брак и необходим специалист??!!

• 1 175
  • 13
  •   1
Отговори
ще сключвам брак през кой специалист трябва да мина и какви изследвания да направим с моята половинка за да ни разпишат свидетелството за брак ,имаме спор за това?!

# 1
  • София
Отивате в ритуалната зала да запазите ден, час за сключване на брак. След това минавате през личният лекар за медицинско за сключване на брак. А ако искате да правите предбрачен договор трябва да говорите с адвокат. Но всичко това ще ви кажат в ритуалната зала.

# 2
  • Пловдив
Първо се отива в Дома на младоженците където искате да сключите брак. Там ще Ви насрочат дата и ще кажат какви документи се носят. Медицинско  свидетелство се прави при личния лекар , минава се и през психодиспансера.   Не си спомням със сигулност ,но май важи 2 седмици .

# 3
  • Ямбол
Личен лекар нямаш ли?
И какъв е спорът?

# 4
Споръте  дали се минава през Психодиспансера или не , и само там ли,освен при джипито?

# 5
  • Ямбол
Аз съм забравила, но личният лекар ще каже къде трябва да се мине и ще даде направление ако трябва.

# 6
През психодиспенсера минете , за да установите кой колко е луд , за да се жени Simple Smile Simple Smile сериозно , трябва д минете през психото , за да удостоверят че сте изразили волята си и разбирате смисъла на действията !

# 7
  • Пловдив
Личен лекар + психодиспансер / мисля, че преди 5г таксата беше 5лв. / . Психодиспансера е на отделно подчинение и талони не важат.

# 8
  • София
Може и в частна клиника, всичко правят на едно място. Медицинското важи 1 месец.

# 9
Моля нека се включат  хора ,които са сключили брак по-скоро и са сигурни през къде точно се минава!Благодаря Ви на  всички ,които са се включили!!

# 10
  • София
Аз ще мога да ти кажа другата седмица как е =)

# 11
  • София
Моля нека се включат  хора ,които са сключили брак по-скоро и са сигурни през къде точно се минава!Благодаря Ви на  всички ,които са се включили!!

Миналата година февруари се оженихме и не сме минавали през психото. Минахме и двамата само през личният и той всичко написа и напечата.

# 12
  • София
Личната ми каза - Васерман и Спин, всичко останало при нея.
Ние обаче ще ходим в един медицински център, където има всички лекари и тестове.
Психото не го искат.

# 13
  • град-държава
Преди година и половина в частна клиника ни направиха медицинските + Васерман и удостоверение от психодиспансер - за Бургас.
Още тогава ми стана ясно, че за различните общини са различни изисквания. Гражданското, в което ще подавате документи, ще ви кажат точно какво изискват.

Общи условия

Активация на акаунт