Нови придобивки в гардероба - 38

• 86 817
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Блузка:
http://shop.sisley.com/bg_en/woman/spring-summer/shirts/long-sle … -blouse-7217.html

Облечена седи по-красиво.Смятам да я нося с поли и панталони с висока талия Heart Eyes

# 661
  • Варна
Лятна буря, харесах нещо от този сайт. Колко е доставката? Нямам никакъв опит с пазаруване на дрехи от чужди сайтове и четох, четох, но не намерих къде го пише това.

# 662
  • In transit
Лятна буря, харесах нещо от този сайт. Колко е доставката? Нямам никакъв опит с пазаруване на дрехи от чужди сайтове и четох, четох, но не намерих къде го пише това.

ако може да ти отговоря вместо лятна буря... доставката до 117лв е 31лв, над 117лв е безплатна. Доставят за 5 дни. Освен това като си направиш регистрация на мейла, от прозорчето, което ти излиза в началото, ще ползваш още 20% отстъпка дори от намалените вече цени.  Peace

# 663
  • Варна
Mikkey Много благодаря   bouquet

# 664
  • Belgium
Първи тоалет от така тайнствената капсулна колекция на Alexander Wang за H&M.

Меко казано не ми допада  Laughing

# 665
  • Пловдив
missNoir,аз си я взех от магазина им в The mall.Даже беше с още по-голямо намаление Wink

# 666
  • Варна
Така ли? Благодаря все пак Simple Smile

# 667
  • София
Sisley имат доста магазини в Бг, и бг онлайн сайт www.shop.mdl.bg , няма никакъв смисъл да се поръчва от чужбина тази марка.

# 668
  • Варна
За съжаление това, което харесах го няма в бг сайта, а във Варна, май нямат магазин...

# 669
  • в Кошера
Първи тоалет от така тайнствената капсулна колекция на Alexander Wang за H&M.

Меко казано не ми допада  Laughing

Скрит текст:

Дам, доста меко казано.  Stop Mr. Green

# 670
Защо в Пулс ще има вероятно няколко ултра фиьешън мадами с него?! Mr. Green

# 671
  • Belgium
Защо в Пулс ще има вероятно няколко ултра фиьешън мадами с него?! Mr. Green

Ти го каза  Joy

Аз повече не стъпвам там, тъй че ще се лиша от привилегията да видя екипчето на живо  Whistling

От друга страна силно е вероятно контингента в Пулс да не е чувал изобщо кой е Alexander Wang, а не е престижно да се появяваш с емблеми на неизвестни дизайнери  Mr. Green

# 672
Аааааа ще ти разкажа Лу /не съм клиент, но имам близки клиенти/. Там вярно много известни кукувици, които се мислят за големи звезди и държат да са много фьешън. Екипчето ще го видим там почти на 100%, а и там  си му е мястото в залата. Смятам обаче, че ще го видим и по Витошка в комплект с торбите, в които ще се продава колекцията, гордо развети на тънки раменца. Mr. Green Whistling

# 673
  • Belgium
И аз това щях да кажа, че мястото му си е в залата, а най-вероятно ще го видим по улиците и ако е на тънки раменца пак добре  Whistling

Дано останалата част от колекцията да е по читава. Но май ще е силно спортно ориентирана, като се сетя за ключодържателя с боксовите ръкавици. А така ми се искаше някой типичен Wang oversize пуловер  Heart Eyes

# 674
  • някъде под слънцето...
Луд умора няма.
В очакване на тези красоти съм....
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 09 сеп 2014, 17:59 от sl

Общи условия

Активация на акаунт