Красотата на земята сме събрали в цветята! Лято-Тема 67

• 43 611
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
  • на североизток от Рая

Започвам с Катето със счупеното ухо.

Още цъфтят теменужките, но попреминават вече.

Мушката и сакъзчета:

Дано да не повтарям някои снимки.

bouquet

# 481
  • ГОре на черешата...
Прекрасни са Hug! Аз трябва да ви покажа хоята ми колко много пъпки пуска.

# 482
  • DE
Нели, аз съм тук...надничам и пиша като мога. Понякога много бърборя-някога по-малко hahaha
Много цвят при теб, красота!
Мидко, хортензии много красиви. Лекинко ти завиждам за тях Hug
barbaletka , харесва ми балкона на майка ти!

Салати-малати от мен

Каните пораснаха. Сега чакам и цветовете

# 483
  • SHOOT ME 10 $
matze Ти къде живееш...какъв е тоя рай , то много красота ,простор и все различни и нямат край...като гледам и почвам да заеквам... блазе ти, искрено ти завиждам! Hug

# 484
  • в огледалото на живота
Аууу,пак красота  Heart Eyes
Мъжкото съсловие ми зарадва очите много...
Митко,красиви бЕгонии..... Wink
И не само те... Hug

Нели,след твоята поредица от мушкати,аз съм просто аут от терасата с моите.....  bouquet

Да те радват много!

матце,с кеф се разхождам из твоята градинка,виртуално де... Simple Smile Hug

И за да не е гол запис,слагам в скрит текст два нови цвята при мен....не толкова красиви като вашите,но пък гледани с любов.. Heart Eyes
Скрит текст:

Нелкината бегония изгубих,но пък показвам една скромна подобна...шекерче,както му викаше баба.... Simple Smile

'новия'цвят на новото мушкато....явно ще ми върви на червени и 'диненоподобни' такива....това ми е подарък от далечна дружка и силно се надявах да е нещо по -различна,но здраве да е...догодина ще си набавям други разновидности и цветове  Hug

И да ви покажа две  снимки от юлския дъжд днес който се изсипа от небето за 10мин.Слава богу,без други поражения....
Скрит текст:

Лека вечер от мен!

# 485
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Здравейте, не съм ви забравила, но нямам много време за писане, само за разцъкване..
Моята нова балконска страст са мушката и сакъзчета. Миналата и по миналата година бях пощуряла по петунии, калдаръмчета и китайски рози, а след като активно се боря с всякакви видове въшки по китайската, причинени от петуниите от предното лято и доматите, тази година съм в игнориращи взаимоотношения. Розите съм ги натилрила в един ъгъл и не им обръщам внимание, за сметка на новата ми страст. Не че ще ви покажа нещо невиждано и нечувано, но да покажа и аз:

попрекалих със снимките, но до сега не съм се включвала, така, че надявам се да бъда извинена  Embarassed

п.с. Ако някой има алба /розова или на два цвята/ за даване, подаравяне или продаване и е от Варна може да ми драсне ЛС.

# 486
midkoo, neli mar4, matze, devi4ca, katyadjin, (дано не съм пропуснала някого) прекрасни цветя!

По колко сакъзчета могат да се засадят в средно голямо сандъче?

# 487
midkoo, neli mar4, matze, devi4ca, katyadjin, (дано не съм пропуснала някого) прекрасни цветя!

По колко сакъзчета могат да се засадят в средно голямо сандъче?

Според мен по три. Насадих по четири (за пръв път гледам сакъзчета, които вече цъфтят и ще трябва да снимам да ви ги покажа), но мисля, че са много. Когато бяха малки ми изглеждаше голо сандъчето и за това насадих по четири, но като се разраснат им става тясно.

# 488
  • SHOOT ME 10 $
neli mar4, matze, devi4ca, katyadjin,barbaletka Всички сте много колоритни!

Така изглежда малката ми градинка вечер

една от ароматните ми рози

гарденията ми

красивото ми дръвче

жълти и червени малинки

# 489
  • ГОре на черешата...
Митко, ще ми се да поседя там, под звездите...
А дръвчето не е ли срамежлива мимоза?

# 490
  • SHOOT ME 10 $
нИзнам... newsm78

# 491
  • ГОре на черешата...
Ако листенцата се свият, щом ги докоснеш - значи е мимоза.

# 492
  • на североизток от Рая
 Привет по обед!  Hug

Мацето има парк, а не градина. Има цветя, дървета, храсти, пейки, беседки, каквото има във всеки парк. Божествено красиво е винаги при теб, Маце! Това си го чувала много пъти от мен, но твоето местенце ме впечатли силно още преди години. Поздравявам те за всеотдайността и грижите към цветя, мъж и Елза.  Wink Heart Eyes

Девичка, мушкатата ми  и сакъзчетата не са толкова много, просто сега са нацъфтели. Показвай смело, тук не си броим количествата, а просто се наслаждаваме на малкото, но красивото. Всяко цвете гледано с любов, носи послание.  Hug

Миткоооо,  Peace, браво на теб,  и нощем бродиш с  photo. Става папарак от теб, разкрих те.  Party

Кате
, бе, що не идваш по-често. То тук ми е по-приятно да те виждам, отколкото на другото място. Прекрасни цветя отглеждаш, по нещо ми заприличаха на моите, терасата - също. Парапетът ни е дървен /единия/, имаме дървета насреща, такива прилики открих.  Simple Smile Алба вече нямам, но ако имах, щях да пратя. Отглеждах пъстра - цикламено с бяло, но я загубих.

Ще покажа днес и аз нещо, в жълто съм днес.  Simple Smile

# 493
  • Кюстендил
Алба и кралско мушкато едно и също ли е? Rolling Eyes
Аз имам три вида, ако е това, за което си мисля. Утре, ако ми остане време /защото сме в ремонт на кухнята в момента/, ще снимам и ако искаш Кате, ще ти изпратя. Peace

П.П. Всъщност, едното ми е същото като това на заглавната снимка в темата.

# 494
  • на североизток от Рая

П.П. Всъщност, едното ми е същото като това на заглавната снимка в темата.

Алба е това на снимката, Ванюшева. Можеш да зарадваш Катето.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт