколко момичета, които имат страхотни тела, както и такива, които са доста здрави и релефни. В крайна сметка разбрах няколко неща:

Жената, преди да започне да тренира, да спазва диети, да ходи на диетолози и т.н. трябва да реши какво точно иска да постигне със своето тяло. Защото за всяка жена разбирането за красиво тяло е различно.

За едни красиво женско тяло е това

Ако е така, то това се постига със сериозни тренировки /4 - 6 пъти седмично/ с големи тежести, задължително хранителен режим и разбира се не на последно място с хранителни добавки /Л-карнитин, Фет Бърнър и т.н./. Най-добре е да се направи консултация с препоръчан диетолог и фитнес инструктор.

За други /за мен например/ красиво женско тяло е това

Това вече се постига по друг начин. Естествено пак с тренировки, но с много малки тежести /почти никакви/, с много повторения, без да се прекалява и с доста сериозно кардио в края на тренировката /тичане на пътека поне 20 - 30 мин, каране на колело веднага след тичането, кростренажор и т.н./, с диети /не с хранителен режим/ и сериозни ограничения. Разбира се добавките и тук биха имали доста сериозна полза

Пиша ви това от личен опит, тъй като се оказа, че аз исках да постигна едно, а се получи съвсем друго - просто се оставих да чета във форуми, където представата им за красиво женско тяло е далеч от моята. Резултата, който се получи изобщо нямаше общо с това, което исках и сега се боря с него. Като цяло се справям доста добре, но пускам този пост, за да споделя с вас нещата, които научих в последните месеци.

Усмихнат ден ви желая и много свалени килограми Simple Smile

# 231
Много интересна информация,благодаря ти Вяра  bouquet Hug

# 232
Много интересна информация,благодаря ти Вяра  bouquet Hug

За нищо - важното е да сме си полезни една на друга, защото е важна крайната цел  Hug Hug Hug Hug

# 233
Наистина полезна информация, аз спазвам същите съвети благодарение на фитнес инструктора , които се занимава с мен. Но преди 7 години когато започнах с фитнеса и нямаше кои да ти обясни подробно кое как се прави, и в фитнес залата имаше една девойка на която бяха показали просто някакви си упражнения и серии, съответно тя ги прилагаше на мен.
 И вдигай тия тежести - да видиш как се наедрява. Голяма грешка!!!

# 234
На мен ми харесва нещо средно между двете снимки - едната ми е прекалено мускулеста, другата прекалено нежна и слаба.  Wink
Аз трайно, смея да заявя, съм свалила 2 кг някъде. Ограничавам се в храненето, но не кой знае колко - щом и на МакДоналдс онзи ден хапвах  Embarassed. Това, разбира се, по-скоро е изключение. Иначе през последните 22 дни съм тренирала в 19 от тях. Аз самата не усещам особена разлика, но мъжото каза, че на пипане  Embarassed имало - по-стегната съм била, в корема включително, където ми е основният проблем. Вероятно не съм свалила много, защото се образува мускул, който тежи повече от сланинките. Поне се надявам да е така. След седмица заминаваме на морето, където смятам да тичам сутрин по плажа, много обичам. До тогава заради цикъла ще пропусна 3 дни упражненията. Почти съм приключила с две от трите нива на 30 day shred.

# 235
Аз също съм -2кг. От около 3 седмици съм на диета, но поради здравословен проблем и ми е доста трудно, защото храните, които обичам не трябва да ги ям.  Ям почти само плодове и зеленчуци. Коремчето си ми стои обаче Sad За съжаление нямам време да тренирам, а би било хубаво.

# 236
Здравейте момичета  Hug

Яз не съм се отчитала в темата скоро, защото бях малко на моренце.
Преди да тръгна се премерих - 49,3 кг. бях. Там не съм се отпускала - наблягах на риба, салати и миди. Само на РД-то ми си позволих тортичка и сладолед.
Току-що се прибирам и не съм се мерила - тези дни ще го направя и ще се отчета

Усмихната вечер на всички   bouquet

# 237
Вяра - А   bouquet

# 238
Здравейте момичета  Hug

Яз не съм се отчитала в темата скоро, защото бях малко на моренце.
Преди да тръгна се премерих - 49,3 кг. бях. Там не съм се отпускала - наблягах на риба, салати и миди. Само на РД-то ми си позволих тортичка и сладолед.
Току-що се прибирам и не съм се мерила - тези дни ще го направя и ще се отчета

Усмихната вечер на всички   bouquet
Само не ми казвай, че искаш още да сваляш.! С тези килограми спокооойно може и да се отпуснеш  Wink

# 239
Vilqna32   Hug Hug Hug Hug

иванита - ами аз съм ниска /156 см/ и се чувствам добре на 48 кг. Но сутринта се премерих и резултата е + 2 кг. от морето. Та сега с нови сили започвам да влизам пак във форма  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт