Фигурно пързаляне - тема не първа

• 80 908
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • MJF
Free Dance
Ice Dance
Цитати
Анна Яновская – Сергей Мозгов     
Victory Ceremony
На тази дисциплина често трябваше да си напомням че все пак гледам юноши. Не много дуети и дуетно пързаляне видях на леда. Най-добро впечатление в това отношение ми направиха Madeline EDWARDS / Zhao Kai PANG, Никитина-Назаров, победителите и още 2-3 дуета най-много. За Никитина-Назаров че са на подиума се радвам отделно. Напълно заслужено.

Men - Free Skating
Result
Цитати   Петров
Medal Ceremony
Волната при юношите се получи съвсем очаквано - надцакване кой колко ще сгреши в състезанието като цяло - тип елеватор. Юношите тепърва ще "растат" и да видим от тези кой и как ще бъде при сеньорите. Добри таланти има достатъчно в тази група- Ямамото, Василиевс, Самохин, Торгачев, ... също   трупат добър актив

Quads or Triple Axels? What The Rising Stars Had to Say
Элизабет Турсынбаева
Федорова – Мирошкин
Коган   Лакерник
Евгения Медведева

Урманов

# 256
  • MJF
Denis Ten
Това че музиката на волната програма е редактирана след Бордо бе видно в Сеул. Чудесно че  "Denis Ten and Friends" пак ще има. Браво на Денис и сие.

Backstage at the 2015 World Junior Championships
Да видим какъв мустак ще е отгледал Charlie Bilodeau  в Шанхай  Laughing.
Галата си получи много приятна, особено финала на финала  Laughing 1  2

Joshua Farris

Yukari Nakano

How much does Johnny Weir know about...Johnny Weir?

# 257
# 258
# 259
  • MJF
Piper Gilles and Paul Poirier: "We want each program to push us"
ИСУ- биографиите често ме  Joy Joy в частта хоби. Един коментатор , който много трудно търпя и по не воля, Гришин често ги чете, коментира в ефир  ooooh! Tired Rolling Eyes. За такива профани като него само майтапчии като Пайпър и Пол са подходящи.
На този канал могат да се видят записи от синхронно пързаляне, вслючително и от второто юношеско световно , което мина в Загреб.
Останаха двете световни първенства за този сезон - фигурно и синхронно пързаляне.   23.03.2015 - 29.03.2015

Обзор от съмишленик на мъжкия турнир на предстоящето световно.

Масимо Скали

Pang and Tong: ‘For the love of the sport’

Previewing the Men’s Event at the 2015 World Championships with Todd Eldredge

Последна редакция: вт, 17 мар 2015, 10:38 от Шошулчо

# 260
# 261
# 262
  • MJF
Жалко за  Buckland и Кумс. Дано само поне с тяхното отсъствие остане шампионата.
Adam Rippon
Where is Yuzu? How is Yuzu?
Federica Testa and Lukáš Csölley
Така и подозирах   Mr. Green за танците желаещ няма Previewing the Dance Event

“Ice Stories”: a figure skating gala to welcome spring in St. Petersburg

# 263
# 264
# 265
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug  Hug  Heart Eyes Шошулче,вече съм пред екрана,оперирана със счупена ръка,пия чай и гледам!

