БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-35

• 30 446
  • 805
  •   1
Отговори
# 405
  • UK
Не е грешно, да му е сладко Simple Smile Детето е на 1 г. вече, спокойно може да яде ястия печени на фурна, другия път можеш малко магданозец да му добавиш.  eat

# 406
Не е грешно, да му е сладко Simple Smile Детето е на 1 г. вече, спокойно може да яде ястия печени на фурна, другия път можеш малко магданозец да му добавиш.  eat

Heart Eyes Нямах.

# 407
Mtve, давай я. Моето дете още често я яде тази каша. Защо държиш да приема глутен ежедневно? Нали е захранена преди повече от месец?

Да повече от месец е приемала глутен. Аз си мислих, че трябва да е ежедневно  Embarassed   Оф от тази сутрин е ново 20: само като види лъжицата и извръща глава  Cry   Преди поне кусваше.... Сега не желае дори от любопитство...  Cry   
Ако й дам в ръцете резенче от нещо си го ръбка, но лъжицата направо я анатемоса!!! Вече не знам какво да правя  Sad   Мъжа ми вика, че не иска да яде, защото съм я захранила късно (6 месеца и 5 дни)  Shocked   Щеше да изяде тигана  #Cussing out

# 408
Mtve, давай я. Моето дете още често я яде тази каша. Защо държиш да приема глутен ежедневно? Нали е захранена преди повече от месец?

Да повече от месец е приемала глутен. Аз си мислих, че трябва да е ежедневно  Embarassed   Оф от тази сутрин е ново 20: само като види лъжицата и извръща глава  Cry   Преди поне кусваше.... Сега не желае дори от любопитство...  Cry   
Ако й дам в ръцете резенче от нещо си го ръбка, но лъжицата направо я анатемоса!!! Вече не знам какво да правя  Sad   Мъжа ми вика, че не иска да яде, защото съм я захранила късно (6 месеца и 5 дни)  Shocked   Щеше да изяде тигана  #Cussing out
Скрии лъжицата и давай на парченца

# 409

Скрии лъжицата и давай на парченца

Така процедирам с плодове, зеленчуци, сухар... Но сега го пробвам това КМ... От чашка се пробвах и успявам по глътка-две да я изненадам. Но така не изяжда толкова голямо количество (по принцип максимум изяждаше 50-60 грама от пюрето. Никога не е изяждала повече. Най-често 5-6 лъжички)
Ще скрия лъжичката няколко дни. Дано я забрави и пак да прояви интерес  Praynig

# 410
  • Северозапада
Mtve, аз мисля, че е нормално да има периоди на отказ от някои храни. Моята също е захранена късно (почти на 7 м., преди това не отваряше уста), но не мисля, че това има връзка. И при нас в момента има отказ на лъжицата особено на закуските. Последните дни въобще ми отказва всякакви закуски, които се ядат с лъжица, но пък филийка с жълтък и сирене вчера изяде почти цялата среда, същото и с филия с яйце запечена на тиган. Сутринта имаше мюсли, даже не го пробва. На обяд е същото, хапва 3 хапки и си дояжда с хляб или оризови бисквитки. За сметка на това суче по 3-4 пъти дневно и още толкова през нощта. Давай ѝ повече храни, които да може да яде сама. Предлагай ѝ лъжицата, но не настоявай. Давай ѝ да пробва и сама с лъжицата. Поне при нас тези неща имат успех и, когато ги прилагам, хапва, а и се учи.

# 411
  • София
Децата май доста обичат хлебец като ви чета.  И моят друго може да не яде, но като му дам филийка или сухарче почти никога не ги отказва.

# 412
Ами защото си го хапва самичко, из цялата къща  Simple Smile   А колко ми е сладка като си ръбка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 413
Радея ааа не, моето хляб не обича, та ако й давам трябва да е топнато в нещо и то яде само ако види, че ние ядем нещо, иначе не го обича. Но мисля че е защото не може да дъвче.

# 414
Какво АМ да купя на бебе на 6 месеца и половина? Пило е НАН 1 и то
един път, когато беше на дни. Оттогава на кърма.

Искам да имам вкъщи за всеки случай, че от две седмици нещо не
харесвам количествата кърма, които имам.... Confused

# 415
Най добре е това което в пило детето, т.е НАН

# 416
Има голям избор млека - може Лактана, Аптамил,  Хип, Нан, Хумана. Трябва да е преходно, обикновено 2-ка - за над 6 месеца или каквото там обозначение ползва марката, защото някои имат и над 10-и месец. Ние сме на Аптамил,  много мои познати ползват Лактана био. Общо взето изборът е твой, че мнения много. Grinning

# 417
Здравейте ,благодаря на отговорите за видовете закуски  . Правих  вече и овесени ядки с плодове, хареса се.
Бебчо вече навърши 1 годинка . Какви храни трябва да се въведат?

# 418
katy-a сещам се за прясно мляко, белтък на яйце, ягоди и мед, нали тези всички бяха след годинката.

# 419
Тези са.Но не че трябва,а може да се въведат. Peace

Общи условия

Активация на акаунт