Нови придобивки в гардероба - 38

• 86 938
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
  • Belgium
Ейприл, наистина трябва да питаш, Tia, но пък се радвам, че си ни объркала, защото нейният стил е уикален  Heart Eyes

Момичета, аз се чудя напоследък, ако някоя от вас има спомен от предишни години  Embarassed през август или в началото на септември има ли по-големи намаления? На летни колекции или на минали есенно-зимни?  newsm78

*Nani*
намаленията си зависят от политиката на марките. Например намаленията до 60% в Oysho вече минаха. От там си взех разкошен топ за фитнес за 23 лева  Crazy И вече е заредена новата колекция.

В Karen Millen намаленията също минаха. Но има още доста марки, които тепърва ще смъкват цените. Обикновено цените на банските например падат главоломно през август.

Ти за някоя конкретна марка ли питаш или като цяло?

# 451
Хайде и аз да се похваля относно новите придобивки
http://prikachi.com/images.php?images/907/7505907B.jpg  smile3521

# 452
Момичета, аз се чудя напоследък, ако някоя от вас има спомен от предишни години  Embarassed през август или в началото на септември има ли по-големи намаления? На летни колекции или на минали есенно-зимни?  newsm78

Мисля, че Зара и Дафне съм виждала да правят намаления по това време (става въпрос за Пловдивски магазини, но предполагам, че дискаунтът ще е за цялата страна).

# 453
Момичета, Съжалявам за объркването! Tia-e, молбата ми е към теб-сподели откъде  дакупи тази красота/топа/.Искрено Благодаря!

# 454
  • Sofia
   *Nani*, можеш да хвърлиш едно око и на тази тема – http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=785358.0;topicrefid=19, в случай че не си попадала на нея досега. Peace

# 455
# 456
Момичета, Съжалявам за объркването! Tia-e, молбата ми е към теб-сподели откъде  дакупи тази красота/топа/.Искрено Благодаря!

Казвам  Mr. Green
От английския ибей е, от колекцията на  HM - Conscious Exclusive . Ако искаш мога да ти пратя линкове на лс.
На мен цялата колекция ми допада много. Точно мой стил е Peace

Мило  Hug Hug Hug

# 457
  • Sofia
От английския ибей е, от колекцията на  HM - Conscious Exclusive.

А тази колекция някога имало ли я е в Б-я или в английския / немския сайт на марката за онлайн продажба?

# 458
  • Belgium
Да, имаше я в България, но беше заредена само в 1 магазин както винаги става с капсулните им колекции.

А колието примерно беше само 1 бройка  Peace

# 459
  • Sofia
Да, имаше я в България, но беше заредена само в 1 магазин както винаги става с капсулните им колекции.

А колието примерно беше само 1 бройка  Peace

Мерси, Лу! Жалко наистина, че вече е изчерпана. Аз много харесах двата чифта обици от тази колекция, които Tia_e е показала по-назад. Не ми се искаше да ги купувам от Ebay, но в такъв случай, явно нямам друга алтернатива. Peace

# 460
  • Belgium
Другият вариант е някой твой познат в чужбина да ти донесе каквото търсиш.

Понякога там дори и капсулните колекции не се изчерпват, а тук е истински бой за тях.

През ноември например се очаква колекцията на Alexander Wang за H&M и си представям каква блъсканица ще настъпи на представянето и  Laughing

Последна редакция: чт, 31 юли 2014, 21:58 от Лу

# 461
Ще има бой да. Писнало ми е да блъскам като животно за тези колекции.

# 462
  • Belgium
А, Дени, умението, с което успяваш да измъкнеш, каквото ти трябва от тълпата, никак не се покрива с израза "блъскам се като животно"  Wink

Още помня как взе оново дългото колие  Whistling

# 463
А, Дени, умението, с което успяваш да измъкнеш, каквото ти трябва от тълпата, никак не се покрива с израза "блъскам се като животно"  Wink

Още помня как взе оново дългото колие  Whistling
Ааааа него колегата го измъкна, аз на Анна Делло Русо буквално като животно съм се блъскала и никога няма да забравя как срутих всичко от рафтовете в една огромна чанта, защото нямаше време и бройки да се подбира. После пък взех останалите неща на 50 и дори 70% разпродажба. Да не говорим че бяхме с любима приятелка и съфорумка в 6.30 пред мол Сердика, а магазина отвараше в 11 часа.
На Изабел Маран чаках и то за дрехи на детето около 3 часа.

# 464
  • Belgium
Именно за това обичам e-bay  Grinning

Колко ненамираеми неща от светкавично свършили колекции съм взела от там  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт