Valar morghulis - GoT - Тема 10

• 39 559
  • 729
  •   1
Отговори
# 315
Ставаше серийката. Аз по принцип не си падам по батални сцени и големи екшъни и тази ми дойде като емоционално разтоварване след много напрегнатия /за мен/ 8ми епизод. Игрид не ми е била любимка никога, не се разчувствах от смъртта й. Беше ми по-гадно за смъртта на онова момче, което Игрит прониза през врата.

Интересно ми е за жената, която спомена Емон. Дали има някаква интрига там или беше просто така спомената, в контекста на разговора със Сам?  Thinking

Mrs.Turner, и аз така за Тивин  Peace

# 316
На мен ми хареса серията. На мен  всички серии са ми интересни, де Simple Smile

Добре,  че не умря Джон, нямаше да преживея поредния утрепан Старк.

А за онова същество с белезите, ми е много драго, че го убиха. Хубавец викате  Laughing

# 317
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Цял епизод клане, приспаха ме Laughing.

# 318
# 319
  • София
Гиганта, като разпъна лъка...Той направо си е жива Балиста  Shocked

# 320
Гигантите бяха много готино направени. Вероятно това е един от най-скъпите епизоди до момента заради специалните ефекти и анимацията. Но беше изпипано.

# 321
Великаните даааа приказни си бяха от всякъде, стрелата на великана как отнесе горкия брат Simple Smile)

Защитата на вала беше впечатляваща, аз за по първобитни ги мислех. Сърпа направо ми скри топката Simple Smile  И тия смелчаци дето висяха надолу и готвача със сатъра дето ходеше като в някои психотрилър. Simple Smile

# 322
О, много са ми симпатични враните Simple Smile Но бях 100% убедена, че ще паднат - атакуваха ги от две страни, и започнах да ги ожалвам още в началото на епизода.

# 323
  • Варна
О, много са ми симпатични враните Simple Smile Но бях 100% убедена, че ще паднат - атакуваха ги от две страни, и започнах да ги ожалвам още в началото на епизода.

На мен не са ми симпатични. Отказват убежище на диваците, а диваците са в безизходица. Confused

# 324
Мда празноглавички са враните, но пък и диваците не са върха на дипломацията.  Mr. Green

# 325
  • София
...стрелата на великана как отнесе горкия брат Simple Smile
Вече след доста изгледани серии свикнах с мисълта, че главен герой няма.Бой, цици
и накрая за десерт Валар Могулис . И въпреки всичко се изненадах, с начина на бастисване на брата  Crazy
Такъв пауър не е имало досега въпреки многото специални ефекти.Другото, което ме изненадва в сериала е продължителното съществуване на някой от "добрите" герои.

# 326
Може да не са толкова добри в крайна сметка  Mr. Green

# 327
  • София
Те затова са в кавички  Grinning

# 328
Това ми беше най-тъпия епизод от всички до сега. Превъртях го за 10 минути. Ингрид пък съвсем не ми пука за нея.
 Никак не обичам битките. Обичам интригите, психологическите игри, сложните и многопластови образи.
Чета книгите вече Simple Smile И там Тирион ми е любимец.

# 329
А, баш. Мнението ти се препокрива изцяло с моето. И като чета на места как го обявяват едва ли не за най-добрия епизод от сезона... Stop

Общи условия

Активация на акаунт