"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-16 т

• 40 856
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • Русия
Maya@, той че не е влюбен, не е. Ама тя му харесва, и то доста. Ако не му харесваше, щеше наистина да не усуква, а да се дистанцира доста студено, те мъжете не си поплюват в такива ситуации.

Ама аз разбрах, че той отрече да е отвърнал на целувката й. Ти пък пишеш обратното. Да видим превода, какво стана в действителност.

dimana-nova
Цитат
Най-вече е объркан от желанието си да продължава да контролира Елиф по начина, по който го правеше до нейната изповед.
Да, много се страхува да не изпусне контрола върху всичко и върху живота си по-специално.

Цитат
Той хем искаше да я целуне, хем очакваше тя да го направи пак.
Ама той направо копнее за целувки, бе. Пустата му Сибел го държеше на сухо.  Laughing

# 46
 wavey

Ринка,  newsm51

Майче,  Hug добре дошла в клуба на Аслъ.  newsm10 Аз лично си мисля,че тази лудост на героинята в момента е някаква игра от нейна страна. Каква е целта, остава да разберем. В момента ми е по-интересно да разбера защо Аслъ се измъква от онзи прозорец ли да го нарека, какво ли? В какво се е забъркала или на какво е станала свидетел?  newsm78 Нилюфер също се измъкна по този начин от същото място. Що не вземат да прегледат всички записи, може всички да използват този изход.  Joy Joy Joy

Иначе Бора би могъл да е забъркан в цялата история, но не мисля,че той е откраднал парите. Когато ги донесе, Елиф отвори чантата и видя,че са там, а той си отиде. Не е идвал пак. Къщата се охранява.

Аз не мисля,че Елиф се сърди. Не бих нарекла така поведението ѝ. Тя е ядосана на себе си, защото се унизи и отдръпването е начинът от една страна да се спаси от собственият си срам , да преболедува по-бързо болката, разочарованието и да не го поставя повече и него в неудобно положение. Аз поне така си обяснявам нещата, защото се опитвам да се поставя на нейно място и бих направила абсолютно същото. Това няма нищо общо със сърдене. Отдръпването е много полезен ход, чрез него човек хем има възможност по-трезво да анализира ситуацията, хем да не нарани някой, хем да не изпада в деликатно положение. Защото след случилото се , нищо повече не може да е същото. И пак казвам, не ми харесва какво правят сценаристките с образите на главните герои. То вярно,че любовта заслепява, ама не е задължително винаги и всички да стават глупави.

Спиритче, за съжаление ще се присъединя към твоите притеснения. Ако до този момент Елиф имаше оправдание защо не казва истината на Йомер за прането, то сега вече основният аргумент отпада. Нилюфер е свободна. Нейното семейство се обръща непрекъснато срещу нея. Йо го отписа. Защо трябва да продължава? Защо трябва да играе по свирката на Мето? Страх я е за живота си ли? Знам ли, в този момент на мен не би ми пукало. Точно сега ще изпраскам истината на Йомер и той да ме предава на прокуратура и на каквото си иска. Но няма да се оставя повече да ме изнудват. Голяма ОТ ми е.

Поради желанието да мисля позитивно, се опитвам да оправдая глупостта на Йомер с влюбването. Но поне единия да бяха оставили да е наред. Всеки разбира се преценява героите и ситуациите пречупвайки ги през собствения си начин на мислене и поведение. Ами аз не бих погледнала повече Йомер дори и на колене да ме моли. Пак казвам, че ще си ближа раните, но при мен втори път няма. Крайна съм, затова и оценките ми са крайни. И няма да има втори път само защото предприе тактиката да се прави,че нищо няма. Знам, че е пълно с такива мъже и в реала. Но точно там за мен те са аут. В сериала най-вероятно ще му простя. Но ми остава един горчив привкус. Можеше да каже, объркан съм в момента, рано ми е. Това са по-малко думи от онова, което иначе каза.И тази истина може и да боли, но ще ме накара да уважавам повече човекът срещу мен, а другото ... просто ще изпусна епитета.

Иначе имал чувства, ама не си задавал въпроса, защото така си мислел, че ще измами Сибел. Ми щом си е мислел това, значи си е мислел и за другото .  hahaha hahaha hahaha Само дето не иска да си го признае.

И Арда и майката на Йомер казаха,че такъв е бил, когато са говорили с него преди за Сибел. Това си е една подсказка на сценаристките как стоят нещата и накъде духа вятъра.

Всичко това на гроба на Сибел за мен не е ОТ, защото показва,че има гузна съвест. Само дето и там има една супер не пасваща реплика, а именно тази да не го оставя по средата на пътя.  ooooh! Повече от това няма как да го остави. И отново стигаме до глупостта на влюбения, да се молиш един вид на мъртвец да те спаси.  ooooh!

Йомер отиде при семейството на Сибел, но и там беше гузен.

После веднага спомени за Елиф.

Сибел се държи много самоуверено. Няма никакви притеснения и си лъже без да ѝ мигне окото.

Много въпроси, никакви отговори. Малко ми е тегаво така действието. Цели 9 серии минаха. Гледаме сапунка, но все пак...

# 47
  • Русе
Добър вечер!  Hug

Скрит текст:

Много материал се е събрал за четене и така от едната, та в другата тема се оказах  Simple Smile

Ринка   bouquet

...

Мая, не мисля, че Йомер е неопитен и няма рутина. От разговора между Арда и Йомер се разбира, че Йомер не е влюбен в Елиф. Не иска дори да си зададе въпроса какво чувства към нея, защото има други приоритети. Той се държа така с нея, защото взе решение да се държи така. Каза на Арда, че ще се държи все едно целувката не я е имало, защото те с Елиф имат други цели. И чувствата ще бъдат винаги на второ място. А Арда му каза, че тая няма да я бъде. Но Йомер отново продължава да действа рационално, а не емоционално. Естествено не отрече пред Арда, че е отговорил на целувката. И каза също, че не е редно да и каже, че не може да има нищо между тях, защото такова нещо няма как да се каже. Общо взето такъв е смисълът на разговора, който водиха.
Аз не намирам нищо нередно в неговото решение да се държи така. Просто няма как да му се получи, защото Елиф няма да го допусне. Но не очаквам много рязък завой в поведението му. Очаквам да бъде откровен с нея и тя отново да си тръгне.

Фантазия  Hug може и да не разбирам езика, ама...  Wink от картинките не разбрах, че Йомер не е влюбен, даже - наопаки.

А това какво е решил... - едно мисли главата, а друго сърцето. Но... и да си крие главата, като щраус в земята, решение ли е?  newsm78

А можеше и сега да е откровен, защо трябваше да отлага това, пък като гледам и за следващият епизод,  Thinking май за него все още нищо не се е променило - пак си е сложил усмивката  ooooh!

Така обаче не виждам какво цели и как не разбира, че това още повече наранява Елиф.  ooooh!

# 48
Добър вечер! wavey wavey wavey

Рина, благодаря за новата тема newsm51

Не ми е тръпка да коментирам преди превода на серията, но днес ми напира отвътре да споделя видяното или по-точно усетеното.  Серията според мен беше много добра и възлова, защото някои енигми започват да излизат. Освен това, “сблъсъкът“ Елиф Йомер си стана факт. Техните взаимоотношение не може да не минат през това, което видяхме. Защото,..... Елиф е свободомислеща, млада, красива, дръзка и съвременна жена, която опиянява Йомер и същевременно слаба, от всичко което й  се случи, търсеща защита. Няма по-добра комбинация от тези качества , и естественото е тя да покори един мъж, особено когато е “облечена“ в игра на любов, без ангажименти. Тогава в играта, самите играещи, не разбират къде е “разделителната линия“. И когато единият от играта разбере истината за себе си спрямо другия и има смелостта да я сподели, другият/Йомер/ е нормално да се стъписа. Той според мен дори се и уплаши. Уплаши се от истината в настоящото време, от себе си, от това Елиф да не го изостави, от това да продължи напред според своите разбирания, които се разбиват на пух и прах от Елиф. Реакцията му бе съвсем нормална и логична. В него се сблъскаха страхът, вината, отговорността и желанието да продължи да търси убиеца.
Не напразно отиде на гроба на Сибел, но по пътя си представяше Елиф. Отиде в семейството на Сибел, сподели с приятеля си за целувката , поговори с майка си, която отново го подтикна към Елиф.
Йомер е много объркан, което сковава дълбоките му желания да бъде с Елиф. Най-вече е объркан от желанието си да продължава да контролира Елиф по начина, по който го правеше до нейната изповед. Догонването и дърпането й накрая на серията ми подсказва  точно това. Той хем искаше да я целуне, хем очакваше тя да го направи пак. Но контролирането му този път не успя. И браво на Елиф, че не се поддаде на неговия поглед и го остави “зяпнал“ след нейното тръгване.
Ако преводът ме опровергае, моля да бъда извинена за тези ми брътвежи  Joy Joy Peace

Peace Peace Peace

# 49
  • софия
Фрийспирит, когато Ел целуна Йо и се разкри, едва ли се е сещала за парите, които изпра. Дотук, както са показали Ел, едва ли би  натоварила с вината си някой друг.
именно  Peaceно не пречи да го направят  Peace
я виж кво стана с Йо  Joy Joy Joy

дебело искам да се разгранича от твърденията , че Йо не е влюбен  Grinning Grinning Grinning Hug

# 50
Освен това там нямаше нищо ценно, нито пък важни документи. Само снимката на Сибел.  Peace
това си е пушка от всякъде

Веднага добавям в списъка с гърмящите устройства и прилагам по - долу целия наличен арсенал.

Досега сме събрали 20 броя пушки, като две са под въпрос, а една почти гръмна в този епизод.