# 266
  • MJF
Short Dance

Бавно и с удоволствие изгледах краткия танц. Доволна съм. Като изключа сравнително многото падания  качество колкото иска човек може да види, бе показано. След мини-галата погледнах класирането. Може да се каже, че тези които показаха добър кратък танц днес са на волната. Все пак цели 10 дуета трябваше да бъдат отсяти.
След Кумс-Бъкланд това че няма да видим повече Нели -Алекс разбира се е минорен момент в танците на световното. Искаше ми се да видя максимален брой кратки танци от този сезон финално.
Снимането- прилично, можеше и по-зле да е от това на което бяхме подложени този сезон на стъпките в дуетните дисциплини най вече. Зрители също на лице. Местната публика трябва да е доволна от представянето на  своя танцов дует.
Днес браво без уговорки на Laurence FOURNIER BEAUDRY / Nikolaj SORENSEN, Ksenia MONKO / Kirill KHALIAVIN,    Federica TESTA / Lukas CSOLLEY, Allison REED / Vasili ROGOV, Shiyue WANG / Xinyu LIU, Alexandra PAUL / Mitchell ISLAM, Piper GILLES / Paul POIRIER, Anna CAPPELLINI / Luca LANOTTE и Madison CHOCK / Evan BATES.
При останалите: ненужни грешки, не пълна кондиция....... очаквам компенсация на волната  Simple Smile
Първите 6 дуета както са събрани сега в 5 точки аз бих ги посгъстила. Дори и аз не знам как да ги подредя реално, защото се стараха всички много днес. Едни недостатъци днес се компенсираха от други неща на максимално ниво при всеки един дует и мноооого трудно мога да кажа категорично " този на първо, този на второ, ....."

redemi , приятно гледане на тв екрана. Туй с ръката не е добре но щом е факт- бързо и без усложнения зарастване, как иначе ще пляскаш на любимците си ?!  Wink Simple Smile

# 267
Завиждам ви, аз хвърлям поглед на стрийма от офиса Simple Smile  
Редеми, да се възстановяваш бързо  Hug

# 268
  • MJF
Бумър, погледна ли откриването? Голямо пеене настана след речите  Laughing. Хареса ми техническата част- прожекцията-светлините. Разбира се приятно ми бе да видя добре познати фигуристи на леда.

От мързел да се занимая с преодоляване на блока на ИСУ -канала гледам на пълните записи от спортбокса но коментаторите ми пълзят по нервите. На танците единия  3 минути не можа да познае че на леда не са Нели-Алекс. На откриването на фона на всички глупости в логореята на другия,  не позна Wang-Wang. Хем имам тренинг да ги "изключвам".
Ще разцъкам ИСУ -канала за спортните.

# 269
  • MJF
Цитатите от танците
Игорь Шпильбанд: "Вся борьба в танцах еще впереди"
Shpilband believes gold within Chock, Bates' reach
Achieving Level 4's for paso doble patterns may be key to reaching podium

Anna Cappellini and Luca Lanotte find a new motivation
Лука Ланотте   Гийом Сизерон

Спортни дуети-кратка
Добро настроение ми привнесоха днес спортните дуети. Въпреки няколкото кофти падания от дами като цяло какво добро качество и изпълнения се получиха  smile3501
Оценките и класирането няма да коментирам. Но не мога да не похваля заслужилите. Lubov ILIUSHECHKINA / Dylan MOSCOVITCH и Julianne SEGUIN / Charlie BILODEAU можеха още по-добре и очаквам тепърва да са така. Kristina ASTAKHOVA ми прави много добро впечатление целия сезон. Vanessa JAMES / Morgan CIPRES добре като за тях и този сезон. Валентина-Ондрей дано продължат, какъв заряд и настроение излъчват!    Haven DENNEY / Brandon FRAZIER и    Alexa SCIMECA / Chris KNIERIM добре като за тях. Тарасова-Морозов днес чудесни. Cheng PENG / Hao ZHANG много добре на фона на колебливия сезон за тях. Юко-Саша и Пан-Тун са ми от категорията за която или добро или нищо, в случая браво днес и стискам палци за волната да са също така стабилни, всички го заслужаваме. Wenjing SUI / Cong HAN бяха супер като обща презентация както и Ерик-Мегън.
Много съм доволна.

Кристина Астахова -- Алексей Рогонов   Евгения Тарасова – Владимир Морозов   Юко Кавагути – Александр Смирнов
Цитатите

Любовь Илюшечкина

Nelli Zhiganshina and Alexander Gazsi:"The ice is our drug"

Little Jason in big China: Brown blogs from worlds

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 20:28 от Шошулчо

Общи условия

Активация на акаунт