Valar morghulis - GoT - Тема 10

• 39 084
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна

Е този в дясно не е ли Железнороден?  newsm78

Железен е, но не роден  Joy

Много добро  Mr. Green Само се чудя кой им е изрисувал тениските, едва ли са оригинално така.
Наслаждавам се безкрайно на Оберин и Тирион. Жалко, че скоро пак ще свърши сезона. Много малко ми идват тия десетина серийки

# 106
  • срещу двата комина :)))
 hahaha

# 107
Ей,  гениални са тези снимки!!!

Докога е валидна картата на Тайуин? Март 20018?

# 108
# 109
6,9 и 26 ме изненадаха.

Дори искам да го видя този епизод с другите актьори.

# 110
6 ми беше интересно да го науча. Какъв ли е отговорът  Laughing
Изненадах се за Гламдринг, въпреки че на дадената снимка не го различавам въобще.

# 111
Здравейте на всички в темата  Grinning
Основно само ви чета, но искам да питам по-запознатите /предполагам тези, които са чели книгите, аз не съм/ - колко време горе-долу е минало от събитията между първи епизод на сериала и този, който ще излъчат утре? Не мога да се ориентирам за какво време става въпрос, а и децата, които от сезон на сезон стават все по-големи, още повече ме объркват  Simple Smile

Иначе този сезон тотален фаворит /като изключим перманентния Тирион/ ми е Оберин! Много интересен образ. С нетърпение чакам утрешния епизод, ама като му опознах стила на писателя, не съм много обнадеждена за участта на героя  Confused

# 112
  • Варна
Здравейте на всички в темата  Grinning
Основно само ви чета, но искам да питам по-запознатите /предполагам тези, които са чели книгите, аз не съм/ - колко време горе-долу е минало от събитията между първи епизод на сериала и този, който ще излъчат утре? Не мога да се ориентирам за какво време става въпрос, а и децата, които от сезон на сезон стават все по-големи, още повече ме объркват  Simple Smile

Иначе този сезон тотален фаворит /като изключим перманентния Тирион/ ми е Оберин! Много интересен образ. С нетърпение чакам утрешния епизод, ама като му опознах стила на писателя, не съм много обнадеждена за участта на героя  Confused

Около година и половина.

# 113
  • Варна
Някой ако иска да се спойлира с битката Планината срещу Оберин. Съвсем като в книгата! Респект!
Още треперя.. Tired

Спойлер!
,

https://www.youtube.com/watch?v=sAVALaxYsFw

# 114
Много добра серия.
Скрит текст:
1.Битката между пламнината и пепелящнката, точно както книгата
2.Санса - е сега вече показа че е голям играч и тотално разклониха тази сюжента линия спрямо книгата - като мога да каже че ми хареса повече Simple Smile(тук може да се каже че спойват бъдещата книга - не чене сме се досетили за този вариант и не сем го разисквали в темата з акнигата)
3.Аря - е няма такава откачалка, щом ме накра и аз да се засмея ......
4.Мормон - мноог ми хареса как заради Тивин го изгониха, в книгата го прави Беристан , но така се получи май по добре - показаха ни че и на другия край на света правят това което иска Тивин. Ще се изкефя ако  и неговата лиония променчт и .....
5.Лорд Размзи Болтън - актьора за кой ли път ме изумява какъв фанатик може да играе, тамън си викам че от него съм видял всичко и пак продължава. Много добре се вживява в образа му.
А и ето промо за 9 епизод :
https://www.youtube.com/watch?v=E4DCXUbvF_M

# 115
Хексе, благодаря за отговора!  Peace

Аз се спойлнах рано сутринта и...

Скрит текст:
... разбрах не само какво ще стане с Оберин, но и как ще стане  Tired  Направо не ми се сяда довечера да го гледам епизода  Tired

# 116
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз съжалих, че го гледах сега. Така ми се гади, че не знам как ще тръгна на работа Sick.

# 117
Аз гледах епизода до началото на битката. Чела съм книгата, не искам да го виждам и с очите си. Душевният ми мир е по-важен. Wink

Ама ще коментирам по-късно, че трябва да излизам

# 118
Аз ще гледам довечера, но като ви чета в какво гробовно настроение сте, идвам да ви развеселя.

# 119
  • София
Много готин Подрик, че и хубаво пее  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт