Предизвиквам те да отслабнеш!

• 70 938
  • 353
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте момичета, нова съм тук, дано ме приемете сред вас. Преди 10 дни реших че трябва да променя хранителните си навици. Имам проблем освен с килограмите, но и с ходенето до двете нули по голяма нужда, затова най-вече реших да променя хранителния си режим. Преди не закусвах, обядвах и вечерях, но в доста стабилни количества. Сега е друго... Вече десет дни закусвам с 4 суп.лъжици пшенични трици + половин лъжица ленено семе + 1 суп. лъжица мед, накиснати в кисело мляко от 2% - общо взето яде се, очаквах да е по-кофти. Забелязах обаче след първите 6 дни, че постоянно ми се вие свят, премахнах лененото семе и сега ми е добре. Дали е от него дали не, не знам, може и да си внушавам. Към 10 часа ям някакъв плод - миналата седмица плодът ми беше праскова, за тази съм си избрала банан, колкото и калоричен да е хапвам по един дневно. В режима ориза го махнах и го замених с киноа, уж по-малко калорично. Махнала съм хляб, тесто, сладко. Газирано и без това не обичам. Обичам да пия вода и билкови чайове и то доста, сигурно удрям 2,5 л. течности дневно. За обяд или вечеря наблягам на зеленчуците и ястията със зеленчуци. За утре примерно съм си сготвила супа от лапад с киноа, много добре се получи, та обед и вечер понякога хапвам еднакви неща. Не знам доколко е добре, но мъжа не вкусва от моите манджи и трябва сама да си ги ям  Laughing Гледам поне два пъти в седмицата да хапвам риба и пиле. За 10 дни съм смъкнала 3 кг. и продължавам напред. Ако имате съвети и препоръки към мен ще се радвам да науча нещо ново от вас. Забравих да спомена, че си правя и тренировчици у дома по 30 - 40 мин дневно - коремни преси, клекове, дъмбели, гимнастика с топка и др.

# 256
ev_angel Добре дошла!Поздравления и за смъкнатите килограми,и направените промени в хранителния режим.
 Аз вчера бях на лунната ,изкарах само на фреш от моркови и неподсладен билков чай с вода близо 3 литра .Днес имаше -1 кг надолу .. Писах и в лунната тема,но беше рано и не бях преценила добре какво ще хапвам.Днес храната ми беше следната : за закуска -30 гр мюсле "Фитнес Нестле"  ,за обяд : 1/2 салата от настъргани моркови с късчета риба тон (не ми хареса много много като комбинация и останах гладна ) следобед ръфнах една зелена ябълка и към 18ч ядох половин кофичка кис.мляко и 4-5 тънко резенчета тиквичка на скара ,не ме засити и последно в 20ч ядох 4 пълнозърн.бисквити "Грани" и с това приключих за деня.Гледах да не прекалявам ,защото вчера нищо не хапнах.След работа врътнах през стадиона 5 обиколки.Добре си чувствам тялото макар и още да няма поразителни видими резултати.Освен това от глад ли не знам , постоянно ми е едно нервно и целия свят ми е крив #2gunfire .За утре ще гледам пак да е леко менюто макар и да ми се присънват принцеси с кашкавал и чист ,дори черен ,шоколад ... Но няма да се поддавам още ,защото ми писна все да съм на диета и все да ми е криво ,че съм несериозна.

# 257
.За утре ще гледам пак да е леко менюто макар и да ми се присънват принцеси с кашкавал и чист ,дори черен ,шоколад ... Но няма да се поддавам още ,защото ми писна все да съм на диета и все да ми е криво ,че съм несериозна.

Само да ти кажа /при сериозен, неконтролируем глад за шоколад/, че има черен шоколад със Стевия. 290 ккал. е за 100 гр., което си е почти половината от ккал. на млечния шоколад  Wink

ev_angel - добре дошла. Поздравления за промяната в режима - тепърва ще се виждат резултатите - сигурна съм  Hug

# 258
Благодаря ви момичета  Hug

# 259
Благодаря за предложението ,Вяра!
 Днес се теглих 54 кг показва кантара ,но височината така и не съм сигурна с точност каква е между 1,63/65 не съм много висока и затова като кача ми личи.Както и да е.Дойде ми и МЦ.Не питайте колко ми е гладно..  Laughing
Днес закусих редовното мюсле - 40 гр , втора закуска : мляко с нес ,неподсладено ,за обяд -омлет без мазнина,намазан с малко безглутенова лютеница и едно средно парче сирене  , следобед : 1 зелена ябълка + 5 пълнозърнести бисквитки "Грани" ,вечерята -салата от настърган морков и около 5-6 малки гъбки на скара.
 П.П искам да ви питам какво мислите за прясното мляко ?Пия обезмаслено от кутия ,не мога да понасям мириса на домашно може би е от настройката ми към него ,та не знам дали е подходящо,когато съм на по-ограничен режим -диета,но много го обичам ,и в кафето ,и в закуската .

Последна редакция: чт, 11 сеп 2014, 18:49 от Mama-mia-73

# 260
Благодаря за предложението ,Вяра!
 Днес се теглих 54 кг показва кантара ,но височината така и не съм сигурна с точност каква е между 1,63/65 не съм много висока и затова като кача ми личи.Както и да е.Дойде ми и МЦ.Не питайте колко ми е гладно..  Laughing
Днес закусих редовното мюсле - 40 гр , втора закуска : мляко с нес ,неподсладено ,за обяд -омлет без мазнина,намазан с малко безглутенова лютеница и едно средно парче сирене  , следобед : 1 зелена ябълка + 5 пълнозърнести бисквитки "Грани" ,вечерята -салата от настърган морков и около 5-6 малки гъбки на скара.
 П.П искам да ви питам какво мислите за прясното мляко ?Пия обезмаслено от кутия ,не мога да понасям мириса на домашно може би е от настройката ми към него ,та не знам дали е подходящо,когато съм на по-ограничен режим -диета,но много го обичам ,и в кафето ,и в закуската .

Аз си го обичам пастьоризираното прясно мляко. Дори от време на време си правя дни само на прясно мляко - пия Верея 3,6 % и изобщо не ми е съвестно, че не е нискомаслено  Mr. Green
И аз пия мляко с нес кафе /без кофеин/ и си го пия с такова мляко. Слагам си вътре и Стевия и ми става страхотно на вкус  Peace

# 261
И на мен не ми е съвестно.Харесвам го като вкус и не бих се отказала от него  Praynig
Аз днес направих хранителните покупки.Закусих с 40 гр мюсле+ 5 пълнозърн.бисквитки "Грани" ,за обяд : като вчерашния ,който много ми хареса следобед : нещо сладко ще е ,защото страшно ми се е прияло тези дни и стига съм се измъчвала (ще гледам да е в умерено количество) и за вечеря : ще гледам да е нещо леко може би пюре от някакъв зеленчук  newsm78

Последна редакция: пт, 12 сеп 2014, 18:01 от Mama-mia-73

# 262
Включвам се и аз в темата, днес ще ми е шести ден на режима на др Папе, който много ми харесва и не гладувам с него. Стартирах от 66 кг, целта ми е 58 кг. За сега съм свалила 600 гр.  Laughing
Мама миа, според мен 54 кг. са си супер за височината ти, не е нужно да се лишаваш от храна, а просто да ги задържиш. Аз съм 168 см. и до преди половин година бях 58 кг. и се чувствах перфектно.

# 263
kiticat Привет!Надявам се да ти допадне компанията тук и да се задържиш за дълго,защото повечето сме постоянни.Можеш да пишеш и споделяш каквото те притеснява или ти допада в режима,ако изпитваш някаква трудност и пр. При мен работата е там ,че цифрите са добре ,но сантиметри имам за прибиране.

Този месец имам страшно болезнен МЦ  ooooh! И постоянно ми се хапва сладко.Вчера бях в рая след като си мазах филия с течен шоколад за следобедна закуска.Така ми се услади,чак ми се кротна и стомаха.Днес пак си къркори  Laughing  закусих : 40 гр мюсле "Фитнес" , обяд : 3 червени чушки ,печени на скара с 1 парче сирене следобед: диня ,мляко с нес , по -късно може някоя и друга фурма и за вечеря : салата от домати,краставици и моцарела. Поддържам ги още 54 кг ,днес се теглих .Ще гледам докато не ми свърши МЦ да не припарвам до кантара ,защото знам ,че се задържа и колкото и да се лишаваш и каквото и да правиш ,трябва да мине и тогава ще видиш резултата.Поне при мен е така.

# 264
Мама миа, със сигурност ще ми е приятно във вашата компания.  Hug Аз също съм във МЦ - също ужасно болезнен, вчера почти цял ден съм лежала, толкова ме болеше, че не можех да стигна до дистанционното да си сменя канала на тв - ужас.  ooooh! Обаче на отслабването май не ми се отразява, защото днес за пръв път отчетох минус.

# 265
Дзак Simple Smile
Откога не съм се разписвала, просто не е истина, отпуска, после страшно много работа и бързам, преди да ме е заляло отново, да се отчета  Crazy

Първо, добре дошли на новите момичета  Hug и успех Simple Smile

От май досега - 7 свалени килограма, по 6 см. от талия, ханш и 5 от бедрата. Нося 2 номера по-малки дрехи и се чувствам супеееееееер! Тренирам 2 пъти седмично - тае-бо или kangoo jumps.

Хайде, успех, че пак стана екшън Simple Smile

# 266
Хей, хей, май най-накрая е време и аз да се включа Simple Smile)
За около година, че и по-малко, успях да кача над 20 кг!!! Чувствам се ужасно, не ми се излиза, срам ме е много, абе можете да си представите. Около 1,67 съм и бях станала около 51кг (с разни ограничения). Когато спрях да се ограничавам - БААААААМ - почнаха да валят килограмите, чак не разбрах кога станах 75  Embarassed чак ми се плаче... И все си казвам, че не диета е начинът, уж се мъча да намалям порции, вечер да не ям въглехидрати и нищо..От миналата седмица почнах да се качвам на велоергометъра, от два дни съм на нещо като разделно, само че до обяд само плодове и ядки, обяд белтъчини или въглехидрати със салатка, вечеря само белтъчини със салатка. Само че и на мен ми дойде МЦ, та рееших да се тегля чак след като свърши... Силно се надявам този път да успея Simple Smile

# 267
Здравейте момичета.
Аз не мога да се похваля с нищо в последно време. Ограничавам храната, не ям въглехидрати, ако ми се яде сладко или изпивам една Кола Зиро или си взимам шоколад със Стевия, та пораженията да са минимални, но пък не тренирам  Embarassed Нямам сила изобщо за това. На дъщеря ми й никнат 4 кътника на веднъж + 2 предкътника, които изникнаха вчера и няма да ви казвам какво чудо е. Днес мислех да ходя до залата - каква ти зала - едвам долазих до училището на сина ми, за да го закарам. УЖААААС!!!!

Обаче вижте какво открих

http://fitnesinstruktor.com/podgotovka-za-90-dni/

Има и страница във ФБ

https://www.facebook.com/rumifitness?fref=ts

Мисля да се включа в предизвикателството, пък да видим дали ще устискам до края

Има ли и други желаещи да се включат - може така да ни е по-лесно Simple Smile

Приятна вечер на всички   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 268
Mishoka Честито за свалените килограми.Гордеем се с теб!  Peace
m0nit0yyy Всички имаме за сваляне.Търпение и постоянство и резултатите ще са налице.Аз от май месец правя опити и виж вече сме септември,а аз съм свалила около 2-3 кг за толкова много месеци .Не съм била на конкретна диета,може би заради това или имах някое и друго лакомство в режима си ,но не се отказвам.Още повече ,че сега есенния сезон е най-приятно времето за спорт и режим .
Вяра Това 90 дневно предизвикателство изглежда интересно.Ще го погледна пак идната седмица и ще преценя дали да го следвам.
 Аз не съм писала тези дни и реших днес да се разпиша. Приниципно си споделям менюто ,за да си следя какво съм яла ,дали е добре като количество и самата хранителна стойност на продукта.
Вчера : З- бисквити "Белвита" с мляко , о- 1/2 кофичка кис.мляко сз:шепа фурми и 1 ябълка , в: пил.месо със салата от домати , Днес : з- обикновени солети о- 1/2 купичка зеленчукова супа сз: ябълка в: пил.месо и 2 малки печени чушки , и тъй като вечерята ми беше преди 19 , около час и половина след това междинно ядох един десерт на "Фитнес"  с ягода. Това ми беше за днес .Тези дни покрай работа ,бая движение имам -само днес близо 10 км на крак за целия ден .Та,ще напредваме !

# 269
Мацки, идвам да ви мотивирам - отслабнала съм с 2.5 кг. с режима на Папе с лееки прегрешения + ФИТНЕС обаче, като второто е много важно. Това след като ми свърши МЦ днес се притеглих. Без фитнес не свалях нищо, а се ограничавам доста от края на август, преди това ядях като свиня.

Общи условия

Активация на акаунт