Нови придобивки в гардероба - 38

• 86 984
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Да си покажа новата придобивка:

сандалки Heart Eyes

Изглеждат много удобни. От къде са?

# 406
  • Там, където ме обичат
Да си покажа новата придобивка:

сандалки Heart Eyes

Изглеждат много удобни. От къде са?

Oт магазин Саламандър. В момента имат намаление на повечето сандали и обувки.

# 407
Tia_e, не съм го рекламирала из форума, може би затова.
Нямам време за него и желание, защото си имам доста по-забавни и приятни заниманията. Wink
Отдавна не го поддържам, както се вижда, затова се чудя, защо толкова им вади очите на някои хора. Laughing

И за да не съм тотален оф, малко придобивки, които не съм показвала тук.
панталон
Скрит текст:
маратонки
Скрит текст:
колие
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 юли 2014, 11:21 от bubanka

# 408
  • Sofia
много е хубаво колието Crazy

# 409
goddess,панталона е страхотен.Ще споделиш ли от къде си го взела. Peace

# 410
goddess,панталона е страхотен.Ще споделиш ли от къде си го взела. Peace
http://www.amazon.co.uk/dp/B008R542XQ/ref=asc_df_B008R542XQ20175 … veASIN=B008R542XQ

# 411
Здравейте.
Не намерих по-подходяща тема във форума от тази, затова ви моля за откровено мнение какво мислите за тези очила? Чудя се дали да ги купувам. Не са на тази цена.

# 412
Здравейте момичета!   Hug

След 2 седмици съм на сватба и МОЛЯ  Praynig Praynig Praynig момичетата от Пловдив да ми кажат къде има магазини за официални рокли, тъй като в събота имам ходене до там.

# 413
# 414

Благодаря много,още довечера го поръчвам.

# 415
Обувките са страхотни  Wink

# 416
Здравейте момичета!   Hug

След 2 седмици съм на сватба и МОЛЯ  Praynig Praynig Praynig момичетата от Пловдив да ми кажат къде има магазини за официални рокли, тъй като в събота имам ходене до там.

На центъра - аз лично харесвам два такива магазина. Единият се казва "Шик-Ел". Като се тръгне от Джумаята наляво по улицата, която пресича Главната (ако не ме лъже паметта, едно време се казваше "Генерал Заимов", а сега май е "Христо Г. Данов") и се върви по левия тротоар (в посока Енергото и Природонаучния музей). Точно кой магазин е по ред не мога да кажа, но има надпис. Другият магазин се казва само "Шик" (две различни фирми са). Той е собственост на една дизайнерка на средна възраст и имат чудесни неща. Намира се на т. нар. "Малка главна", т. е. след Джумаята в посока към Пешеходния мост от дясната страна. Дано все още да е там, тъй като аз не съм в Пловдив вече няколко години. Иначе, ателието им е в една малка уличка след бившия ДетМаг.  

Едит: Ето адрес на първия магазин - "Шик-Ел":
Магазин: Пловдив, ул. "Христо Г. Данов" 17, тел. 0884 520 107; 0889 192 743
Това им е сайтът: http://www.shik-el.com/

Последна редакция: пн, 28 юли 2014, 17:18 от inamorata

# 417
Здравейте момичета!   Hug

След 2 седмици съм на сватба и МОЛЯ  Praynig Praynig Praynig момичетата от Пловдив да ми кажат къде има магазини за официални рокли, тъй като в събота имам ходене до там.

На прима виста се сещам за:
VIVEL - срещу Новотела.
РЕВЮ - в "Гранд", в МОЛ Галерия и на Райко Даскалов.
Ния и Дорадо - на ул. "Орловец".

# 418
   Tia_e, влюбих се и в двата чифта обици, страхотни са! Heart Eyes Ще споделиш ли откъде са?

goddess, абсолютно подкрепям. Peace

Black Cat 13, писах лс.  Hug

Сега чакам и мен да обвинят, че се правя на интересна Mr. Green

Годесче, как съм го пропуснала твоя блог  newsm78

Момичета с най-добри чувства да попитам, само на мен ли ми се струва странно вместо да се каже на всички тук кое от къде е купено, да се пишат ЛС, после пък да си пишат във форума, че са си пратили ЛС....... Пощата ли нещо не им работи на някои хора или не знаят как се ползва...!?

То едва ли някой ще има възможност да ми отговори, сигурно набързо ще ми изтрият коментара......което пък е друга тема....за цензурата тук......

А такива въпросчета за блога малко и на рекламка докарват.....май те са по-подходящи за ЛС....

Определено тук има двоен стандарт, един за "елита" и друг за всички останали.....моля, замислете се малко....преди да ме изтриете....

Приятен ден!
Simple Smile

# 419
Greene , inamorata МНОООГО ВИ БЛАГОДАРЯ МОМИЧЕТА.   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт