Още малко и ще гушка вече всяка мама своето ЮНСКО човече - TEMA 17

• 24 437
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Юпиииии  Crazy честито на мама Гуги  живи и здрави  Heart Eyes да са й малките юнаци..
Леле дай боже още такива новини да има  Blush

# 91
  • София
Лелее, малки сладки бебоци, да са живи и здрави! Браво на мамите
  smile3501

Благодаря ви  за подкрепата, то е ясно че рано или късно ще трябва да се ходи, да се ражда, хаха.
В четвъртък съм на тонове и ще видим как вървят нещата.

# 92
  • София
момичета понеже имам адски много киселини и през деня и през ноща и е нещо страшно и единственото нещо от което ми олеква поне малко е газираната вода,та мисълта ми е опасна ли е за бебето ако я пия всеки ден newsm78

На мен досега много рядко ми се е случвало да имам киселини и разтварям сода за хляб в малко вода и я изпивам (содата е на върха на лъжичката, малко количество).

# 93
Честита двойна радост на Gugito.Да са много здравички бебоците,а на мама бързо възстановяване.

# 94
Охооо...виж ти и новини радостни Hands Clap

Честито на мама на Ивайло - J_M_L    bouquet  и на двойната радост на Gugito - малките герои Максим и Самуил!   bouquet  |Така се развълнувах....`почна се, еййй  Kissing Heart Ех тези разбързали се малки мъже - всичките да са живи и здрави за радост и гордост на мамите им, а на самите тях бързо възстановяване! Hug Hug

mam4e82, моля те сподели по-подробно какво точно са ти казали и препоръчали за разширените вени! Аз също от месец и нещо се обзаведох с ужасни такива почти отгоре до долу по целия десен крак и тук-таме по левия. Гледката е доста неприятна, стоят релефно чак, така са избили. Засега отоци нямам по краката, но какви са точно тези чорапи, откъде и на какви цени могат да се намерят? Моят АГ твърди, че с раждането и спирането да се притискат от плода кръвоносни съдове нещата сами ще се оправят, ама... Rolling Eyes  Ще ми се да чуя и други мнения и препоръки.

Днес вече официално ми пуснаха болничния, гледаха бебон, прави ми запос на тоновете - всичко си му е ок, само шийката дето леко скъсена и пак съм на магнерот 3х1, а и ще трябва да си мушна гиназол, че течението продължава, пусна ми микроб - вероятно ще се потвърди кандидата отпреди, та е време да я чистя тая гадина Confused  Пак не уточнихме дата за секциото smile3544  - имал ангажименти първата седмица от юни, та ще се видим чак на 12-ти и тогава вече всичко ще конкретизираме /бая далеч ми се види Crazy , но уговорката е да държим връзка при всеки повод за притеснение/.  Абе иде събитието, пък в крайна сметка колкото и да го мисля и искам да планирам и най-малките детайюли от рано, Шефът Горе дърпа конците и му се доверявам, че нещата ще се случат по най-добрия начин! Praynig

luchar, мислех да се въздържа от коментари, защото момичетата вече достатъчно са се изказали красноречиво, ама на, не ме свърта да затрая smile3560... Абе тази "мила загрижена женица" - свекито ти с вас заедно ли живее?  Щото ако да, просто голям филм ти се пише да гледаш тепърва Twisted Evil  Но ако не, съветът ми е тотално да игнорираш "доброжелателните й съвети" Peace  А твоят мъж е време да го обработиш най-дипломатично, в смисъл, че тепърва повече от всякога ще имаш нужда от подкрепата му, че е чудесно, че така цени майка си и се уповава на преценките й, но все пак живее с теб и вие двамате трябва да вземате решенията как да се отглежда детето ви! Пък ако сам не може да прецени /то си е трудно за мъж без опит де/, то нека не се вслушва сляпо в думите на майка си, а като интелигентен млад човек да почете в нета, ако трябва да се допита във форума, та да добие представа за съвременните схващания и практики в грижата за малките същества...И сам да намери точния подход как да постави майка си на приемливо разстояние от вас и решенията, които следва сами да вземате като зрели хора и двойка!!!  Пресечи това вмешателство овреме, не се страхувай от евентуалните конфликтни ситуации, които биха произтекли сега от едно твое опълчване! Политиката на щрауса, заравящ главата в пясъка за да избегне неприятностите няма да ти донесе позитив, напротив - с времето подобна доминираща персона, каквато очевАдно е свекърва ти, ще ти създава ядове не само по въпросите за отглеждането на детето, но и изобщо ще обсеби съвместния ви живот! Не го допускай!!!

# 95
Gugito , честити малки съкровища ! Да са ви живи и здрави!

# 96
Белисима дълъг семеен живот ви пожелавам!!!
Gugito много здраве и безгрижно детство на Максим и Самуил.
J_M_L и  малкия Ивайло много радост и щастие да ви носи!!Успех в живота!!!
И аз в четвъртък съм на последни тонове,а в петък на преглед при доки.Ще си пусна и изледванията за операцията,както ще направя и консултацията с кардиолога и анестизиолога.
Записах си час и при хомеопат,за да ми даде схема за Арниката и др.които се приемат при секцио.
Моя корем също от около седмица се смъкна по надолу.И дишам по свободно.не ме рита вече толкова в  ребрата.
Нямам търпение да идва вече 28.05!!! Hug

# 97
J_M_L Честито и да ви е жив и здрав!
Gugito Честита двойна радост!Пожелавам на майките много щастливи мигове!  bouquet
 Tyra и little afternoon благодаря за отговорите,така и ще направя.

# 98
katrin77 мога ли да те помоля да споделиш след посещението на хомеопата каква схема е препоръчана за Арниката и евентуално ако има включени и други хомеопатии.Може и на лични.

# 99
  • в Кошера
Честито на Гугито!
Да са живи и здрави малките мъже!

# 100
Ехаааа честито мамчета!!! Да са ви живи и здрави малките юначета!  Grinning

Аз си имам едни сини вени на долната страна на гърдите, а днес като гледахме с ММ и май ще се окажат стрии...бррр гадост, дано поне са първите и последните  Whistling

И моят корем много се е смъкнал надолу, днес особено ми направи впечатление  Thinking

# 101
Напълни се с нетърпеливи младежи.

Gugito, JML честити ви рожби. Да са ви живи и здрави, а на вас бързо възстановяване   Hug  bouquet

# 102
Честита двойна радост, Гугито! Да са много здравички и много радост да ви носят!

Miss Blondy~Redhat, моите вени и капиляри за сега са само до коляното, но са доста зле. Как стана така за един месец не знам. Днес съдовия прави доплер и доста сериозен преглед с опипване на самите вени. Сега предвид бременността ми изписа чорап с компресия. Тези чорапи е най-добре съдов хирург да ги изпише за да каже точно с каква компресия да са. Както писах ми предписа и терапия с фраксипарин, а след раждането някога във времето (без много отлагане) ми каза да си помисля за операция. Аз съм на мнение, а и от опит, че един път появят ли се и то така релефни няма оправяне от самосебе си. Имах една на единия крак след първото раждане и не се оправи, сега е още по-зле. Най-добре отиди на консултация със съдов хирург.

Днес ми пристигна креватчето, а утре мисля да стегна багажа за болницата. Вече съм готова с всички покупки.

# 103
  • София
Gugito, да са ви живи и здрави юнаците и да имат много весело и щастливо детство! Hug
Лелеее, започнах да чувствам предстартовата треска. Утре май по спешност ще си стегна багажчето! Mr. Green
Днес започнах да пера, утре ще пусна още 3-4 перални и ще остане най-приятната част-гладенето! Whistling

# 104
mam4e82, благодаря ти за разясненията! Flowers Bouquet
Уф как мразя да се влача по лекариии Rolling Eyes  То едва ли някой обича де. Не знам защо моят АГ не ми го предложи - да ме прати на съдов, хем днес ме видя и пак ме попита сега през бременността ли са избили тези вени и аз потвърдих...и той нищо не коментира тоя път Thinking

Общи условия

Активация на акаунт