Предизвиквам те да отслабнеш!

• 70 943
  • 353
  •   1
Отговори
# 240
  • някъде по морето
Похвал, похвал
Поръчах си пола с два номера по-малка - днес я получих - голяма ми е...
Това е за 5 месеца - от април Simple Smile

# 241
Похвал, похвал
Поръчах си пола с два номера по-малка - днес я получих - голяма ми е...
Това е за 5 месеца - от април Simple Smile

Ауууу, това звучи доста добре. И колко килограма минус ще рече това  Hug

# 242
Zvezdna поздравления!
 Отсъствах цял месец -отпуск ,разбира се.Ходих на море половината месец ,не почернях много ,но си починах.От понеделник пак съм работна.На морето ядох недиетично ,защото все пак бях на почивка,а и приятеля ми се дразнеше,когато си поръчвах салата  Laughing .Най-вкусното сладко нещо,което бях опитвала през живота си,го опитах на морето в една сладкарница-ядох ягодова тарталета с пълнеж от крем маскарпоне. Охх ,ох newsm57 ..Та,сега от седмица вече съм пак режимна,ако може да се нарече така.Не карам диета или нещо определено.Сама съм си поставила граници да се храня здравословно. Днешното меню засега е : З: мюсле на "Фитнес" +кафе , О: бъркани яйца СЗ:Голяма зелена ябълка ,вечерята още не съм я измислила..Нещо пак ми е болно-аз не спрях да боледувам тази година.И нямам никакви сили.Боли ме цялото тяло,вкл. главата.Треска ли е ,какво е нямам представа .От няколко дена се опитвам да бягам на стадиона -след 2рата обиколка се чувствам като парцал. Вече съм смъкнала 1 кило ,малко е за седмица,но пак е нещо.Надявам се до края на месеца да станат 5/6кг още надолу.

# 243
Правих упражнения момичета,напънах се въпреки треската ,която чувствах в тялото.Като че ли поотмина малко,или ме пооблекчи.Правих си за вечеря пил.филе със замразени зеленчуци -задушено на тиган с малко соев сос.Една средна чинийка..И сега да ви се оплача ,гладно ми е ,ама какво да правя.Пия си само чайче ,и то неподсладено.Какво да правя,трябва да устискам.

# 244
  • някъде по морето
Ми не знам колко кг, защото не мога да се наканя да си купя нов кантар(пък и да не се стресирам, че имам много за сваляне Mr. Green), ама поне 10- на.
За мен е по-важно, да успокоя ЩЖ.
Нямам нито едно прегрешение за 5 месеца, защото се чувствам добре, не ме боли стомах, задушаване няма...не ми отичат краката....
Отслабването е бонус... Joy

# 245
Zvezdna да попитам как отслабна   bouquet

# 246
  • някъде по морето
Zvezdna да попитам как отслабна   bouquet
Ами изхвърлих всякакво брашно - не ям хляб, тесто, изобщо брашното е забранено, заради глутена - мн зле влияе върху ЩЖ. Никаква захар - само по лъжичка мед, нищо пържено или панирано.
Не ям картофи, рядко по малко ориз. Общо взето, това е - яйца, постно месо( не много), кисело мляко, сирене, много зеленчуци и плодове. Не се гладува, но не се и преяжда Simple Smile
Много ми помага това, че всички вкъщи се храним така.

# 247
  • Sofia
а защо не ядеш картофи и ориз,в тях няма глутен

# 248
  • някъде по морето
а защо не ядеш картофи и ориз,в тях няма глутен
Ами в картофите има нишесте... Hug

# 249
Zvezdna и аз така правя  Peace
Браво за резултата,дано всички имаме такъв  Hug

# 250
  • някъде по морето
Zvezdna и аз така правя  Peace
Браво за резултата,дано всички имаме такъв  Hug
Успех на всички отслабващи!!!!!!  bouquet Hug

# 251
# 252
Днес последно като се претеглих почти 3 кг за 1 седмица,което ме зарадва,но сестра ми ,ми остави племенника да го гледам цял ден и си позволих малко повече от допустимото ,да не кажа,че си беше хапване на корем.Водих го на пицария и хапнах 1 парче от пицата, после и сладолед си взехме ,това дете не се спира затова си хапва множко ,ама всичкото заминава  Laughing :lol Както и да е.Сигурно утре кило и половина ще съм наддала ,но предполагам е вода още в началото свалена .Слабохарактерна съм ,когато стане въпрос за диети и ограничения,но все пак опитвам.Айде успешна седмица,аз във вторник ще съм луничка ,някой още ако ще кара ,да пише.

# 253
Здравейте и от мен момичета  Hug

Браво на всички за постигнатите резултати. Както казах днес на моята приятелка - мотивацията ми "море" мина, сега започвам с мотивацията "коледни банкети" хахаха. Важното е мотивация да има  Joy Joy Joy Joy

Аз изкарах доста тежък и дъъъълъг ПМС и резултата е налице /+  2,5 кг, - задържана вода разбира се/. За моя голяма радост днес този период свърши и от утре започвам с нови сили отводняването, до завръщането ми на постигнатите килограми. От утре мисля да направя 2 - 3 дни само на плодове или да ги завъртя - 1 ден плодове, 2 ден салата, 3 ден плодове, 4 ден салата и така, докато изкарам цялата вода. Предполагам, че за не повече от 4 дни ще съм готова. От вторник се връщам пак в залата, защото не съм тренирала цяла седмица и не се чувствам добре. Пък и ММ ми е взел много хубав Л-Карнитин и искам да го започна.

Това за сега от мен - ще докладвам за резултатите
Спокойна нощ на всички и много успехи в борбата с килограмите на всички   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 254
 Здравейте, и аз се включвам в темата, имам 10 кг. за смъкване, сега сьм 68, цел 58кг,.Четох в темата на Румяна Илиева и ми хареса идеята 90 дни стриктни с тренировки и хранене, мисля аз да започна от 23,09  и на 24,12(на Коледа стават чудеса )да сам изпълнила целта си, следващите дни имаме доста поводи да събиране затова мен ме устройва тази дата, само трябва да задържа килата дотогава, има ли други навити BlushЗа тренировки аз сам си избрала едни на Джилиан 3 нива, за всеки месец по едно ниво, бавно и славно, за хранителен режим сте спазвам правилата от първа страница,  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт