Нови придобивки в гардероба - 38

• 86 889
  • 723
  •   1
Отговори
# 45
  • срещу двата комина :)))
да, да, знам кой е модела  Laughing просто не можах да ги намеря никъде, дори и в и-бей, затова питах ако вие имате някоя скрита опция  Laughing

Има ги в Ebay, но се търси не по име, а по номер, заповядай, Hug1, 2, 3.

А понеже съм услужливо другарче, в случай, че си ги вземеш, ще мога ли да получа 1-2 снимки като награда (може и на лични), за да знам дали да ме е яд много, че не съм ги отнесла и аз? newsm03

мерсиии, добре изглеждат, ама май още ще им се почудя  newsm78

# 46
  • София
Аз пък си търся нарязани потури,ако някой знае къде има в София да пише(нямам време да търся по кварталите,а онлайн моделите къде харесах не са от София Sad..)

# 47
  • срещу двата комина :)))
да, да, знам кой е модела  Laughing просто не можах да ги намеря никъде, дори и в и-бей, затова питах ако вие имате някоя скрита опция  Laughing

Има ги в Ebay, но се търси не по име, а по номер, заповядай, Hug1, 2, 3.

А понеже съм услужливо другарче, в случай, че си ги вземеш, ще мога ли да получа 1-2 снимки като награда (може и на лични), за да знам дали да ме е яд много, че не съм ги отнесла и аз? newsm03

мерсиии, добре изглеждат, ама май още ще им се почудя  newsm78

айде, да се цитирам, след дълго мислене поръчах тези от Асос, дано съм доволна  Joy

# 48
  • София
И аз открих сезона на банските още миналата седмица,но ще си го използвам като запис  Simple Smile
Скрит текст:

# 49
Сандали
Скрит текст:
топ
Скрит текст:

# 50
Girls  Laughing
Искам да си купя хубав часовник за лятото, препоръчайте ми някой сайт, който да е надежден.
Страшно много харесвам часовниците на Guess, но ми идват скъпи, особено за човек като мен, който иска много часовници, различни за всеки ден  Mr. Green

# 51
Пропуснах да се похваля с най-новата ми придобивка Heart Eyes
http://www.dolcegabbana.com/eyewear/sunglasses/women/dg-4190-but … -animalier-frame/

# 52
  • София
Здравейте и от мен! Simple Smile

Денси, много ми харесаха балеринките ти! Може ли да споделиш от къде си ги поръчала?

Тези дни ходих на няколко бала и осъзнах, че вече нямам по-официални дрехи, които да ми харесват и да не са ми омръзнали, та ще се огледам и после ще докладвам.

# 53
  • Belgium
Girls  Laughing
Искам да си купя хубав часовник за лятото, препоръчайте ми някой сайт, който да е надежден.
Страшно много харесвам часовниците на Guess, но ми идват скъпи, особено за човек като мен, който иска много часовници, различни за всеки ден  Mr. Green

*Siya* и на мен намирането на хубав часовник ми е болна тема, въпреки че имам 3-4 модела.
Защо искаш препоръка за сайт? Не предпочиташ ли да видиш часовника на живо?
Miss Sixty имат ефектни модели, които никак не са скъпи, Fossil също са бюджетен вариант.
Но много зависи какви модели харесваш  Peace

# 54
Лу,
харесвам големи Mr. Green леко мъжки... а за лятото искам бял в комбинация със златно.
Предпочитам от сайт, защото във Варна не мога да си харесам никакъв модел, а и няма голям избор откъм магазини.....
Ако не е тайна ти какви часовници за лятото имаш, много ми интересно, защото винаги блестиш с вкуса и нюха си към дрехите  Hug

# 55
  • Belgium
*Siya* как те разбирам, ако знаеш  Wink

И аз харесвам големи, мъжки часовници, но на моята слаботелесна китка стоят ужасно  Crossing Arms

Имам ето тези модели часовници, но още не съм намерила "моя" наистина скъп часовник.

Скрит текст:

Щом търсиш бял със златно, гледай каишката да е керамична. И аз обичам много белите часовници и колкото такива модела съм имала с бяла кожена каишка се е замърсявала ужасно без да може да се почисти ooooh!

Според мен ще ти допаднат моделите на Майкъл Корс, Дона Карън и Фосил  Laughing

# 56
  • Sofia
   Sorry за off-topic-а, но и аз обожавам комбинацията бяло със злато – стои много стилно и елегантно. Heart Eyes

# 57
  • София
Ей, подсетихте ме и за часовниците!

Аз също съм отделила една определена сума, а не мога да си харесам часовник да му я посветя  Whistling

Също харесвам големи часовници, но по-спортен вариант без камъчета и подобни. Изискванията са ми да има прилична гаранция и сервиз, както и да пробвам на място. Къде ще ме пратите?

Харесват ми подобни:
Скрит текст:

# 58
  • Където си поискам:)
Сандали
Скрит текст:
топ
Скрит текст:
pufpaf, моля те сподели от къде взе сандалките на Nine West? Голяма фенка съм им, но не доставят до Бг. Имат магазин във Варна Мол, но, често съм виждала там обувки от стари колекции, които в сайта са намалени, а в магазина са на доста надута цена и много се ядосвам.
А '' All about shoes'' за съжаление го затвориха Cry
Техния 5.5 М ми пасва много точно на крака и свода и ги обожавам.
Ще съм много благодарна и другите момичета ако се включат с някой сайт, от където мога да поръчам.   bouquet

# 59
Да! Да! Право в десятката, Лу!
Това са моите часовници, този на МК е уникален Heart Eyes Мисля, че трябва да стане мой!
Относно каишката, аз спрях да нося часовници с бяла кожена каишка, точно поради тази причина - скапаха се тотално. А и с кожена малко ми "простеят" /лично мнение/

* Часовникът ти на Фосил е невероятен. Peace

Общи условия

Активация на акаунт