Нови придобивки в гардероба - 38

• 86 975
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
  • Belgium

А такива въпросчета за блога малко и на рекламка докарват.....май те са по-подходящи за ЛС....

Въпрос за блог, който отдавна не се поддържа, както самата му авторка сподели е реклама?

Надявам се, че се шегуваш  Wink

А ако си чела по обстойно подфорума, блоговете тук не са реклама, а се толерират изцяло. В Козметичните похождения, момичетата направо дават линкове към новите си продукти, описани в блоговете им.

Уточнявам че нямам блог, да не стане, че се рекламирам  hahaha

# 421
Greene , inamorata МНОООГО ВИ БЛАГОДАРЯ МОМИЧЕТА.   bouquet  bouquet  bouquet

Няма защо! Сега се сещам, че може да погледнеш и по магазините в близост до централния младоженски дом. Ако не бъркам, до там се стига пак по "Христо Г. Данов", на края на улицата се пада (след Енергото и Природонаучния музей). Успех с избора!

# 422
# 423
Най-после си намерих панталон, който да ми стои, както ми харесва, след година и половина търсене. Моят е черен. Изкушавам се да го поръчам и в този цвят.
Скрит текст:

# 424
  • Belgium
Годесче, аз бих си взела и в друг цвят без отлагане.

Не съм намирала от доста време панталон със свястна кройка, освен строго офисен и бих се презапасила  Laughing

# 425
Най-после си намерих панталон, който да ми стои, както ми харесва, след година и половина търсене. Моят е черен. Изкушавам се да го поръчам и в този цвят.
Скрит текст:

Уфф, разкошен е!  Heart Eyes Heart Eyes От къде е?

# 426
Скрит текст:

Уфф, разкошен е!  Heart Eyes Heart Eyes От къде е?

Massimo dutti, черния беше на разпродажба, но вече го няма, но има други подобни модели.
http://www.massimodutti.com/gb/en/sale/women-c1099036.html

Годесче, аз бих си взела и в друг цвят без отлагане.

Не съм намирала от доста време панталон със свястна кройка, освен строго офисен и бих се презапасила  Laughing
Лу, нали, но ще изчакам да видя дали няма да намалят и този, ако ли не, поне имам перфектния модел и кройка и ще си ушия в какъвто цвят си искам. Wink Поне вече имам шевна машина на разположение.

# 427
Tia_e, не съм го рекламирала из форума, може би затова.
Нямам време за него и желание, защото си имам доста по-забавни и приятни заниманията. Wink
Отдавна не го поддържам, както се вижда, затова се чудя, защо толкова им вади очите на някои хора. Laughing

И за да не съм тотален оф, малко придобивки, които не съм показвала тук.
панталон
Скрит текст:
маратонки
Скрит текст:
колие
Скрит текст:
Невероятно колие!Може ли да попитам откъде е закупено?  bouquet

# 428
Уточнявам че нямам блог, да не стане, че се рекламирам  hahaha

Лу, ние от елита, нямаме нужда от реклама Blush

Loving... , роклята е страхотна Heart Eyes

От днес това :

топ

за плаж

# 429
  • София
За да не бъде съвсем офф нещо забавно:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 10:39 от bubanka

# 430

колие
Скрит текст:
Колието си го направих сама, защото много ми хареса това на снимката/ снимката е от Pinterest/.  Нямам представа откъде можеш да го купиш. Rolling Eyes
Аз се реших, тъй като имам приятелка, която си изработва разни неща от кожа/ чанти, гривни, колиета/, а и отдавна си правя калъфи за бележниците. Голяма играчка е, много трудоемко, но пък си падам по кожени изделия, моето е без синджирчето/ удължител. Имам и други гривнички и колиенца, но не от кожа, за сега, не съм ги показвала, защото не ми се снима, качва в нета и т.н. Намирам си занимание. Следващото ми кожено колие, обаче ще бъде по мой модел. Проблема е, че трудно и скъпо е намирането на подходящия материал.

# 431
Годес би ли споделила кой размер си и кой размер панталон си купи?

# 432
Моля за възпитан и въздържан тон и постове по темата!

Ако потребител срещне блог с рекламни банери, чийто линк се пуска често или е в нечий подпис, може да пише в подфорум "Правила", да използва функцията "Информирай модератор" и да обясни за какво става въпрос или просто да пише лс на избран от него администратор или модератор.

Разчистих офф-топика.

# 433
  • В полите на Пирин планина
Един панталон за есента:

# 434

колие
Скрит текст:
Колието си го направих сама, защото много ми хареса това на снимката/ снимката е от Pinterest/.  Нямам представа откъде можеш да го купиш. Rolling Eyes
Аз се реших, тъй като имам приятелка, която си изработва разни неща от кожа/ чанти, гривни, колиета/, а и отдавна си правя калъфи за бележниците. Голяма играчка е, много трудоемко, но пък си падам по кожени изделия, моето е без синджирчето/ удължител. Имам и други гривнички и колиенца, но не от кожа, за сега, не съм ги показвала, защото не ми се снима, качва в нета и т.н. Намирам си занимание. Следващото ми кожено колие, обаче ще бъде по мой модел. Проблема е, че трудно и скъпо е намирането на подходящия материал.

Колието е от американския сайт Etsy за ръчно изработени продукти и други уникати. Точно това е продадено, но дизайнерката предлага изработка по поръчка. На тези снимки се вижда много хубаво модела и преполагам в БГ също може да се поръча някъде. Simple Smile От описанието се вижда, че цветчетата са с диаметър 2.5см.
https://www.etsy.com/transaction/79472985?ref=shop_review

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 03:37 от ell-y

Общи условия

Активация на акаунт