1. Филма за рожден ден на Елиф;
2. Специалните кутии на тате;
3. Запалката на Йомер;
4. Инцидент със Сибел-някой я беше бутнал с мотор - ????
5. Бялата кола, от втория фрагман, която май катастрофира - ????
6. Фалшивата лична карта на Сибел и тайната банкова сметка.
7. Болестта на бащата на Сибел.
8. Думите на Фатма към Ел на помена - "и ти загуби близък чоовек";
9. Малкото бягство на Ахмет в миналото
10. Бижуто, което даде Фатма на Йомер, като спомен от Сибел. (много прилича на бижутата направени от Елиф);
11. Бащата на Елиф е спрял ежемесечните посещения в Рим 6 месеца преди смъртта си;
12. Онзи бижутер от Капалъ чаршъ, на когото Елиф е предала скиците на бижута, а също самите бижута в магазина на Елиф;
13. Пънар и Йомер са учили заедно
14. Мерт (все трябва да има някаква файда от присъствието му в сериала);
15. Произходът на семействата на Йомер и Елиф от един регион;
16. Племенницата на Йомер и желанието й да се снима в сериал;
17. Фалшивият диамант с дъвката в стаята на Сибел и оня в колата, в която бяха убити с Ахмед;
18. Татуировката на Елиф
19. Пънар и Танер в нощта на убийствата.
20. Снимката на Сибел в тайния сейф на Ахмед Денизер

# 51
  • Русия
Така обаче не виждам какво цели и как не разбира, че това още повече наранява Елиф.  ooooh!

Амче иска да си карат както преди, сякаш нищо не се е случило. Каза го в прав текст.
Може и да разбира, че я наранява. Но не разбира, какво да прави за да не я нарани. Каквото и да прави, все ще я боли.

# 52
Цитат
Каква е целта, остава да разберем. В момента ми е по-интересно да разбера защо Аслъ се измъква от онзи прозорец ли да го нарека, какво ли? В какво се е забъркала или на какво е станала свидетел?
Димони ,
има 2-3 варианта за тайното излизане на Аслъ  
-Да  проследи Танер ,защото тя дава индикации,че забелязва връзката на мъжа й с Пънар
-да проследи баща си , защото го гледаше подозрително на рождения ден
-или заради диамантите ,ако нещо е забелязала иливидяла от Ахмед/както видя Елиф когато прибираше парите в касата

# 53
  • софия
Куба Либре  Hug привет джанъм
ако не те мързи много, би ли поправила моля те  Hug последната пушка на - Бора, който ги насочи към тайния сейф на Ахмет, а в него нямаше нищо важно освен снимката на Сибел.

демек очакваме пушката да гръмне от Бора. Peace

# 54

дебело искам да се разгранича от твърденията , че Йо не е влюбен  Grinning Grinning Grinning Hug

Joy Joy Joy

Хора, това просто не е истина. Не знам колко седмици не можем да разберем какво изпитва Йомер към Елиф. Извинявайте, ама им прибирам всичките пчелички на сценаристките. Не може зрителят да им следи сериала с бележник и молив в ръка, за да се оправи в лабиринта на крими историята  и да изследва под лупа погледите на Йомер, за да се ориентира в дебрите на сърцето му. Аз предлагам директно да им поставим в туитър въпросът : "Влюбен ли е Йомер в Елиф?" и да се свърши най-после.  Laughing

Скрит текст:
Между другото, когато нещата в КД бяха горе дору на същия етап на развитие, се появи интервю със сценаристките и им зададоха точно този въпрос. "Влюбен ли е Махир във Фериде?" Отговорът беше: "Не". Явно и сега има нужда от такова интервю.  Joy

# 55

Както виждам тук Елиф е със същия тоалет и накит,
значи срещата е непсредствено след раздялата
Дали пък тозипът Йомер няма да я  догони с колата ида я спре принудително за да осъществят конушмата

# 56

Както виждам тук Елиф е със същия тоалет и накит,
значи срещата е непсредствено след раздялата
Дали пък тозипът Йомер няма да я  догони с колата ида я спре принудително за да осъществят конушмата

Точно. Даже си мисля, че ще й каже неща, които ще й харесат.

# 57
  • Разград

# 58
  • In the light side of the Moon!
Така обаче не виждам какво цели и как не разбира, че това още повече наранява Елиф.  ooooh!

Амче иска да си карат както преди, сякаш нищо не се е случило. Каза го в прав текст.
Може и да разбира, че я наранява. Но не разбира, какво да прави за да не я нарани. Каквото и да прави, все ще я боли.

ами що не вземе да ми се обади, аз ще му кажа какво да направи  Crossing Arms

Варна, аз ще ги питам , ама надали ще ме отразят....не е лошо пове4е хора да се вклю4ат със същия въпрос, тогава може да ни забележат  Joy Joy Joy

Димана  Peace Peace цял ден това си мисля...уплаши ли се Йо или на мен така ми се стори  Joy Joy Joy добре 4е не съм сама  ooooh!

# 59
Найли ,
аз не съм казала ,че Йомер отрича че е отвърнал на целувката..

Общи условия

Активация на акаунт