Футболно лято - Бразилия 2014

• 36 050
  • 527
  •   1
Отговори
# 405
Жалко, че снощи трябваше да се стигне до продълженията, за да гледаме страхотен футбол. Радвам се, че Белгия продължават, въпреки че и САЩ са симпатяги и показаха хубав футбол.

От оформилите се двойки съм за Франция (колкото да не са немците  Grinning), Колумбия, Белгия, Холандия.

# 406
На мен ми е интересно, независимо, че моите отбори отпаднаха.

Тина ме изпревари с програмата за 1/4 финала, благодаря.  Hug

И ето  нещо, на което искрено се смях вчера. За немския вратар- коментарите под снимката са уникални.  Joy

ttps://www.facebook.com/SPORTbible/photos/a.338257439653128.1073741828.338233632988842/520664308079106/?type=1&theater

# 407
  • София
В тези мачове съм за Германия, Колумбия, Белгия и Коста Рика. После според ситуацията  Mr. Green
Абсолютно същото и при мен. Whistling Whistling Whistling

# 408
  • София
В тези мачове съм за Германия, Колумбия, Белгия и Коста Рика. После според ситуацията  Mr. Green
И аз така  Peace. Но очаквам: Франция, Бразилия/Холандия, Аржентина.

# 409
  • София
И аз така  Peace. Но очаквам: Франция, Бразилия/Холандия, Аржентина.
При Аржентина - Белгия аз лично се колебая, защото много харесвам и двата отбора, ама... ooooh!

# 410

Но очаквам: Франция, Бразилия/Холандия, Аржентина.

А дано!

# 411
И моите фаворити са като на Танчето! И аз също се колебая за Белгия и Аржентина!
Сега малко почивка!

# 412
  • София
И моите фаворити са като на Танчето! И аз също се колебая за Белгия и Аржентина!
Сега малко почивка!
Не зная дали за мен говореше (Тинчето), ама ми харесва как се препокриват мненията на повечето от нас. hahaha Hug

# 413
Сега малко почивка!
Не зная дали за мен говореше (Тинчето), ама ми харесва как се препокриват мненията на повечето от нас. hahaha Hug
Oофффф, сори, прекръстих те! Точно за теб говорех! Laughing Peace

# 414
  • София
Сега малко почивка!
Oофффф, сори, прекръстих те! Точно за теб говорех! Laughing Peace
Ще ми купуваш риза. Или, по-скоро - футболна тениска. На Германия. Мерси. hahaha hahaha hahaha

# 415
Наш'те хора ( германците) трябва май малко да се стегнат, че така не е добре работата! Но всички осминафинали се оказаха доста трудни за фаворитите, но все пак нямаше изненади, като изключим Коста Рика!

# 416
  • HH
bananarama напълно съм съгласна с теб. Трябва да се стегнат, че иначе от утре страната им ще изпадне в траур  Laughing Laughing
След Германия съм за Аржентина, но не ми се вярва Аржентина да спечели световното, което е в Бразилия. То така или иначе, ако не спечелят домакините ще има ревулюция  Confused

# 417
Казаха, че през 1950 година Бразилия отново е била домакин и губи на финала от Уругвай - на следващия ден никой обаче не говори за това - нито вестници, нито телевизия, радио, никой не го споменава месеци наред! Laughing

# 418
Аз съм за финал между Бразилия и Холандия и
разбира се победа за бразилците .
Там футбола е религия , имало е на дузпите
на последния мач починали хора от инфаркт .
Аа, не мога да съм толкова жестока , напълно
логично е като са си у дома и да спечелят световната
купа .Не е само това причината разбира се -хубав футбол ,
хубави хора са бразилците .
и да добавя , че не мисля , че ги подкрепят съдиите ,
толкова изсмукани дузпи имаше -например срещу Робен
и за Гърция също .

# 419
  • sf
Казаха, че през 1950 година Бразилия отново е била домакин и губи на финала от Уругвай - на следващия ден никой обаче не говори за това - нито вестници, нито телевизия, радио, никой не го споменава месеци наред! Laughing
hahaha  Е кефят ме  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт